OKO RESTORANID OÜ on oma valdkonnas üks kõvemaid tegijaid ja mõni väike bakter ja sellega kaasnev meediakajastus ei murra neid kindlasti maha. Pigem vastupidi - on saadud palju meediakajastust ning tänu firma igati viisakale hoiakule võib arvata, et lõpuks tullakse kogu loost välja veel tugevamana kui varem oldigi. Kui vinge ettevõttega tegemist siis on?
Martti Siimann'i,
Marko Zukker'i ja
Tõnis Siigur'i juhitav
OKO RESTORANID OÜ asutati 2011. aastal ning tänaseks on firma võidelnud endale välja kindla positsiooni eestis tegutsevate restoranide koorekihis. Räägime aga täpsemalt, mida see tähendab.
Ettevõtte mullune puhaskasum oli ca 560 000 eurot, mida oli 150 000 eurot rohkem, kui aasta varem. See koor riisuti 5,75 miljoni eurose müügitulu pealt, mis samuti liigub kasvavas trendis, ületades aasta varasemat tulemust 840 000 euro võrra. See on ühe toitlustusettevõtte jaoks väga kõva sõna, ning mullune kasum asetas
OKO RESTORANID OÜ kogu sektori lõikes auväärsele kolmandale kohale.
170 töötajaga firma jaks ei ole kaugeltki veel raugenud, kuna ka see aasta tõotab tulla edukam kui eelmine. Poole aastaga on ettevõte maksuametis deklareerinud üle 3 miljoni euro müügitulu, mis samas vaimus jätkates ennustab taas kasvu. Kui meediakajastus salmonelloosijuhtumist ka mõne potentsiaalse kliendi ära ehmatas, siis tõenäoliselt on veelgi rohkem neid, kes alles nüüd enda jaoks sellise söögikoha avastasid.
Võibolla tuleks kõike seda veelgi ära kasutada ja üks uhke pidu korraldada? Miks mitte kutsuda mängima ansambel Singer Vinger? Neil on salmonelloosist lausa lugu tehtud, mis sobiks peonaelaks nagu rusikas silmaauku. Tegijal juhtub ju mõndagi ning parem on selle üle nalja heita kui ilmaaegu häbeneda.
Lähemalt sellest, kuidas
OKO RESTORANID OÜ kõikides oma söögikohtades puhtust ja korda hoiab, saate lugeda
Postimehest.
•
Näita ennast Inforegistris - ainult sihitud vaatajad!
Kommentaarid (0)