AIVO PARMSON FIE

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mälestused on väärtuslikud, kuid aja jooksul võivad vanad fotod ja videod tuhmuda ning kahjustuda. Paljud meist peidavad kodus kaste vanade fotode ja videokasse

Kuidas minevik läbi fotode taaselustada?

Mälestused on väärtuslikud, kuid aja jooksul võivad vanad fotod ja videod tuhmuda ning kahjustuda. Paljud meist peidavad kodus kaste vanade fotode ja videokassettidega, mis on aja jooksul unarusse jäetud. Mis saaks aga siis, kui saaksime need aarded uuesti ellu äratada, jagada neid pere ja sõpradega ning luua kaasaegseid mälestusi mineviku alusel? Siin tuleb appi A.P. Foto ja Video.

Kui olete kunagi püüdnud vaadata vanu videokassette või fotoraamatuid, võite märgata, kuidas need materjalid aja jooksul halvenevad. Lint võib saada kriimustusi ja kortse ning paberfotod võivad tuhmuda ja värvimuutusi läbi teha. Kuid ärge muretsege, sest A.P. Foto ja Video saab aidata teil taaselustada need kadunud hetked.

Aivo Parmson, ettevõtte asutaja ja füüsilisest isikust ettevõtja, on pühendunud sellele, et vanad mälestused jääksid elama kaasaegsete seadmetega. Ta kasutab tipptasemel tehnoloogiat, et digiteerida teie vanu videokassette, filmirulle ja fotosid. See protsess mitte ainult ei säilita originaali kvaliteeti, vaid võimaldab ka neid materjale lihtsasti jagada digitaalses formaadis.

Lisaks digiteerimisele teostab A.P. Foto ja Video ka vanade fotode restaureerimist ja parandamist. Kui teie fotod on kriimustatud, tuhmunud, luitunud või kahjustatud, siis saab Aivo neid taaselustada. Ta kasutab oma aastatepikkuseid kogemusi ja oskusi, et eemaldada kahjustusi, taastada värve ja muuta need uuesti esitlusvalmis.

Kui teie vanad mälestused on digiteeritud ja restaureeritud, võite neid hõlpsasti jagada pere ja sõpradega. Lisaks saate neid muuta interaktiivseteks kingitusteks või isegi luua uusi mälestusi, lisades heli ja muusika vanadele videotele.

Kas teie kodus on peidus hindamatuid mälestusi minevikust? Ärge jätke neid unarusse. Võtke ühendust A.P. Foto ja Videoga, et alustada oma vanade fotode ja videote digiteerimise ja restaureerimise teekonda. Teie minevik väärib seda, et see saaks jätkata elamist kaasaegsete seadmete ekraanidel. Võtke Aivoga ühendust ja laske tal aidata Teie oma minevikusündmusi taaselustada!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas unustamatuid hetki säilitada?

Kas mäletate veel neid päevi, mil videomakid olid kodus kõrgelt hinnatud seadmed? Need olid ajad, kui me salvestasime südamlikke perehetki, põnevaid reise ja ol
ssb.ee
Kas mäletate veel neid päevi, mil videomakid olid kodus kõrgelt hinnatud seadmed? Need olid ajad, kui me salvestasime südamlikke perehetki, põnevaid reise ja olulisi sündmusi just videolintidele. Kuid nagu paljud tehnoloogilised saavutused, on ka videomakid aja jooksul muutunud vananenuks ning nüüd seisavad need videokassettidega keldris või kapis, unustatud ja kasutult. Aga mis saaks siis, kui saaksime need unustuse hõlma jäänud hetked uuesti ellu äratada ja nautida? Siinkohal astub sisse A.P. Foto ja Video, et pakkuda teile teejuhti vanade videosalvestiste päästmise ja kaasaegsetele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.