VITA HEM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1038 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommen

VITA HEM OÜ hetkeolukord

Juba 1038 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaruanne ettevõtte Vita Hem OÜ 2023 majandusaasta aruandele

Vita Hem OÜ on Eestis tegutsev ettevõte, mis sai 2012. aastal kaubamärgi Sundari esindusõigused Eestis. Sundari keha- ja näohooldustoodete sari on algselt pärit Indiast, kuid tänaseks imporditakse tooteid USA-st. Tegemist on kõrgkvaliteetsete jae- ning hulgitoodetega, mida on tunnustatud nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt.

2023 aastal keskendusime ettevõtte arengule ja laienemisele. Oluline samm oli uue ja kasutajasõbralikuma e-poe Sundari.ee loomine. Uus veebipood võimaldab klientidel lihtsamalt ja mugavamalt meie tooteid osta, pakkudes paremat kasutajakogemust ning suuremat tootevalikut.

Lisaks veebipoe uuendamisele, on üheks meie peamiseks eesmärgiks 2024 aastal laiendada jaevõrgustikku ja tugevdada koostööd esinduslike ilusalongide ja spaadega, sealhulgas jätkuv koostöö Estonia Resort Hotel & Spa-ga.

2023 aastal ei saanud juhatuse liikmed töötasu, pidades oluliseks reinvesteerida saadud tulu ettevõtte arengusse ja uute võimaluste loomisse.

Oleme pühendunud kvaliteedi säilitamisele ja klientide rahulolu tagamisele.

2024aastaks oleme seadnud eesmärgiks veelgi laiemalt laieneda jaevõrgustikku ning suurendada koostööd esinduslike ilusalongide ja spaadega, et jõuda rohkemate klientideni ja pakkuda neile parimat võimalikku hooldust. Samuti jätkame tööd meie tooteportfelli arendamise ja täiustamise nimel, et vastata klientide ootustele ja vajadustele.

Usume, et 2024. aasta saavutused loovad tugeva aluse tulevikuplaanide elluviimiseks ning aitavad Vita Hem OÜ-l jätkuvalt kasvada ja areneda.

Juhatuse liige,

Britte Maidra-Torro

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.