ARTELIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Puitkaantega albumid on kahtlemata üks unikaalsemaid viise, kuidas talletada oma kallistest hetkedest ja mälestustest pilte ning dokumente. Need käsitööna valmi

Millised on meie kasutatavad materjalid?

Puitkaantega albumid on kahtlemata üks unikaalsemaid viise, kuidas talletada oma kallistest hetkedest ja mälestustest pilte ning dokumente. Need käsitööna valminud meistriteosed võluvad oma loomuliku ilu ja unikaalsusega. Aga mis peitub nende albumite kvaliteedi ja eripära taga? Tutvume lähemalt nende kasutatavate materjalide maailmaga.

Puitkaaned - Loodusliku elegantsi sümbol

Puitkaaned on puitkaantega albumite südameks ja hingeosaks. Need annavad albumitele erilise loomuliku võlu ja elegantsi. Albumite kaaned valmistatakse tavaliselt 4 mm paksusest vineerplaadist, mis tagab nende vastupidavuse ja stabiilsuse. Vineerplaatide lõikamine ja graveerimine toimub tänapäevase laserlõikusmasinaga, mis tagab täpsuse ja kvaliteedi igas detailis.

Pärast lõikamist töödeldakse kaaneid spetsiaalse peitsiga, mis toob esile puidu loomuliku ilu ja annab sellele sooja tooni. Lõppviimistlusena kasutatakse vaha, mis mitte ainult ei kaitse puitu, vaid annab ka kaantele kauni läike.

Klassikalised kaaned - Traditsioonilise elegantsi hoidjad

Kuigi puitkaaned on vaieldamatult ainulaadsed, on klassikalised albumikaaned omal moel võluvad. Need on valmistatud köitepapist ja kaetud dekoratiivpaberiga, mis võib olla erineva kujunduse ja stiiliga vastavalt tellija soovile. Traditsioonilised kaaned sobivad suurepäraselt albumitele, mis kannavad edasi ajaloolist või elegantsset tunnet.

Sisu - Kvaliteet ja praktilisus

Albumi sisu on sama oluline kui kaaned. Sisu lehed on tavaliselt valmistatud 300g-sest kartongist, mis tagab nende vastupidavuse ja sobiva kaalu piltide ja dokumentide hoidmiseks. Lisaks sellele kasutatakse vahelehtedeks läbipaistvat paberit, rahvakeeles kalkat, mis takistab piltidel omavahel kleepumist ja kaitseb neid kahjustuste eest.

Kruviköide - Tugevus ja funktsionaalsus

Mõned puitkaantega albumid on varustatud kruviköitega. Kruviköide on praktiline ja vastupidav viis albumi sisu kinnitamiseks puitkaante külge. Selleks kasutatakse tugevat kunstnahka ja köitekruvisid, mis tagavad, et albumi lehed püsivad kindlalt paigal ja on lihtsasti vahetatavad.

Personaliseerimine - Iseärasuste ja emotsioonide lisamine

Kõik puitkaantega albumid saab personaliseerida, muutes need veelgi isikupärasemaks ja erilisemaks. Kas nimi, kuupäev või lühike sõnum, personaliseerimine lisab albumitele väärtusliku isikliku puudutuse.

Puitkaantega albumid on tõelised kunstiteosed, mis ühendavad endas looduse ilu ja käsitsi töö võlu. Nende albumite materjalid on hoolikalt valitud, et tagada nende vastupidavus ja ilu aastateks. Olenemata sellest, kas need säilitavad erilisi hetki pulmadest, reisidelt või muudest sündmustest, jäävad puitkaantega albumid alati ajatuks ja eriliseks viisiks mälestuste jäädvustamiseks.

Võta meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ARTELIA OÜ tegevusaruanne 2022

Artelia OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevate materjalide kasutamisele sisekujunduselementide ja erinevate moe- ning tarbekaupade disainimise
ssb.ee
Artelia OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevate materjalide kasutamisele sisekujunduselementide ja erinevate moe- ning tarbekaupade disainimisel ja valmistamisel. Nende tootevalik on lai ja mitmekesine, hõlmates kõike alates minimalistlikest ja modernsetest sisekujunduselementidest kuni trendikate ja stiilsete moe- ning tarbeesemete valmistamiseni. Artelia OÜ on tuntud oma kvaliteetsete toodete poolest, mis on valmistatud hoolikalt valitud materjalidest. Nende tooted on loodud silmas pidades nii funktsionaalsust kui ka esteetikat, pakkudes klientidele parimat võimalikku

Milline on fotoalbumite ajalugu ning mida uut üritame meie luua?

Fotoalbumid on olnud oluliseks osaks meie elust juba aastakümneid, kui mitte sajandeid. Need on olnud kallihinnatud reliikviad, mis on aidanud meil säilitada er
ssb.ee
Fotoalbumid on olnud oluliseks osaks meie elust juba aastakümneid, kui mitte sajandeid. Need on olnud kallihinnatud reliikviad, mis on aidanud meil säilitada erilisi hetki, jagada lugusid ja meenutada minevikku. Kuid kuidas on fotoalbumid arenenud ajaloo jooksul ja milliseid uuendusi meie tänapäevased loojad on toonud? Fotoalbumite ajalugu Fotoalbumite ajalugu ulatub tagasi 19. sajandi algusse, mil fotograafia alles hakkas arenema. Esimesed fotoalbumid olid käsitsi valmistatud ja kohandatud, tihti luksuslikult kaunistatud kaantega, mis kajastasid tolleaegset maitset ja stiili. 20.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.