HEA KOOLITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 279 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommente

HEA KOOLITUS OÜ hetkeolukord

Juba 279 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Hea Koolitus on asutatud 2013. aastal eesmärgiga pakkuda klientidele kvaliteetseid ja kõrgetasemelisi koolitusi ja arenguprogramme. 2023. aastal ettevõttel täitunud 10. edukas tegutsemisaasta näitab, et valitud strateegia on olnud õige ning ettevõte suudab ka keerulistes majandusoludes jätkusuutlikult tegutseda, olles klientide jaoks jätkuvalt oluline koostööpartner.

2023. aastal keskendus ettevõte peamiselt Eesti turule, kuid arendas koostöösuhteid ka mitmete muude Euroopa koolitusfirmade esindajatega, eesmärgiga enda turgu tulevikus kasvatada ka väljaspool Eestit koolitusi ja arenguprogramme läbi viies. Arenguprogramme on võimalik läbi viia nii eesti, inglise kui ka soome keeles.

Antud ajavahemikul investeeris firma olulisel määral enda koolitus- ja arenguprogrammide välja töötamisse ja arendamisse, eesmärgiga tagada nende kõrge kvaliteet. Firmal on väga head võimalused ja palju kogemusi ka veebikoolituste läbiviimiseks parimal võimalikul tasemel.

Eesti koolitusturul on konkurents tihe ja ka väga kvaliteetsete arenguprogrammide pakkumiseks on vaja olulisel määral investeerida kliendisuhete loomisesse ja aktiivsetesse müügitegevustesse. Olemasolevate klientide rahulolu OÜ Hea Koolitus arenguprogrammidega on olnud stabiilselt väga kõrge ning see on võimaldanud läbi viia mitmeid jätkuprojekte.

Lähiaja üldine majandusolukord on raskesti prognoositav. Kõrged intressimäärad avaldavad majandusele jätkuvalt negatiivset mõju, mis võib mõjutada ka klientide võimalusi kvaliteetsetesse arenguprogrammidesse investeerida. Samas edukad ettevõtted teavad, et keerulistel aegadel on inimeste teadmiste ja oskuste arendamine edu saavutamiseks võtmetähtsusega ning see loob head eeldused arenguks positiivses suunas.

OÜ Hea Koolitus peab ka 2024. aastal jätkuvalt oluliseks kliendisuhete säilitamist ja arendamist nii Eestis kui ka välisturgudel. Pöörame ka sel aastal suurt tähelepanu toodete ja teenuste arendamisse, et pakkuda klientidele paindlikult just konkreetselt nende vajadustele sobivaid koolitusi ja arenguprogramme.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.