MARKEND TEAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Markend Team OÜ koosneb kogenud meistritest, kellel on üle 19 aasta kogemust ehitustööde alal. Kuigi ettevõte on ametlikult tegutsenud alates novembrist 2012, o

Kvaliteetsed üldehitustööd Saaremaal ja mandri- Eesti

Markend Team OÜ koosneb kogenud meistritest, kellel on üle 19 aasta kogemust ehitustööde alal. Kuigi ettevõte on ametlikult tegutsenud alates novembrist 2012, oleme end selle aja jooksul tõestanud usaldusväärse partnerina, pakkudes kvaliteetseid üldehitustöid nii Saaremaal kui ka mandri-Eestis. Meie ettevõtte südames on kindel uskumus, et kõrge kvaliteedi ja professionaalsuse tagamine on iga ehitusprojekti eduka lõpuleviimise võti. Oleme pühendunud mitte ainult täpsetele tööde teostamisele, vaid ka oma klientide ootuste ületamisele.

Meie kogenud ja asjatundlik meeskond, millel on aastatepikkune kogemus, on valmis andma endast parima igasuguste ehitusprojektide puhul, olgu need siis elu- või äripinnad, avalikud rajatised või renoveerimisprojektid. Alates projektide planeerimisest kuni lõppviimistluseni, meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid lahendusi, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Meie professionaalide tiim töötab tihedalt koos klientidega, et mõista nende visioone ja eesmärke ning neid täpselt ja efektiivselt ellu viia.

Kvaliteetsete üldehitustööde tegemine on meie ettevõtte põhiväärtus, mis hõlmab laia valikut teenuseid. Meie teenuste hulka kuuluvad:

  • Ehituse peatöövõtt ja projekti juhtimine: Pakume kõik-ühes teenuseid, sealhulgas peatöövõttu ja projekti juhtimist, et tagada ehitusprotsessi sujuvus ja täpsus alates algusest lõpuni.

  • Vundamentide ehitustööd: Meie oskusteave ulatub vundamentide erinevatesse tüüpidesse, sealhulgas lintvundamentide, plaatvundamentide, vaivundamentide ja muude konstruktsioonide ehitusse.

  • Seinte ja katusede ehitus: Olgu tegemist välis- ja kandevseinade, katusede või fassaadide ehitamisega, pakume erinevaid lahendusi alates kiviseintest ja puitsõrestikest kuni plekk- ja rookatusteni.

  • Aknade ja uste paigaldus: Meie teenustes on kaasatud ka akende ja uste paigaldus erinevates materjalides, sealhulgas puit, alumiinium ja PVC.

  • Siseviimistlus: Meie siseviimistlustööd hõlmavad maalritöid, mikrotsementviimistlusi, plaatimistöid, parketi ja muude põrandakatete paigaldust.

  • Vaheseinad ja muinsuskaitse: Pakume ka erinevaid vaheseinte ehituse lahendusi ja muinsuskaitse all olevate hoonete restaureerimist.

Kliendi rahulolu on meie peamine prioriteet. Meie meeskond pöörab äärmist tähelepanu iga detaili täpsusele, et tagada igale projektile parim võimalik tulemus. Meie pühendumus kvaliteedile ja professionaalsusele kajastub igas meie teostatud töös. Kasutame ainult parimaid materjale ja kaasaegseid tehnoloogiaid, et tagada meie klientidele pikaajaline rahulolu ja kvaliteetne lõpptulemus.

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset ehituspartnerit, kes suudab pakkuda kõrge kvaliteediga üldehitustöid, siis Markend Team OÜ on teie ideaalne valik. Meie meeskond on valmis vastu võtma erinevaid projekte ja tagama nende tõhusa ja kvaliteetse teostuse. Meie eesmärk on aidata teil teie ehitusprojektid ellu viia ja tagada, et iga projekt oleks täpselt selline, nagu olete ette kujutanud.

Kui soovite teada saada rohkem meie teenuste kohta või küsida pakkumist, võtke meiega julgelt ühendust. Oleme valmis teid igal sammul toetama teie unistuste kodu või äripinna ehitusel.

Markend Team OÜ – teie usaldusväärne partner kvaliteetses ehituses!

uuri veel

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Ehituslikud eritööd

Markend Team OÜ pakub Saaremaal ja mandri-Eestis laia valikut ehituslikke eritöid, mille eesmärk on tagada, et teie ehitusprojektid oleksid täpselt viimistletud
ssb.ee
Markend Team OÜ pakub Saaremaal ja mandri-Eestis laia valikut ehituslikke eritöid, mille eesmärk on tagada, et teie ehitusprojektid oleksid täpselt viimistletud ja vastaksid kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie professionaalne meeskond on spetsialiseerunud erinevatele tehnilistele ja ehituslikele lahendustele, et pakkuda täiendavat väärtust teie projektile. Elektritööd : Meie teenuste hulka kuuluvad kõik vajalikud elektritööd, sealhulgas tugev- ja nõrkvoolu paigaldus. Tagame, et kõik meie teostatud elektritööd vastavad kehtestatud turvanõuetele ja standarditele, et teie kodu või

MARKEND TEAM OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõttest  Markend Team OÜ asutati 2012 aastal. Ettevõtte 2023. aasta majandusaasta aruanne kajastab organisatsiooni olulisemaid tegevusi ja tulemusi. OÜ Mark
ssb.ee
Ettevõttest Markend Team OÜ asutati 2012 aastal. Ettevõtte 2023. aasta majandusaasta aruanne kajastab organisatsiooni olulisemaid tegevusi ja tulemusi. OÜ Markend Team põhitegevusalaks on ehitusteenuste pakkumine ( EMTAK 41201 - elamute ja mitteeluruumide ehitus). Tulud, kulud ja kasum 2023 aastal oli OÜ Markend Team müügitulu 1 492,7 tuhat eurot (2022: 2 165,8 tuhat eurot). Ettevõtte majandustegevuse tulemiks kujunes aruandeaastal kahjum 45,0 tuhat eurot (2022: kasum 16,3 tuhat eurot). Personal Aruandeaastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 301,8 tuhat eurot (2022: 241,5 tuhat eurot).

Meie rasketehnika – Markend Team OÜ

Markend Team OÜ pakub Saaremaal ja mandri-Eestis kvaliteetset rasketehnika renditeenust, kus iga masin on korrapäraselt hooldatud ja töökindel. Meie masinate ja
ssb.ee
Markend Team OÜ pakub Saaremaal ja mandri-Eestis kvaliteetset rasketehnika renditeenust, kus iga masin on korrapäraselt hooldatud ja töökindel. Meie masinate ja lisaseadmete rentimine toimub koos kogenud ja koolitatud meistritega, tagades, et kõik tööd viiakse läbi professionaalselt ja efektiivselt. Meie masinapark hõlmab laia valikut varustust, mis on sobilik erinevateks ehitus- ja kaevetöödeks. Roomikekskavaator VOLVO EC240 26T Hind : 70 € + KM / tund Pikaajalise rendi puhul : hind kokkuleppel Lisavarustus : Pöördpea Encon Pöördpea Indexator Kaevekopp (200mm, 600mm, 900mm)

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.