ROKEFRE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tere tulemast meie ettevõtte maailma, kus loome unikaalset ja kvaliteetset elukeskkonda igas kodumajas. Oleme pühendunud meeskond, kes on spetsialiseerunud mitm

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Tere tulemast meie ettevõtte maailma, kus loome unikaalset ja kvaliteetset elukeskkonda igas kodumajas. Oleme pühendunud meeskond, kes on spetsialiseerunud mitmekülgsetele ehitus- ja renoveerimisteenustele Harjumaal ning pakume terviklikke lahendusi alates fassaadidest kuni sisetöödeni ning aiakujundusest parkettideni.

Meie valdkonnad:

Fassaadid: Teame, et esmamulje loeb ning maja fassaad on selle visiitkaardiks. Meie ekspertide meisterlikkus fassaaditöödes tagab nii ilu kui ka vastupidavuse. Kasutame mitmekülgseid materjale ja stiile, et muuta iga maja unikaalseks ning vastavaks omaniku visioonile.

Terrassid ja aiad: Välistingimused on väärtuslikud ning loome tõeliselt nauditavaid ja funktsionaalseid terrasse ning aedu. Ühendame loodusliku ilu ja praktilise disaini, pakkudes ruume lõõgastumiseks, mängimiseks ja taimede kasvatamiseks. Loome aedu, mis räägivad lugusid ja aitavad unistusi teoks teha.

Puidutööd Harjumaal: Meie kirg puidu vastu kajastub igas detailis, mida loome. Puidutööd on meie käeulatuses nii sise- kui ka väliskeskkonnas. Valmistame käsitööna mööblit, treppe, rõduid ja palju muud, kasutades kvaliteetset materjali ning kaasaegseid tehnikaid.

Sisetööd ja parketid: Interjöör on kodu süda ning meie meeskond aitab teil sellest parima teha. Pakume mitmekülgseid siseviimistlustöid alates värvimisest ja tapeetimisest kuni parketipaneku ja uksetöödeni. Iga detail on oluline, et luua hubane ja stiilne elukeskkond.

Aknad: Aknad on kodu silmad ning nende valik mõjutab nii välimust kui ka energiatõhusust. Pakume laias valikus aknaid, mis sobivad erinevatesse stiilidesse ja vajadustesse. Meie aknad pakuvad suurepärast isolatsiooni ja vastupidavust, tagades samal ajal visuaalse naudingu.

Miks meie:

Meie meeskond on pühendunud oma ala ekspertidest, kelle eesmärk on ületada ootusi igas projektis. Oleme loonud mitmeid kaunilt renoveeritud kodusid, hooneid ja aedu Harjumaal ning meie kogemus ja kirg nähtavad igas detailis.

Oleme rohkem kui lihtsalt ehitusettevõte – me oleme partnerid teie unistuste elukeskkonna loomisel. Pakume laias valikus teenuseid alates fassaadidest kuni akendeni ning meie pühendumus kvaliteedile ja innovatsioonile tagab teie projektile ainulaadse iseloomu ja vastupidavuse. Valige meie meeskond, et muuta teie visioon reaalsuseks Harjumaal.

Võta meiega ühendust:

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Värvimine ja tapeetimine: Kuidas mõjutavad need siseviimistlustööd ruumi atmosfääri?

Värvimine ja tapeetimine on olulised siseviimistlustööd, mis omavad suurt mõju ruumi välimusele ja üldisele atmosfäärile. Seinad on justkui lõuend, mida saab vä
ssb.ee
Värvimine ja tapeetimine on olulised siseviimistlustööd, mis omavad suurt mõju ruumi välimusele ja üldisele atmosfäärile. Seinad on justkui lõuend, mida saab värvide ja tapeetide abil muuta unikaalseks ja väljendusrikkaks. Kuidas aga need kaks viimistlusviisi ruumi tundeid ja meeleolu mõjutavad? Seinavärvimine: Värvide jõud ruumi kujundamisel Seinavärvimine on üks lihtsamaid viise, kuidas anda ruumile uus hingamine. Värvivalikuga saab luua erinevaid meeleolusid ning mõjutada visuaalset ruumi suurust ja kuju. Heledamad värvid avardavad ruumi, samas kui tumedamad toonid loovad hubasust ja

Millised on võimalused kaunite aedade kujundamiseks ja hooldamiseks

Kaunis aed on nagu elav kunstiteos, mis pakub silmailu ja lõõgastust nii omanikele kui ka külalistele. Aia kujundamine ja hooldamine nõuab aga teadmisi, loovust
ssb.ee
Kaunis aed on nagu elav kunstiteos, mis pakub silmailu ja lõõgastust nii omanikele kui ka külalistele. Aia kujundamine ja hooldamine nõuab aga teadmisi, loovust ning pidevat hoolt, et säilitada selle ilu ja funktsionaalsus. Siin on mõned olulised võimalused ja näpunäited kaunite aedade loomiseks ja hooldamiseks. 1. Mõtle aia kujundusele: Aia kujundamisel on oluline alustada visiooniga. Millist stiili soovid luua? Kas eelistad traditsioonilist, modernset, maalähedast või eksootilist stiili? Vali taimed, mööbel ja aksessuaarid, mis sobivad valitud stiiliga. Kujunda aed nii, et see peegeldaks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.