DUNKER GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2176 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 32 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komme

DUNKER GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 2176 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 32 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

31.12.2023 seisuga kuuluvad Dunker Group OÜ kontserni järgmised ettevõtted:

Emaettevõte Dunker Group OÜ

Tütarettevõtted Balmerk Distribution OÜ

Balmerk Estonia OÜ

Finewine OÜ

Global Wine House OÜ

Balmerk Latvia SIA

Vintage SIA

Balmerk Lithuania UAB

Kontserni ettevõtete peamisteks tegevusaladeks on alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookide maaletoomine ja edasimüük Baltikumi jae- ja HoReCa sektori klientidele. Kontserni ettevõtted impordivad suurema osa sisseostetavatest kaupadest Euroopa erinevatelt alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookide tootjatelt. Ukraina sõja poolt segipaisatud toormaterjalide sisseostu tarneahelad ning energia- ja gaasihindade kasv Euroopas sundis joogitootjaid tõstma oma kaupade müügihindasid 10-30%, mõnel juhul ka enam. Kontserni ettevõtete suurimaks väljakutseks oli 2023. aastal kaupade tarnekindluse tagamine ja uute toodete arendamine tingimustes, kus enamik materjali tootjaid ei ole huvitatud uutest projektidest. 2024. aasta eelduste kohaselt olukord õnneks paraneb.

Kontserni 2023. aasta konsolideeritud müügitulu oli 76,8 mln eurot (2022. a 71,6 mln eurot) ning aruandeaasta konsolideeritud kasum oli 2,14 mln eurot (2022. a 1,59 mln eurot). Kontserni 2023. aasta konsolideeritud müügitulu mõjutasid enim Eestis, Lätis ja Leedus tõusnud toodete müügihinnad, kuid ka kasvanud müügimahud nii olemasolevate kui ka mitmete uute kaubamärkide ja toodete turuletoomisel kõigis kolmes Balti riigis. Kontserni 2023.

aasta konsolideeritud kasumit mõjutasid kaupade kallinenud sisseostuhinnad ja kontserni ettevõtete kasvanud tegevuskulud, sh töötasud ning turundus- ja logistikakulud. Kontserni ettevõtetes töötas 31.12.2023 seisuga kokku 160 töötajat.

Balmerk Distribution OÜ põhitegevuseks on koordineerida kontserni ettevõtete kaupade impordi ja edasimüügiga tegelevate äriühingute – Balmerk Estonia OÜ, Balmerk Latvia SIA ja Balmerk Lithuania UAB tööd, sh esindada nimetatud äriühinguid läbirääkimistes olemasolevate ja uute tarnijatega. Balmerk Distribution OÜ tulud on peamiselt seotud juhtimisteenuste müügiga kontserni ettevõtetele ning Balmerk Estonia OÜ, Balmerk Latvia SIA ja

Balmerk Lithuania UAB kaubatarnijate müügi- ja turundustoetustega.

2023. aastal tegutsesid kontserni liikmetest aktiivselt Eesti turul Balmerk Estonia OÜ ja Finewine OÜ. Balmerk Estonia

OÜ tegevusvaldkondadeks on alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookide import ja turustamine Eestis, sh duty free klientidele ning logistika- ja ekspedeerimisteenuste osutamine. Finewine OÜ tegevusvaldkonnaks on kvaliteetalkoholi ja gurmeetoodete jaemüük Tallinnas Ülemiste City ärilinnakus ning e-poe vahendusel.

Kontserni Lätis tegutseva tütarettevõtte Balmerk Latvia SIA tegevusvaldkonnaks on alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookide import ja turustamine Lätis. Balmerk Latvia SIA tütarettevõte Vintage SIA tegutseb alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookide jaemüüjana Riia linnas. 2023. aastal opereeris Vintage SIA kahte kauplust.

Balmerk Latvia SIA jaoks osutus 2023. aasta eriti edukaks.

Kontserni Leedus tegutseva ettevõtte Balmerk Lithuania UAB tegevusvaldkonnaks on alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookide import ja turustamine Leedus. Balmerk Lithuania UAB põhifookus on müügitulude oluline kasvatamine, turupositsiooni parandamine ning tunnustatud alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookide partneri staatuse saavutamine Leedu jae- ja HoReCa sektoris.

Global Wine House OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on ettevõttele kuuluvate alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookide kaubamärkide tootearendus ja kaupade turustamine läbi tootjate ja hulgimüüjate võrgustiku Euroopa Liidus ja mujal maailmas. Global Wine House OÜ toodete edasimüüjateks Baltikumis on Balmerk Estonia OÜ, Balmerk Latvia

SIA ja Balmerk Lithuania UAB.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.