KAASIK KOOLITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 62 309 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja komme

KAASIK KOOLITUS OÜ hetkeolukord

Juba 62 309 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Kaasik Koolitus OÜ põhieesmärgiks on täiskasvanute tööalaste- ja vabahariduslike koolituste korraldamine, sh toiduhügieeni, esmaabi ja psühholoogilised koolitused.

Vabahariduslik koolitus võimaldab isiksuse, tema loovuse, annete, initsiatiivi ja sotsiaalse vastutustunde arengut ning eluks vajalike teadmiste, oskuste ja võimete lisandumist.

Tööalane koolitus võimaldab olemasolevate kutse-, ameti- ja erialaste teadmiste, oskuste ja vilumuste omandamist ja täiendamist.

Aruandeperiood on läbi raskuste läbitud ja järgmiseks, 2024 aastaks, on planeeritud ellu jääda.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Ohutuskultuuri loomine töökohal efektiivse koolituse abil

Töökoha ohutuskultuur on organisatsiooni väärtushinnang, mis seab ohutuse põhiväärtusena esikohale. See on juhtkonna ja töötajate ühine pühendumus tagada, et kõ
ssb.ee
Töökoha ohutuskultuur on organisatsiooni väärtushinnang, mis seab ohutuse põhiväärtusena esikohale. See on juhtkonna ja töötajate ühine pühendumus tagada, et kõigi tervis ja heaolu on kaitstud proaktiivse lähenemisega õnnetuste ja vigastuste ärahoidmisele. Ohutuskultuuri loomine ei ole ainult regulatsioonidega kooskõlas olemine; see on keskkonna edendamine, kus igaüks tunneb end vastutavana oma ohutuse ja kolleegide ohutuse eest. See kultuur vähendab töökoha intsidentide riski, tõstab töötajate moraali ja võib isegi parandada tootlikkust. Praeguse ohutuskultuuri hindamine Tõhusa

Toiduhügieeni tähtsus toidutööstuses

Toiduhügieen hõlmab kõiki vajalikke tingimusi ja meetmeid, mida tuleb võtta toidu tootmisel, käitlemisel, säilitamisel ja ettevalmistamisel, et tagada selle ohu
ssb.ee
Toiduhügieen hõlmab kõiki vajalikke tingimusi ja meetmeid, mida tuleb võtta toidu tootmisel, käitlemisel, säilitamisel ja ettevalmistamisel, et tagada selle ohutus tarbimiseks. Külalislahkuse tööstuses, kus ettevõtted pakuvad toitu avalikkusele, on kõrgete toiduhügieeni standardite säilitamine mitte ainult seaduslik nõue, vaid ka kriitiline tegur tarbijate tervise kaitsmisel ja ettevõtte edu tagamisel. Halb toiduhügieen võib põhjustada toidust tingitud haigusi, mis võivad tarbijatele kaasa tuua tõsiseid tervisemõjusid, sealhulgas hospitaliseerimist ja isegi surma. Ettevõtete jaoks võib see

5 olulist esmaabi oskust, mida kõik peaksid teadma

Esmaabi on kriitiline oskuste kogum, mis võimaldab inimestel pakkuda kohest abi meditsiinilistes hädaolukordades. See võib olla elu ja surma küsimus ning on häd
ssb.ee
Esmaabi on kriitiline oskuste kogum, mis võimaldab inimestel pakkuda kohest abi meditsiinilistes hädaolukordades. See võib olla elu ja surma küsimus ning on hädavajalik, et kõik, olenemata nende ametist või elustiilist, omaksid esmaabi põhimõtete baasteadmisi. Effektiivne esmaabi hõlmab kiiret hindamist, rahulikku otsustamist ja sobivate tehnikate rakendamist vigastatud või haige inimese stabiliseerimiseks kuni professionaalse meditsiiniabi saabumiseni. 1. CPR (kardiopulmonaalne elustamine) Südame seiskumine võib juhtuda igal ajal ja igal pool. Südame seiskumise tunnuste, nagu reageerimatus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.