BALAINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 257 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteerit

BALAINE OÜ hetkeolukord

Juba 257 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Balaine OÜ on Eesti tegevusloaga ravimite ja meditsiinitoodete hulgimüüja.

Tulud, kulud ja kasum 2023. aastal oli müügitulu 1 190 686 eurot, mis on märkimisväärne paranemine võrreldes 2022. aasta tasemega (242 393), mida sügavalt mõjutas sõda meie ainsal turul Ukrainas. Tuleb rõhutada, et 2022. aastal lükkasid logistikaoperatsioonid teatud müüki edasi ja viidi seetõttu 2023. aastasse. Sellegipoolest on müük olnud üllatavalt vastupidav, kuid maksed aeglustuvad, kuna sõda pöördub Ukraina vastu ning sotsiaalsed ja äritingimused pidevalt halvenevad. Meie põhiklient on palunud ajutisi rahalisi soodustusi madalama kreeditarve protsendi osas, et tulla toime enda ja oma riigi finantstormiga. Selle vähenenud kasumlikkuse ja finantsriski juhtimine on meie suurim väljakutse.

Vaatamata nendele ebatavalistele ja erakordsetele väljakutsetele pöördusime tagasi kasumlikkuse juurde, registreerides 2022. aastal kasumit 11 750 eurot vs. kahjum 23 842 eurot. Märkimisväärselt kõrgemad transpordikulud (DHL) Kiievisse mõjutasid kasumlikkust, kuna kõik meie ravimid peavad töötama eritemperatuuriga - juhitavad sõidukid (TCV), mis on spetsiaalselt prahitud ohtlikeks reisideks. Kindlustus, kui see on saadaval, on kulukas.

Meie suurimaks väljakutseks on 2022. ja 2023. aasta hilinenud võlgade tagasinõudmine ning klientidelt stabiilne nõuete platvorm 2024. aastal väljastatud arvete jaoks.

Personal 2023. aastal töötas ettevõttes peale juhatuse liikme 1 töötaja.

Juhatus.

Osaühingu juhatus on üheliikmeline ja juhatuse liikmele maksti sümboolset palka 1188 eurot seoses finantskriisiga ja vajadusega hoida kokku kapitali ellujäämise tagamiseks, kuna sõda mõjutab jätkuvalt tarneid ja makseid. .

2023. aastal maksis Balaine aktsionärile dividende 7000 eurot ja sellelt dividendilt makse 1586 eurot.

Eesmärgid aastaks 2024

Ettevõtte peamine eesmärk on naasta kasumlikuks, vaatamata uskumatule Ukraina ärikeskkonnale alates 2022. aasta veebruarist. Kehtib range kulukontrollipoliitika ja muudatusi pole oodata.

Lisaks keskendub ettevõte rohkemate ressursside suunamisele äriarendusse, et aktiivselt otsida ja kaasata uusi ja varasemaid partnereid ning siseneda 2024. aastal Euroopas meie põhitegevusega seotud täiendavatesse turusegmentidesse ning vähendada tulevikuriske. See viimane algatus viibis partneri tootmise tagasilöökide tõttu, mis lükkasid edasi 2023. aastaks kavandatud uusi äritegevusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.