INGEL DRINKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui me muutume teadlikumaks sellest, mida me tarbime, on käsitööjookide võlu märkimisväärselt kasvanud. Erinevalt masstoodangust, valmistatakse käsitööjoogid vä

5 põhjust eelistada käsitööjooke masstoodangule

Kui me muutume teadlikumaks sellest, mida me tarbime, on käsitööjookide võlu märkimisväärselt kasvanud. Erinevalt masstoodangust, valmistatakse käsitööjoogid väiksemates partiides, keskendudes kvaliteedile, maitsele ja eetilisele tootmisele. INGEL DRINKS OÜ on selle liikumise eesrindel, pakkudes jooke, mis on mitte ainult maitsvad vaid ka kooskõlas meie nõudlike klientide väärtustega.

Põhjus nr 1: Ületamatu kvaliteet ja maitse

INGEL DRINKS OÜ käsitööjoogid on loodud käsitöö puudutusega. Iga partii on hoolikalt valmistatud, et tagada kõrgeim kvaliteet ja maitse. See põhjalik protsess toob kaasa joogi, mis on selgelt üle oma masstoodetud analoogidest.

Käsitöölistel on vabadus katsetada ja kohandada maitseid, viies uuenduslike ja ainulaadsete jookideni, mis paistavad silma ülerahvastatud turul. INGEL DRINKS OÜ on uhke oma loomingulise lähenemise üle, pakkudes maitsekogemust, mis on tõeliselt ainulaadne.

Põhjus nr 2: Tervislikumad koostisosad

Terviseteadlikud tarbijad hindavad looduslike ja orgaaniliste koostisosade kasutamist meie käsitööjookides. Meie prioriteet on meie klientide tervis, valides parimad koostisosad, mida loodus pakub.

INGEL DRINKS OÜ-ga võite nautida jooki, mis on vaba kunstlikest värvainetest, maitsest ja säilitusainetest. See pühendumus looduslikele koostisosadele tähendab, et võite maiustada ilma oma tervist ohustamata.

Põhjus nr 3: Keskkonnasäästlikkus

Käsitööjookide valimine aitab toetada kohalikke majandusi. Koostisosade hankimisega kohalikelt tootjatelt aitab INGEL DRINKS OÜ kaasa kohalike põllumajanduskogukondade jätkusuutlikkusele.

Käsitööjoogid omavad sageli väiksemat süsinikujalajälge võrreldes masstoodetud jookidega. Meie tootmismeetodid on kavandatud minimeerima keskkonnamõju, muutes INGEL DRINKS OÜ vastutustundlikuks valikuks keskkonnateadlikele tarbijatele.

Põhjus nr 4: Ainulaadsed ja mitmekesised maitsed

INGEL DRINKS OÜ pakub maitsepaletti üle maailma. Meie käsitööjoogid pakuvad võimalust avastada globaalseid maitseid, nautides samal ajal kodu mugavust.

Me tähistame aastaaegu, pakkudes piiratud väljaandega jooke, mis toovad esile parima sellest, mis hetkel saadaval on. See tagab mitte ainult värskuse, vaid lisab ka põnevuse meie tootevalikule.

Põhjus nr 5: Eetiline tarbimine ja kogukonna toetamine

INGEL DRINKS OÜ valimisega toetate kohalikke käsitöölisi ja aitate säilitada traditsioonilisi joogivalmistamise tehnikaid. See eetiline tarbimine resoneerib nendega, kes väärtustavad meisterlikkust ja autentsust.

Käsitööjookide valimisega liitute mõttekaaslaste kogukonnaga, kes on pühendunud teadlike valikute tegemisele, mis toovad kasu nii inimestele kui ka planeedile. INGEL DRINKS OÜ on uhke, et on osa sellest liikumisest, soodustades ühendustunnet meie klientide seas.

Avastage käsitööjookide kunsti INGEL DRINKS OÜ-ga ja liituge kogukonnaga, kes väärtustab kvaliteeti, tervist ja jätkusuutlikkust.

E-Pood

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

INGEL DRINKS OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus  Osaühing Ingel Drinks alustas tegevust 17.märtsil 2011.aastal.  Osaühingu põhitegevuseks aruandeaastal oli mittealkohoolsete jookide tootmine  Töö
ssb.ee
Sissejuhatus Osaühing Ingel Drinks alustas tegevust 17.märtsil 2011.aastal. Osaühingu põhitegevuseks aruandeaastal oli mittealkohoolsete jookide tootmine Töötasu Tööjõukulud kokku moodustasid 17 811 eur. Juhatuse liikmete palgakulu oli 7 848 eur. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks Juhatuse kinnitusel on osaühing Ingel Drinks jätkuvalt tegutsev majandusüksus, kelle põhieesmärgiks ettevõtte turupositsiooni kindlustamine ja leida uusi võimalusi (tegevusi) käibekasvuks. Riskid Majandusaasta jooksul ega ka aruande koostamise perioodil ei ole ilmnenud valuutakursside ja intressimäärade

Käsitööjookide teekond

Termin 'käsitöö' on enamat kui moesõna; see on pühendumus kvaliteedile ja viide hoolikale protsessile, kus midagi luuakse käsitsi suure oskusega. Käsitööjoogid
ssb.ee
Termin 'käsitöö' on enamat kui moesõna; see on pühendumus kvaliteedile ja viide hoolikale protsessile, kus midagi luuakse käsitsi suure oskusega. Käsitööjoogid on masstoodanguga jookide vastand, keskendudes nüanssidele, mida saab pakkuda ainult inimlik puudutus. Tänapäeva tarbijad on teadlikumad kui kunagi varem. Nad otsivad tooteid, mis mitte ainult ei maitse hästi, vaid pakuvad ka tervise eeliseid ja on kooskõlas nende väärtustega. See muutus on sillutanud tee käsitööjookide populaarsusele, mis sageli sisaldavad looduslikke koostisosi ja vähem suhkrut kui nende kommertsanaloogid. Kohalike

Alkoholivaba šampanja: tähistamine ilma pohmellita

Alkoholivaba šampanja pakub sama peent kogemust kui traditsiooniline šampanja, kuid ilma alkoholisisalduseta. See uuenduslik jook on mõeldud neile, kes soovivad
ssb.ee
Alkoholivaba šampanja pakub sama peent kogemust kui traditsiooniline šampanja, kuid ilma alkoholisisalduseta. See uuenduslik jook on mõeldud neile, kes soovivad nautida mullijoogi pidulikkust ilma alkoholi tarbimisega kaasnevate võimalike miinusteta. Alkoholivabade alternatiivide nõudlus on kasvanud, kuna üha rohkem inimesi omaks võtab tervislikumaid eluviise ja otsib sotsiaalseid kogemusi, mis on kooskõlas nende heaolu eesmärkidega. Alkoholivaba šampanja on selle trendi eesrindel, pakkudes rafineeritud valikut karsklastele ja terviseteadlikele tarbijatele. Alkoholivaba šampanja eelised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.