KINNISTU HALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2033 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommen

KINNISTU HALDUS OÜ hetkeolukord

Juba 2033 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Kinnistu Haldus OÜ peamiseks kliendiks on korteriühistud. Korteriühistutele pakutakse peamiselt järgnevaid teenuseid n haldus- ja juhtimisalane nõustamine, avariidispetšerteenus, tehnosüsteemide hooldustööde korraldamine, raamatupidamise korraldamine. Lisaks igakuistele teenustele osutatakse korteriühistutele ka tehnilise konsultandi teenust korterelamute rekonstrueerimise mõistes.

Tehnilise konsultandi teenuse raames taotleti edukalt 11 korterelamule rekonstrueerimise toetused riiklikust toetusmeetmest.

2023 aasta lõpu seisuga osutati igakuist teenust 67 korteriühistule Põlvas ja Võrus. Võrreldes 2022 aasta seisuga on see arv 1 võrra tõusnud.

2023 aastal tasuti ära kogu ulatuses ettevõttele kuuluva ärihoone rekonstrueerimiseks võetud laen.

Ettevõte üürib välja 50% ulatuses endale kuuluva ärihoone kasuliku pinda kolmele erinevale äriühingule. Kinnistu Haldus OÜ tegutseb ise igapäevaselt ligikaudu 100m2 pinnal Põlva kesklinna vahetusläheduses.

2023 aastal teostati strateegiline muudatus korterelamutele teenuste osutamises. Mindi üle ühtsele ja avalikule hinnaarvestusele kõigis teenindavates piirkondades. Iga konkreetse korterelamuga on seotud konkreetne ettevõtte juhatuse liige. Sellega tagati personaalsem ja kvaliteetsem teenus igale korteriühistule.

Kinnistu Haldus OÜ on pidevalt arenev ettevõtte, pakkudes korteriühistutele tänapäevaseid teenuseid, mis vastaksid korteriomanike ootustele ja võimalusteke.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.