CLINKER SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Clinker Service OÜ on Eesti kapitalil baseeruv ehitusettevõte, mille eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehituslahendusi. Meie teenu

Clinker Service OÜ: kvaliteetne ja usaldusväärne ehitusteenus

Clinker Service OÜ on Eesti kapitalil baseeruv ehitusettevõte, mille eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehituslahendusi. Meie teenuste hulka kuuluvad tänavakivide paigaldus, teede ja parklate ehitus, pinnase- ja kaevetööd ning piirdeaedade paigaldus ja müük. Meie ettevõte on tuntud oma professionaalsuse ja täpsuse poolest, pakkudes lahendusi, mis vastavad kõrgimatele kvaliteedistandarditele ja Eesti ehitusnormidele.

Meie teenused

1. Tänavakivide paigaldus

Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete tänavakivide paigaldamisele, pakkudes mitmekesiseid lahendusi, mis katavad iga projekti vajadused. Meie teenused hõlmavad:

  • Äärekivide paigaldus: Täpne ja vastupidav äärekivide paigaldus, mis tagab kindla piiritlemise ja piirdejooned.
  • Killustikalused ja liivaalused: Hoolikalt ettevalmistatud alused, mis tagavad stabiilsuse ja parima kandevõime.
  • Graniitkillustikust teede ja platside rajamine: Vastupidavad ja atraktiivsed pinnad, mis vastavad teie disainile ja eelarvele.
  • Paekivist teede ja platside rajamine: Looduslik ja ajatu välimus, mis tagab vastupidavuse ja hooldusvaba pinna.
  • Maakivide paigaldus: Kvaliteetne paigaldus ajalooliste piirkondade ja spetsiaalsete projektide jaoks, pakkudes vastupidavust ja esteetilist ilu.

2. Teede ja platside ehitus

Meie meeskond viib läbi teede ja platside ehitust, kasutades erinevaid teekattematerjale, et tagada projekti vastupidavus ja esteetiline välimus. Meie teenused sisaldavad:

  • Teede rajamine: Alates aluspinna ettevalmistusest kuni lõpliku teekatte paigalduseni.
  • Parklate ehitus: Professionaalne lähenemine parkimisalade rajamisele, tagades kõrge kvaliteedi ja vastupidavuse.
  • Killustikalused: Täpselt ettevalmistatud alusmaterjalid, mis tagavad teede ja platside pikaajalise stabiilsuse.
  • Liivaalused: Täpselt paigaldatud alused, mis parandavad teekatte jõudlust ja vastupidavust.

3. Pinnase- ja kaevetööd

Pakume mitmekesiseid pinnase- ja kaevetöid, et toetada teie ehitusprojekte ja tagada nende edukas lõpuleviimine. Meie teenused hõlmavad:

  • Kaevetööd: Professionaalne kraavi ja kaevude kaevamine, kasutades kaasaegseid masinaid ja tehnoloogiaid.
  • Vundamendite väljakaeved: Täpsed ja efektiivsed väljakaeved vundamentide valmistamiseks.
  • Septikute ja biopuhastite paigaldus: Usaldusväärsed lahendused jäätmete töötlemiseks ja keskkonna kaitsmiseks.
  • Kuivenduskraavide rajamine: Hoolikalt kavandatud kuivendussüsteemid, et vältida vee kogunemist ja tagada projektide pikaajaline vastupidavus.

4. Piirdeaedade paigaldus ja müük

Pakume mitmesuguseid piirdeaedade lahendusi, mis aitavad teil luua turvalise ja esteetilise keskkonna. Meie teenused hõlmavad:

  • Puitaiad ja võrkaiad: Erinevad aiatüübid, mis vastavad teie vajadustele ja maitsele.
  • 3D Keevispaneelaiad: Kaasaegsed ja tugevad paneelaiad, mis tagavad kõrge turvalisuse ja vastupidavuse.
  • Metallaiad ja väravad: Kohandatud lahendused metallaiade ja väravate jaoks, mis lisavad teie kinnistule stiili ja funktsionaalsust.
  • Väravaautomaatika: Mugavad ja turvalised lahendused väravaautomaatikaks, sealhulgas liugväravad, tiibväravad ja jalgväravad.

5. Haljastus- ja heakorratööd

Meie haljastus- ja heakorratööd aitavad luua ja säilitada teie väliruume. Pakume:

  • Aedade ja haljasalade rajamine: Personaalne lähenemine teie haljastusprojektidele, et luua ilus ja hooldatud aed.
  • Muru rajamine: Professionaalne muru paigaldus ja hooldus, et tagada rohelise ala kvaliteet.
  • Pinnase planeerimine: Täpsed pinnase planeerimistööd, et tagada projektide sujuv ja kvaliteetne lõpuleviimine.
  • Ehitustehnika rent: Bobcat laaduri ja miniekskavaatori rent koos juhiga, et toetada teie haljastusprojekte.

Clinker Service OÜ on pühendunud iga projekti kvaliteetsele ja täpselt teostamisele. Meie eesmärk on tagada teie täielik rahulolu ja pakkuda lahendusi, mis ületavad teie ootusi. Võtke meiega ühendust ja laske meil aidata teil alustada oma järgmise ehitusprojekti elluviimist professionaalse ja usaldusväärse teenusega.

uuri veel

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kvaliteetsed piirdeaedade lahendused teie vajadustele

Meie teenused piirdeaedade paigaldusel    1. Puitaiad   Pakume kvaliteetseid puitaedu, mis lisavad teie kodu või aia atmosfääri soojust ja võlu. Puitaiad on ide
ssb.ee
Meie teenused piirdeaedade paigaldusel 1. Puitaiad Pakume kvaliteetseid puitaedu, mis lisavad teie kodu või aia atmosfääri soojust ja võlu. Puitaiad on ideaalne valik, kui soovite oma privaatset ala elegantse ja looduslähedase välimuse. Meie puitaiad on vastupidavad ja hoolikalt valitud, et tagada pikaajaline kasutusiga ja ilusa välimuse säilimine. 2. Võrkaiad Võrkaiad on praktiline ja funktsionaalne lahendus, sobides suurepäraselt nii koduaias kui ka ärilistes keskkondades. Need on ideaalne valik olukordades, kus vajate madala hoolduskuluga ja vastupidavat aeda, mis tagab samal ajal

Usaldusväärsed kaevetööd ja ehituslahendused Tartus ja Lõuna-Eestis

Meie teenused kaevetöödel    1. Pinnasetööd ja planeerimine   Meie teenuste hulka kuuluvad põhjalikud pinnasetööd ja -planeerimine, mis on hädavajalikud iga ehi
ssb.ee
Meie teenused kaevetöödel 1. Pinnasetööd ja planeerimine Meie teenuste hulka kuuluvad põhjalikud pinnasetööd ja -planeerimine, mis on hädavajalikud iga ehitusprojekti alustamiseks. Kvaliteetne pinnaseanalüüs ja ettevalmistus tagavad, et projekti iga etapp saab alustada õigesti ja vastavalt nõuetele. Meie spetsialistid loovad täpse tegevuskava, et tagada projekti sujuv kulg ja kõrge kvaliteet. 2. Veetrassi ja kaablitrassi kraavide kaevamine Veetrassi ja kaablitrassi kraavide kaevamine on meie oskuslike meeskondade poolt teostatav teenus, mis järgib kõiki regulatsioonide nõudeid. Meie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.