BERG INTERIORS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
BERG INTERIORS OÜ alustas peaaegu 10 aastat tagasi, mil juhatuse liige Ervin Nurmela selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 7 aastat. T

BERG INTERIORS OÜ: mööblitootja saeb äripartnerite rahakotti

BERG INTERIORS OÜ alustas peaaegu 10 aastat tagasi, mil juhatuse liige Ervin Nurmela selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 7 aastat. Täna on asjad selles äris aga üsna hapud, kuna maksud on maksmata, arved tasumata ning aruandlusega ei viitsi ka keegi tegeleda. Nimelt on BERG INTERIORS OÜ  äripartneritele tasumata jätnud 1 457 eurot ning Maksu- ja tolliamet ootab 430 euro laekumist. Esitamata on ka ports maksudeklaratsioone. BERG INTERIORS OÜ valdkond on kontori- ja kauplusemööbli tootmine. Samas valdkonnas tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 66 ettevõtet, mis annavad tööd 765 inimesele ja kogu sektori tänavune käibeprognoos on 62,75 miljonit eurot. Mainetet osaühing on aga omadega juba mõnda aega miinuses ning turul väga aktiivselt kaasa ei löö.

BERG INTERIORS OÜ varad ja finantsid 2017. aastal:

Viimase nelja aasta jooksul on ettevõte jäänud kahjumisse -66 094 euroga, tehes selleks käivet kokku 612 800 eurot. 2016. aastal jäi firma 105 612 euro suuruse käibe juures 68 224 euroga miinusesse. 2017. aasta majandusaasta aruanne on veel esitamata, kuid maksudeklaratsioone uskudes oli ettevõtte mullune käive 132 000 eurot.  Nende numbritega võrreldes polegi võlad hirmsuured. Ehk saavad need veel klaaritud!

BERG INTERIORS OÜ juhatus

BERG INTERIORS OÜ juhatuse liige Madis Gnadeberg, kes on ühtalsi ka selle ettevõtte omanikeringis, alustas äritegevusega juba 21 aastat tagasi, olles tol ajal 26-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 7 ettevõtet, millest täna on 5 ettevõtte juhatuses ja 3 neist on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Madis Gnadeberg on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Jookide serveerimine
  • Kontori- ja kauplusemööbli tootmine
  • Hobusekasvatus ja muude hobuslaste kasvatus
  • Enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus
  • Intellektuaalomandi ja sarnaste toodete (v.a autoriõigusega tööd) rentimine
Madis Gnadebergi juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal: 
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 16 685 eurot
  • Käibed kokku: 12 562 eurot
  • Kasumid kokku: 3 863 eurot
  • Töötajad kokku: 4
  • Suurim palgamaksja: BERG INTERIORS OÜ
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes: 209 411 eurot
Madis Gnadeberg juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam GENEROS INVEST OÜ, mille tänavune prognooskäive on 6 540 eurot. Madis oli selles ettevõtes juhatuse liige 8 aastat tagasi, juhtides seda kokku ligikaudu 4 aastat. Kõikides Gnadebergi tegudest äriilmas saab hea ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.