Rohkema info nägemiseks:

AIVO PARMSON FIE

Ärimeedia ja uudisvoog
?
A.P. Foto ja Video tegeleb ateljee-fototeenustega, sündmuste jäädvustamisega, vanade fotosalvestiste ja videomaterjalide digiteerimise ning taastamisega, tuues vanad mälestused kaasaegsetele seadmetele ja järgmisele põlvkonnale lähemale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

A.P. Foto ja Video on pikaajalise kogemusega ettevõte, mille eesmärk on teie sündmuste jäädvustamine, mälestuste elustamine ja loomine, olles alati sammu võrra tehnoloogia arengust ees.

Aivo Parmson, ettevõtte asutaja ja füüsilisest isikust ettevõtja, on olnud fotograafia ja videotehnika maailmas tegutsev juba aastast 1980. Selle aja jooksul on tema oskused ja teadmised pidevalt täiustunud, alates esimesest fotoaparaadist Smena 8M, 8-millimeetrilise kinofilmi filmikaamera ostmisest 1982. aastal kuni kaasaegsete digikaamerateni  ning fotode ja videosalvestuste digiteerimiseni.

Kõrgekvaliteedilise fotograafia, fototöötluse ja restaureerimise alal omandatud oskused võimaldavad Aivol kujundada visuaalseid mälestusi, mis kestavad põlvest põlve. Olenemata sellest, kas vajate dokumendifotot, professionaalset dokumenteerimist või soovite taaselustada vanu perekondlikke sündmusi, on Aivo valmis pakkuma oma ekspertiisi ja kogemusi.

Videosalvestiste digiteerimine on veel üks valdkond, kus A.P. Foto ja Video saab aidata. Vanade videomakkide väsimine ei pea tähendama kaotatud mälestusi. Aivo omab vajalikke tehnilisi vahendeid ja oskusi, et muuta teie vanad salvestised kaasaegsete digiseadmetega vaadatavaks. VHS kassetid, videokaamerate kassetid, kaheksamillimeetrilised kinofilmid ja digitaalsed videosalvestised - kõik need leiavad Aivo käe all uue elu.

Lõpuks, kui soovite luua uusi mälestusi, pakub A.P. Foto ja Video fotograafia ja videoteenuseid erinevate sündmuste jäädvustamiseks, olgu selleks siis pulmad, sünnipäevad, koolilõpu peod, kokkutulekud, firmapeod või perekondlikud sündmused.

Olete oodatud võtma ühendust A.P. Foto ja Videoga, et tuua oma mälestused ellu ja luua uusi. Olgu selleks siis fotod, videod või nende digiteerimine - kindlasti leiate siit ilusa lõpptulemusega lahenduse. Teie mälestused on väärtuslikud, ja A.P. Foto ja Video aitab neid hoida ja jagada. Kõikide võimalustega saab tutvuda kodulehel www.pildimeister.eu

Võtke Aivoga ühendust telefonil 53406293 või meilitsi: pildimeister@gmail.com 

AIVO PARMSON FIE kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu K.

Olen äärmiselt rahul A.P. Foto ja Video teenustega. Nad aitasid mul digiteerida ja taastada minu lapsepõlvevideod ning vanad pulmafotod. Tulemus ületas ootused, ja nüüd saan jagada neid väärtuslikke mälestusi oma laste ja perega.

- Mart T.

A.P. Foto ja Video tegi suurepärast tööd minu vanade filmirullidega. Ma ei osanud oodata, et need saavad kunagi nii hea kvaliteediga olema. Suur tänu, et aitasite mul säilitada oma nooruspõlve seiklused!

- Liis R.

Mul oli mitmeid VHS-kassette, mis ma polnud aastaid vaadanud, sest ma ei teadnud, kuidas neid tänapäevastel seadmetel vaadata. A.P. Foto ja Video digiteeris need kiiresti ja tõhusalt ning nüüd saan ma uuesti nautida oma lemmikfilme. Suurepärane teenus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas minevik läbi fotode taaselustada?

Mälestused on väärtuslikud, kuid aja jooksul võivad vanad fotod ja videod tuhmuda ning kahjustuda. Paljud meist peidavad kodus kaste vanade fotode ja videokassettidega, mis on aja jooksul unarusse jäetud. Mis saaks aga siis, kui saaksime need aarded uuesti ellu äratada, jagada neid pere ja sõpradega ning luua kaasaegseid mälestusi mineviku alusel? Siin tuleb appi A.P. Foto ja Video. Kui olete kunagi püüdnud vaadata vanu videokassette või fotoraamatuid, võite märgata, kuidas need materjalid aja jooksul halvenevad. Lint võib saada kriimustusi ja kortse ning paberfotod võivad tuhmuda ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas unustamatuid hetki säilitada?

Kas mäletate veel neid päevi, mil videomakid olid kodus kõrgelt hinnatud seadmed? Need olid ajad, kui me salvestasime südamlikke perehetki, põnevaid reise ja ol
ssb.ee
Kas mäletate veel neid päevi, mil videomakid olid kodus kõrgelt hinnatud seadmed? Need olid ajad, kui me salvestasime südamlikke perehetki, põnevaid reise ja olulisi sündmusi just videolintidele. Kuid nagu paljud tehnoloogilised saavutused, on ka videomakid aja jooksul muutunud vananenuks ning nüüd seisavad need videokassettidega keldris või kapis, unustatud ja kasutult. Aga mis saaks siis, kui saaksime need unustuse hõlma jäänud hetked uuesti ellu äratada ja nautida? Siinkohal astub sisse A.P. Foto ja Video, et pakkuda teile teejuhti vanade videosalvestiste päästmise ja kaasaegsetele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.