Rohkema info nägemiseks:

BOWSER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 441; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BOWSER OÜ kohta arvamuslugu!"

BOWSER OÜ hetkeolukord

Juba 441 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Bowser OU on ettevõte, mis genereerib peamiselt tulu strateegiliste investeeringute kaudu Eestis asuvatesse ettevõtetesse ja rahvusvahelisel börsil noteeritud aktsiatesse.

Hoolimata 2022. aasta väljakutsetest, jäi ettevõte finantsiliselt vastupidavaks, sealhulgas saades dividenditulu 250 000 eurot oma investeeringust Webinfluence Group AS-is.

Arvestades võimalike muudatustega Eesti dividendide jaotamise maksupoliitikas, kavatseme tulevikus jaotada kõik varem kogunenud dividendid ja kasumid.

Aasta 2022 tõi endaga kaasa olulisi globaalseid sündmusi, eelkõige Ukraina konflikti ja laiema inflatsiooni, mis mõjutasid meie investeeringuid. Võrdlemisi väike positsioon iShares MSCI Russia ETF-is nägi kõige suuremat kõikumist sellest tingituna, kaotades praktiliselt kogu varem talle omistatud väärtuse. Monetaarpoliitika muutused, eriti Euroopa Keskpanga poolt kehtestatud intressimäärade tõus, lisasid keerukust meie investeerimisotsustele.

Vastusena neile väljakutsetele tegi Bowser OU strateegilisi muudatusi oma investeerimisportfellis, eelkõige väljudes eraomanduses olevate firmade sektorist ning alustades olemasolevate positsioonide likvideerimisprotsessi selles sektoris. See suunamuutus on tingitud ressursside ümberjaotamisest valdkondadesse, mis praeguses majandusmaastikus tõotavad suuremat perspektiivi.

Bowser OU suurendab oma keskendumist innovaatiliste avalike algoritmiliste kauplemisstrateegiate uurimisele, kasutades masinõppe (ML) ja tehisintellekti (AI) võimalusi.

Meie eesmärk on süvendada nende tehnoloogiate integreerimist meie investeerimisprotsessidesse aastaks 2024. Selle toetuseks uurime me tugeva serveri infrastruktuuri kasutamise võimalusi ML- ja AI-tehnoloogiate arvutus- ja salvestusnõuete rahuldamiseks.

See tehnoloogiakeskne lähenemine võib kaasa tuua kauplemise andmetasude tõusu, mis on seotud vajadusega kvaliteetsete reaalajas andmete järele.

Hoolimata võimalikest kulutuste suurenemisest, näeme me seda uurimistööd olulisena operatiivse efektiivsuse ja põhjaliku riskijuhtimise edendamisel.

Et tugevdada meie globaalset finantsseisu, vahetasime 2022. aastal pangapartnerit Šveitsis.

Lisaks hõlmasid meie tegevused aasta jooksul lühiajalist laenamist osana rutiinsetest äritegevustest, mis kõik olid läbinud range riskihindamise ja osutusid edukaks.

Osa meie tulevastest strateegiatest hõlmab rohkemate investeeringute tegemist uurimis- ja arendustegevusse, et uurida ja rakendada innovaatilisi investeerimisstrateegiaid.

Arnaud GRANAL

Bowser OU

Juhatuse liige

BOWSER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.