PLASTEKOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Klaasplast, tuntud ka kui klaaskiudplast, on materjal, mis on leidnud laialdast kasutust erinevate toodete valmistamisel, sealhulgas paatides, kanuudes, süstade

Millised on meie pakutavad teenused?

Klaasplast, tuntud ka kui klaaskiudplast, on materjal, mis on leidnud laialdast kasutust erinevate toodete valmistamisel, sealhulgas paatides, kanuudes, süstades, mahutites, septikutes ja muudes toodetes. Kuigi klaasplast on vastupidav ja kergesti vormitav materjal, võib see siiski aja jooksul kahjustuda või puruneda. Õnneks on olemas spetsialiseerunud teenusepakkujad, kes pakuvad klaasplasttoodete parandamise ja hooldamise teenuseid. Selles artiklis uurimegi, milliseid teenuseid klaasplasttoodete parandamisel pakume.

1. Purunenud mahutite ja septikute parandamine

Klaasplastist valmistatud mahutid ja septikud on olulised komponendid erinevate vedelike hoiustamiseks ja käsitsemiseks, nagu veepuhastus ja jäätmete kogumine. Kuid aja jooksul võivad need struktuurid kahjustuda või lekkida. Meie teenusepakkuja pakub spetsialiseeritud teenuseid purunenud klaasplastmahutite ja septikute parandamiseks. See hõlmab pragude ja lekete parandamist ning struktuuri tugevdamist, et tagada nende pikaajaline vastupidavus.

2. Kanuude, süstade ja paatide parandamine

Klaasplastist valmistatud veesõidukid, nagu kanuud, süstad ja paadid, on populaarsed veeharrastajate seas oma vastupidavuse ja kerguse tõttu. Siiski võivad need sõidukid aja jooksul kahjustuda, eriti kui neid kasutatakse aktiivselt. Meie teenusepakkujad pakuvad kogenud käsitöölisi, kes suudavad parandada klaasplastist veesõidukite pragusid, kriimustusi ja muid kahjustusi. See tagab, et teie sõiduk jääb ohutuks ja nautimisväärseks.

3. Erinevate toote paigaldus

Lisaks klaasplasttoodete parandamisele pakume ka erinevate klaasplasttoodete paigaldamise teenuseid. Need teenused hõlmavad järgmist:

- Septikute paigaldus: Septik on oluline osa koduse reoveesüsteemist, mis nõuab professionaalset paigaldust. Meie meeskond omab kogemusi klaasplastist septikute paigaldamisel, tagades nende tõhusa toimimise.

- Mahutite paigaldus: Erinevate vedelike hoidmiseks kasutatakse klaasplastist mahuteid. Meie spetsialistid paigaldavad need mahutid õigesti ja kindlustavad nende lekkekindluse.

- Biopuhastite paigaldus: Biopuhastid on olulised koduse reoveekäitluse seadmed. Me pakume professionaalset biopuhasti paigaldusteenust, mis tagab keskkonnasõbraliku reoveekäitluse.

- Lipumastide paigaldus: Klaasplastist lipumastid on vastupidavad ja sobivad ideaalselt lipuvõistlusteks. Meie meeskond paigaldab lipumastid turvaliselt ja kindlustab nende pikaajalise stabiilsuse.

- Imbsüsteemide paigaldus: Imbsüsteemid on vajalikud vihmavee korralikuks juhtimiseks ja ärajuhtimiseks. Meie spetsialistid paigaldavad klaasplastist imbsüsteemid tõhusalt, vältides veekahjustusi.

Kokkuvõttes pakume laia valikut klaasplasttoodete parandamise ja paigaldamise teenuseid, mis aitavad klientidel säilitada oma klaasplastist toodete terviklikkust ja tõhusust. Meie kogenud meeskond ja spetsialiseeritud oskused tagavad selle, et teie klaasplasttooted püsiksid ohutud ja toimivad pikka aega.

Kui vajate professionaalset klaasplasttoodete hooldust või parandust, võtke meiega ühendust, ja me aitame teid hea meelega!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

PLASTEKOR OÜ tegevusaruanne 2022

Plastekor OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud klaasplasttoodete ja metalltoodete müügile. Meie tootevalik on lai ja mitmekesine, hõlmates selliseid t
ssb.ee
Plastekor OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud klaasplasttoodete ja metalltoodete müügile. Meie tootevalik on lai ja mitmekesine, hõlmates selliseid tooteid nagu paakhaagised, veemahutid, kogumismahutid, septikud, biopuhastid, imbsüsteemid, pumplad, püüdurid, lipumastid, kümblustünnid ja palju muud. Meie eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid tooteid, mis vastavad nende vajadustele ja eelistustele. Lisaks toodete müügile pakume oma klientidele ka lokaalse reoveekäitlemise terviklahendusi. See tähendab, et me aitame klientidel kogu protsessi läbi viia, alates projekti

Plastecor - meie tooteid saad mugavalt osta järelmaksuga

Plastekor OÜ pakub oma klientidele koostöös Inbank AS-ga kiiret ja soodsat järelmaksu.  Järelmaksu saad taotleda siis, kui oled 21-70 aastat vana, Sinu eelnev m
ssb.ee
Plastekor OÜ pakub oma klientidele koostöös Inbank AS-ga kiiret ja soodsat järelmaksu. Järelmaksu saad taotleda siis, kui oled 21-70 aastat vana, Sinu eelnev maksekäitumine on korrektne ning regulaarne sissetulek on vähemalt 240 € kuus. Taotlemiseks on vaja saata isikukood, soovitav makseperiood ja info igakuise sissetuleku kohta. Plastekor OÜ esindaja sisestab programmi andmed ja annab Sulle järelmaksuvõimaluse kohta kohe vastuse. Lepingu vormistamiseks on vaja esitada kehtiv ID kaart või EV pass. Osamaksete tasumine on iga kuu 12. kuupäeval ja nende tasumiseks sõlmitakse mugav

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.