BOWSER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 458 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga komment

BOWSER OÜ hetkeolukord

Juba 458 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Bowser OÜ on ettevõte, mis genereerib peamiselt tulu strateegiliste investeeringute kaudu Eestis asuvatesse ettevõtetesse ja rahvusvahelisel börsil noteeritud aktsiatesse.

2023. aastal, seistes silmitsi ebakindla majandusökosüsteemiga, mis hõlmab kõrgemaid intressimäärasid, probleeme USA võla ülemmääraga, nõrku ja peaaegu ebastabiilseid panku, otsustasime olla oma investeerimiskäsitluses ettevaatlikud.

Selle tulemusena piirasime riski, kuid ei saanud aktsiaturgude headest tulemustest kasu.

Kohalikul turul vähenes veidi meie osalus Webinfluence Group AS-is 10,38%-lt 10,17%-le ning samal ajal suurenes kaudne osalus Bolt

Technology OÜ-s 0,1069%-lt 0,1077%-le (tulenevalt Bolti uute aktsiate kaudsetest ostudest).

Saime oma Eesti investeeringutelt dividende, mille reinvesteerisime.

Otsustasime jagada dividende, kuna oleme nüüd kindlad, et dividendide maksupoliitika muutub lähiaastatel veelgi ebasoodsamaks (planeeritud dividendide maksumäära tõus 22%-ni ja üldise suhteliselt ettearvamatu valitsuse käitumise tõttu).

Kavatseme seda poliitikat võimalikult palju järgida ka edaspidi.

2024. aastaks oleme oma nõustajast panganduspartneriga määratlenud investeerimisstrateegia, mis on väga konservatiivne, kuna investeerime suurema osa oma rahast lühiajalistesse eurodes nomineeritud rahaturuinstrumentidesse.

Seda ettevaatlikku lähenemist järgitakse põhjalikult, eelkõige pöörame erilist tähelepanu 2024. aasta Ameerika Ühendriikide presidendivalimiste võimalikule mõjule meie portfellile ja kohalikule Eesti majanduskeskkonnale.

Arnaud GRANAL

Bowser OÜ

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.