AIVO PARMSON FIE

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kas mäletate veel neid päevi, mil videomakid olid kodus kõrgelt hinnatud seadmed? Need olid ajad, kui me salvestasime südamlikke perehetki, põnevaid reise ja ol

Kuidas unustamatuid hetki säilitada?

Kas mäletate veel neid päevi, mil videomakid olid kodus kõrgelt hinnatud seadmed? Need olid ajad, kui me salvestasime südamlikke perehetki, põnevaid reise ja olulisi sündmusi just videolintidele. Kuid nagu paljud tehnoloogilised saavutused, on ka videomakid aja jooksul muutunud vananenuks ning nüüd seisavad need videokassettidega keldris või kapis, unustatud ja kasutult.

Aga mis saaks siis, kui saaksime need unustuse hõlma jäänud hetked uuesti ellu äratada ja nautida? Siinkohal astub sisse A.P. Foto ja Video, et pakkuda teile teejuhti vanade videosalvestiste päästmise ja kaasaegsetele seadmetele üleviimise maailma.

A.P. Foto ja Video teab, et paljudel inimestel on kodus kogunenud hulgaliselt vanu VHS kassette, kaamerakassette ja kaheksamillimeetrilisi kinofilme, mis sisaldavad hindamatuid mälestusi minevikust. Kuid kassettidel ja filmidel on piiratud eluiga, ning nende kvaliteet võib aja jooksul halveneda. Selles olukorras saab appi tulla digiteerimine.

Aivo Parmson kasutab tipptasemel tehnoloogiat, et digiteerida vanu videokassette ja kinofilme. See protsess muudab teie vanad salvestised digitaalseks formaadiks, mis on lihtsasti taasesitatav kaasaegsetel seadmetel, nagu arvutid, nutitelefonid ja nutitelerid. Kõige parem on see, et digitaalsed failid ei kao ega rikne aja jooksul ja neid on lihtne kopeerida ja jagada.

A.P. Foto ja Video ei piirdu ainult digiteerimisega, vaid pakub ka videosalvestiste montaažiteenust. See tähendab mitteoluliste lõikude, tühikute ja vigastatud  osade eemaldamist, alguspealkirjade, esinejate nimede ja tunnusmeloodiate lisamist. Tulemusena saate puhastatud ja kujundatud videofaili. Kui teie vanad paberfotod on kriimustatud, tuhmunud või kahjustatud, võib Aivo Parmson neid taaselustada. Ta kasutab oma aastatepikkuseid kogemusi ja oskusi, et eemaldada kahjustusi, taastada fotodel värve ja parandada videote kvaliteeti, muutes teie vanad fotod ja videosalvestised jälle vaatamisväärseks.

Kui teie vanad fotod ja videosalvestised on digiteeritud ja taastatud, saate neid hõlpsasti jagada pere ja sõpradega. Võite luua uusi mälestusi, vaadates taastatud pilte koos vanade videote ja filmidega ning jagades neid järgmiste põlvkondadega. See on suurepärane võimalus muuta minevik jälle elavaks.

Kas teie kodus on peidus hindamatuid hetki minevikust?  Ärge jätke neid unarusse ja ärge laske neil kaduda aja hõlma. Võtke ühendust A.P. Foto ja Videoga, et alustada oma vanade fotode, videokassettide ja filmide päästmise teekonda. Teie mälestused väärivad seda, et nad saaksid jätkata elamist kaasaegsetel ekraanidel.

Võtke Aivoga ühendust ja laske tal aidata säilitada Teie hindamatuid hetki!

Telefon 53406293

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas minevik läbi fotode taaselustada?

Mälestused on väärtuslikud, kuid aja jooksul võivad vanad fotod ja videod tuhmuda ning kahjustuda. Paljud meist peidavad kodus kaste vanade fotode ja videokasse
ssb.ee
Mälestused on väärtuslikud, kuid aja jooksul võivad vanad fotod ja videod tuhmuda ning kahjustuda. Paljud meist peidavad kodus kaste vanade fotode ja videokassettidega, mis on aja jooksul unarusse jäetud. Mis saaks aga siis, kui saaksime need aarded uuesti ellu äratada, jagada neid pere ja sõpradega ning luua kaasaegseid mälestusi mineviku alusel? Siin tuleb appi A.P. Foto ja Video. Kui olete kunagi püüdnud vaadata vanu videokassette või fotoraamatuid, võite märgata, kuidas need materjalid aja jooksul halvenevad. Lint võib saada kriimustusi ja kortse ning paberfotod võivad tuhmuda ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.