PREMIUM DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pinglaed, tuntud ka kui venivlaed, on kaasaegne laelahendus, mis on valmistatud väga elastsest materjalist, mis venitatakse ja kinnitatakse perimeetri jälgile.

Miks valida oma koju pinglaed?

Pinglaed, tuntud ka kui venivlaed, on kaasaegne laelahendus, mis on valmistatud väga elastsest materjalist, mis venitatakse ja kinnitatakse perimeetri jälgile. See uuenduslik disain võimaldab saavutada sileda, veatu viimistluse, mida saab kohandada igale sisekujunduse visioonile.

Lae disain on läbinud pika tee traditsioonilisest krohvist ja värvist. Pinglaed esindavad järgmist sammu sisekujunduse evolutsioonis, pakkudes funktsionaalsuse ja stiili segu, mida on raske võrrelda tavapäraste materjalidega.

Kohandamine ja esteetiline veetlus

Üks kõige veenvamaid põhjuseid pinglae valimiseks on praktiliselt piiramatud disainivõimalused, mida need pakuvad. Alates laiast värvide ja tekstuuride valikust kuni keerukate kujundite ja valgustusefektide loomiseni, saab pinglaed kohandada teie unikaalse stiili ja eelistustega.

Pinglaed ei ole mitte ainult kohandatavad välimuse osas, vaid võimaldavad ka valgustuse ja muude laelisaseadmete probleemideta integreerimist, tõstes teie ruumi üldist esteetikat.

Vastupidavus ja pikaealisus

Pinglae materjalid on mõeldud vastupidavuse ja pikaealisuse jaoks. Need ei pragune ega kooru nagu traditsioonilised krohvilaed, tagades, et teie lagi näeb aastaid välja nagu uus.

Tänu nende tugevale konstruktsioonile on pinglaed vastupidavad kulumisele, muutes need ideaalseks valikuks nii elamu- kui kaubanduspindadele, mis kogevad suurt liiklust või vajavad sagedast puhastamist.

Niiskuskindlus ja hallituskindlus

Pinglaed on loomu poolest niiskuskindlad, mis teeb neist suurepärase valiku vannitubadele, köökidele ja teistele niiskusele kalduvatele aladele. See niiskuskindlus aitab ära hoida hallituse ja hallituse kasvu, mis võib olla mureks traditsiooniliste laematerjalide puhul.

Niiskusele ja hallitusele vastu pidades aitavad pinglaed kaasa tervislikumale elukeskkonnale, vähendades hingamisteede probleemide ja teiste hallitusega seotud terviseprobleemide riski.

Lihtne hooldus ja puhastamine

Pinglae sile pind muudab selle uskumatult lihtsaks puhastada ja hooldada. Sageli piisab teie lae puhtana hoidmiseks lihtsalt niiske lapiga pühkimisest.

Lisaks lihtsale puhastamisele ei soodusta pinglae poorideta pind tolmu ega allergeenide kogunemist, muutes need hügieeniliseks valikuks teie kodule.

Kiire ja mittesegav paigaldus

Erinevalt traditsioonilistest lagedest, mille paigaldamine ja kuivamine võib võtta päevi, saab pinglaed paigaldada kiiresti ja ilma ehitustööde segaduseta. See tähendab vähem segadust teie igapäevaelus ja kiiremat ümberkujundamise aega teie renoveerimisprojektidele.

Pinglae mitteinvasiivne paigaldusprotsess tagab, et teie mööbel ja põrandad on paigalduse ajal kaitstud ning saate oma ruumi kasutamist jätkata palju varem kui traditsiooniliste laepaigaldustega.

Avastage pinglae elegants ja praktilisus oma kodus. Võtke ühendust PREMIUM DESIGN OÜ-ga täna, et muuta oma ruum meie tipptasemel laelahendustega.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid eeliseid pakuvad integreeritud valguslahendused?

Lagi ei ole lihtsalt meie pea kohal olev kaitse; see on innovatsiooni lõuend, eriti valgustuse osas. Tulevikku vaadates muutuvad integreeritud valgustuslahendus
ssb.ee
Lagi ei ole lihtsalt meie pea kohal olev kaitse; see on innovatsiooni lõuend, eriti valgustuse osas. Tulevikku vaadates muutuvad integreeritud valgustuslahendused modernse laedisaini keskseks aspektiks, pakkudes funktsionaalsuse, esteetika ja tehnoloogia segu. Laevalgustus on läbinud pika tee lihtsatest, kesksetest valgustitest minevikus. Täna on see kogemuse loomine, meeleolu tõstmine ja ruumi arhitektuuri täiendamine. Integreeritud valgustuslahendused on süsteemid, mis on kavandatud sulanduma ühtselt laearhitektuuriga. Nad pakuvad ühtlast valgustust, on sageli kohandatavad ja sisaldavad

Kuidas lisavad mitmetasandilised laed visuaalset huvi igale ruumile?

Mitmetasandilised laed, tuntud ka kui astmelised või kihilised laed, on arhitektuurilised elemendid, mis hõlmavad erinevaid tasemeid või astmeid lae kujunduses.
ssb.ee
Mitmetasandilised laed, tuntud ka kui astmelised või kihilised laed, on arhitektuurilised elemendid, mis hõlmavad erinevaid tasemeid või astmeid lae kujunduses. See tehnika loob sügavust ja mõõtmeid, muutes lameda pinna dünaamiliseks kõrguste ja vormide maastikuks. Mitmetasandiliste lagede kontseptsioon ulatub tagasi iidsete tsivilisatsioonideni, kus neid kasutati tähtsuse ja suursugususe märkimiseks usulistel ja avalikel hoonetel. Tänapäeval on neid kohandatud kaasaegsete maitsetega, pakkudes traditsiooni ja modernsuse segu nii elamutes kui kaubanduslikes ruumides. Mitmetasandiliste lagede

PREMIUM DESIGN OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus  Premium Design OÜ tegeleb ehituspaigaldustööde osutamisega, põhitegevusalaks on mujal liigitamata ehituspaigaldustööd (EMTAK 43299).  Tulud ja kas
ssb.ee
Sissejuhatus Premium Design OÜ tegeleb ehituspaigaldustööde osutamisega, põhitegevusalaks on mujal liigitamata ehituspaigaldustööd (EMTAK 43299). Tulud ja kasum 2022. aastal moodustas osaühingu müügitulu 114 610 euro. Eelmise aasta võrdluses müügitulu vähenes 5 protsenti. Aruandeaasta puhaskasum on 3 632 euro. Personal 2022. aasata jooksul osaühingus oli 5 töötajaid. Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest. Aruandeperioodil juhatusele töötasu ei makstud. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks Premium Design OÜ eesmärgiks on olla usaldusväärseks partneriks ehituspaigaldustööde valdkonnas.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.