Rohkema info nägemiseks:

ARTELIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Olgu tegemist pulmapäeva, sünnipäevapeo või mõne muu erilise sündmusega, meie albumid pakuvad täiuslikku viisi nende hindamatute mälestuste säilitamiseks ja jagamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas üks inimene võib ühendada nii erinevaid oskusi ja huvisid nagu rahvatants, rõivatootmine ning puidu- ja nõelatöö? Saame tuttavaks Lembe Inkineniga, kes on just seda teinud ja loonud endale ainulaadse teekonna kunsti ja käsitöö maailmas.

Lembe on tütar, abikaasa ja kahe poja ema. Tema lugu algab maalt, kus ta kasvas üles metsades ja heinamaadel uidates. Juba varakult avaldus temas uudishimu ja julgus, mis viis ta kõrgeimate puude otsa, ehkki ema arvas, et sel hetkel oli temas vist midagi viga.

Pärast keskkooli otsustas Lembe veeta aasta Rootsis, kus ta leidis endale ühe imelise sõbra, eestlase, kellega muidu poleks tema teed ilmselt ristunud. See kogemus andis talle uue perspektiivi maailmale.

Elu viis Lembe Tallinna, kus tema uueks koduks sai Mustamäe. Ta õppis rõivatootjaks ja töötas aastaid rõivatööstuses, kuid mitte õmblemisega. Ülikoolist saadud teadmised rahvariidete valmistamisest avasid talle uued võimalused, ja nüüdseks on ta õmmelnud nii endale kui ka oma rühmale mitmeid kauneid rahvariideid. Rahvatants on olnud tema elu erilisel kohal ning ta on seda harrastanud juba 20 aastat.

Koos oma kallimaga kolis Lembe Kiilisse ja lastega kodus olles hakkas ta õppima albumeid tegema. Tänaseks päevaks on tal valminud üle 700 albumi, neist suurem osa on tehtud peidetud belgia pistes. Lembe on suutnud selle traditsioonilise köitekunsti kaasa tuua kaasaegsesse maailma ja selleks kasutab ta kõrgekvaliteedilist materjali ning tänapäevaseid tehnikaid.

Kuid Lembe lemmikmaterjaliks on puit, ja tema lemmiktöövahendiks hoopis nõel. Tema kireks on puidust kaantega albumite tegemine, kus ta saab ühendada oma loomingulisuse kujunduse loomisel, kire materjali vastu ning pikalt praktiseeritud nõelakasutamise oskuse.

Lembe Inkinen on tõeline näide sellest, kuidas mitmekülgsus ja kirg võivad viia meid unikaalsetele teekondadele. Tema looming räägib lugusid, mis ühendavad minevikku ja tänapäeva ning annavad uue tähenduse traditsioonilisele käsitööle. Tema lood ja teosed inspireerivad meid kõiki järgima oma kirge ja julgema astuda uusi samme loomingulises maailmas.

Kui soovite tutvuda Lembe Inkineni loominguga ja tema käsitööga, siis olete teretulnud tema töötubadesse ja näitustele, kus saate osa tema unikaalsetest teostest ning ehk isegi õppida midagi uut ja inspireerivat.

Tutvu lähemalt!

Vaata rohkem

ARTELIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu K.

Mind üllatasid nende puitkaantega fotoalbumid! Need on väga kvaliteetsed ja ilusad! Ma võin soovitada neid teistele.

- Evelyn E.

Ostsin oma vanematele Arteliast klassikalise fotoalbumi ja neile meeldis see väga! Suurepärane kvaliteet ja hind!

- Liisbet L.

Kasutasin Artelia albumi toorikut ja see oli täpselt see, mida ma otsisin! Väga meeldiv teenindus ja kvaliteet!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ARTELIA OÜ tegevusaruanne 2022

Artelia OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevate materjalide kasutamisele sisekujunduselementide ja erinevate moe- ning tarbekaupade disainimisel ja valmistamisel. Nende tootevalik on lai ja mitmekesine, hõlmates kõike alates minimalistlikest ja modernsetest sisekujunduselementidest kuni trendikate ja stiilsete moe- ning tarbeesemete valmistamiseni. Artelia OÜ on tuntud oma kvaliteetsete toodete poolest, mis on valmistatud hoolikalt valitud materjalidest. Nende tooted on loodud silmas pidades nii funktsionaalsust kui ka esteetikat, pakkudes klientidele parimat võimalikku

Dropdown

kõik artiklid

Milline on fotoalbumite ajalugu ning mida uut üritame meie luua?

Fotoalbumid on olnud oluliseks osaks meie elust juba aastakümneid, kui mitte sajandeid. Need on olnud kallihinnatud reliikviad, mis on aidanud meil säilitada er
ssb.ee
Fotoalbumid on olnud oluliseks osaks meie elust juba aastakümneid, kui mitte sajandeid. Need on olnud kallihinnatud reliikviad, mis on aidanud meil säilitada erilisi hetki, jagada lugusid ja meenutada minevikku. Kuid kuidas on fotoalbumid arenenud ajaloo jooksul ja milliseid uuendusi meie tänapäevased loojad on toonud? Fotoalbumite ajalugu Fotoalbumite ajalugu ulatub tagasi 19. sajandi algusse, mil fotograafia alles hakkas arenema. Esimesed fotoalbumid olid käsitsi valmistatud ja kohandatud, tihti luksuslikult kaunistatud kaantega, mis kajastasid tolleaegset maitset ja stiili. 20.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.