Rohkema info nägemiseks:

PREMIUM DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume innovaatilisi sisekujunduslahendusi, keskendudes lagedele ja valgustusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

PREMIUM DESIGN OÜ usub, et iga ruum väärib olla disaini ja funktsionaalsuse meistriteos. Meie teekond algas visiooniga revolutsioonida sisepindu meie uuenduslike pinglaega, ja täna oleme disainimaailmas loovuse ja kvaliteedi majakas.

Meie tootevalik on meie pühendumuse tipptase. Alates meie mitmetasandiliste lagede elegantsetest joontest kuni meie LED-valgusribade pehme kuma, iga toode on loodud mitte ainult suurendama teie ruumi ilu, vaid ka pakkuma praktilisi lahendusi nagu niiskuskindlus ja ülim heliisolatsioon. Meie tehnoloogilised lahendused tagavad kaasaegsete mugavuste, nagu valgustite paigaldamine, ventilatsioonisüsteemid ja andurid, sujuva integreerimise, muutes teie lae mitte ainult visuaalseks maiuspalaks, vaid ka nutika elu keskuseks.

Meie uuendusmeelsusele vastab meie pühendumus klientidele. Pakume tasuta konsultatsiooni, et kohandada meie disainid teie ainulaadsete vajadustega. Meie eksperdid on osavad igasuguse ruumi muutmisel, olgu selleks siis korstna paigaldamine meie pinglagede kaudu või kohandatud lükanduste loomine, mis sulanduvad sujuvalt teie interjööriga. Paigaldusprotsess on kiire, tõhus ja jätab teile kestva muljetavaldava tulemuse.

PREMIUM DESIGN OÜ-ga valite te mitte ainult toote; valite partneri oma ideaalse ruumi loomisel. Meie valminud tööde galerii näitab meie võimete laiust ja usaldust, mida meie kliendid meisse panevad. Alates kapp-kummutitest ja lükandustest kuni meie 3D-lagede keeruka iluni, toome teie visiooni ellu.

Liituge meiega disaini ja funktsionaalsuse piiride ümbermõtestamisel. Võtke meiega ühendust juba täna tasuta konsultatsiooni jaoks ja astuge sisekujunduse tulevikku koos PREMIUM DESIGN OÜ-ga.

Kontakt

PREMIUM DESIGN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Uskumatult loomingulised lahendused, täiesti rahul!

- Marko S.

Tõeline professionaalne lähenemine igale detailile, väga rahul!

- Andres P.

Suurepärane koostöö ja suurepärane tulemus, soovitan kõigile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida oma koju pinglaed?

Pinglaed, tuntud ka kui venivlaed, on kaasaegne laelahendus, mis on valmistatud väga elastsest materjalist, mis venitatakse ja kinnitatakse perimeetri jälgile. See uuenduslik disain võimaldab saavutada sileda, veatu viimistluse, mida saab kohandada igale sisekujunduse visioonile. Lae disain on läbinud pika tee traditsioonilisest krohvist ja värvist. Pinglaed esindavad järgmist sammu sisekujunduse evolutsioonis, pakkudes funktsionaalsuse ja stiili segu, mida on raske võrrelda tavapäraste materjalidega. Kohandamine ja esteetiline veetlus Üks kõige veenvamaid põhjuseid pinglae valimiseks on

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid eeliseid pakuvad integreeritud valguslahendused?

Lagi ei ole lihtsalt meie pea kohal olev kaitse; see on innovatsiooni lõuend, eriti valgustuse osas. Tulevikku vaadates muutuvad integreeritud valgustuslahendus
ssb.ee
Lagi ei ole lihtsalt meie pea kohal olev kaitse; see on innovatsiooni lõuend, eriti valgustuse osas. Tulevikku vaadates muutuvad integreeritud valgustuslahendused modernse laedisaini keskseks aspektiks, pakkudes funktsionaalsuse, esteetika ja tehnoloogia segu. Laevalgustus on läbinud pika tee lihtsatest, kesksetest valgustitest minevikus. Täna on see kogemuse loomine, meeleolu tõstmine ja ruumi arhitektuuri täiendamine. Integreeritud valgustuslahendused on süsteemid, mis on kavandatud sulanduma ühtselt laearhitektuuriga. Nad pakuvad ühtlast valgustust, on sageli kohandatavad ja sisaldavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.