EMPOWERMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1343 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommen

EMPOWERMENT OÜ hetkeolukord

Juba 1343 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Empowerment OÜ missiooniks on organisatsioonide võimustamine, aitamaks neil saavutada läbi eristumise selge konkurentsieelis ning kiire ja järkusuutlik kasv.

Empowermendi põhitegevuseks on üksikisikute energia võimustamine meeksonna suurepäraseks tulemnuseks.

Meeskond ja eriti juhtmeeskond on meie ettevõtte jaoks võtmesõna - X-Factor. Empowermedni kogemus on saanud kinnitust maailma parimast praktikast, et organisatsiooni arengukiirus on 1:1 sõltuvuses juhtmeeskonna küpsusest. Nii hästi kui juht tulenevalt ettevüõtte eesmärgist on komplketeerinud ning treeninud oma meeskonna. Juhtmeeksonna treenituse kvaliteet määralleb ülejäänud organisatsiooni treenituse ehk juhtmiskvaaliteedi. Nii ongi Empowermendi sihtkliendiks juht, kellele oleme toeks, võitva meeskonna loomisel ning treenimisel, pakudes selleks juhtimiskunsti parimaid praktikaid. Enamuse praktikaid oleme võtnud spordist, kus see kõige ehedamalt ja lihtsamalt välja paistab. Võidavad vaid meeskonnad, kes tahavad võita ja kes on treenitud võitma.

Empowement juhtide ja meeksondade võimutstamiseks on loonud tervikliku lahenduse, mis koosneb neljast põhikomponendist: juhtimissüsteem Get Big Fast (GBF) ja selle rakendusmetoodika. GBF loogika on lihtne, inimeste koostöö tulemuslikust kõige rohkem mõjutab SELGUS (cid:127) SELGUS EESMÄRKIDES - kuidas eesmärke seatakse nii, et kõik on neist innustunud ning mõistavad neid õigel moel. Ühine eesmärk ühendab iniemsi.

(cid:127) SELGUS ROLLIDES - kuidas me lepime kokku igaühe panuse ühise eesmärgi saavutamisel

SELGUS NORMIDES - kuidas me igapäevaselt koostööd teeme (cid:127) kiirelt ning tõhusalt otsuseid vastu võtame (cid:127) pingeid ja takistusi eemaldame (cid:127) infot jaotame.

(cid:127) treeningkell EMP365 - Micoroft Team'si rakendus, mis võimaldab meeksonna ja inimeste arengueesmärke ning nendega seotud ülesandeid hallata otse Outlook's (Microsoft 365 HUB). EMP365 loob läbipaistvuse ning distsipliini, mis annab koheselt ülevaate, milline on meeskonna progress ning võimekus elluviia seatud eesmärgid.

(cid:127) kogenud kasvutreenerid, kes on juhile teoks nii treeningprogrammi läbiviimisel, kui juhtimisüsteemi korraldamisel. Kasvutreeneri oluliseim roll on olla juhile partneriks, kes aitab olulised arenguaspketid läbi mõtestada ning on heaks nügijaks, tagamaks südikas ning sihikindel enda ning meeskonna areng (cid:127) juhtide tugisüsteem SWAT - kus juhid moodustavad ükstiest toetavad meeskonnad, kes regulaareselt auditeerivad üksteise ettevõtteid ning loovad vastatsikuse kohustumuse.

2023 aasta oli Empowermendi jaoks oluline muutuse aasta, kus võtsime otsuse liikuda konsultatsiooni ärist lahenduse põhisele ärimudelile.

Pakteerisime konsultatsioonid teenusteks ning muutsime treeningprogrammni klientidele digitaalselt kättesaadavaks. Kõige selle tegevuse eesmärgiks on muuta Empowermendi äri skalleeritavaks ning võimaldab muuta teenus kättesaadavks välisturgudel.

2023 aasta oli Empowermendile ka majanduslikult edukas. Suutsime käivet kasvatada üle 30% ning olenemata suurtest investeeringutest klinedi- ja teenusarendusse, lõpetasime 2023 aasta kasumis.

2024 aastaks on Empowermendi meeskond seadnud endale ambitsioonikas eesmärgid, mille tulemuse 2024 aasta võrreldes 2023 aastaga peaks käibemaht 2-3 kordistuma: tootearendus (cid:127) modulaarne GBF lahendus, mis võimaldab tulenevalt kliendi vajadusest paketeerida lahendus kliendile kõige sobivamal moel; (cid:127) teenuse digitaliseerimine, mis muudab selle teenuse osutamise lihtsamaks konsultandile, kui ka kliendile – muudame teenuse kättesaadavuse lihtsamaks; (cid:127) kuumaksu põhised püsitooted, mis aitaksid pikendada kliendisuhet ning lihtsustada klientide kaasamist; (cid:127) tihe integratsioon Micrsoft 365 HUB -ga - olla klinedile kättesaadav kõige enimkasutatavas ärikasutaja tarkvara keskkonnas ning võimendada müüki läbi Micrsofti partnerkanali. EMP365 on klinetidele kättesaadav Micoroft Team Markeplaces 242 ingliskeeslel turul.

kliendi- ja müügikanali arendus (cid:127) olla meediakanalite(Äripäev, Delfi, Postimees) jaoks atraktiivseks partner/sisutootja, et nad on nõus pakkuma tasuta oma kanalit ja kliendibaasi jõudmaks suurema hulga sihtklientideni, saada suurem tuntus ning tegevuste kajastus; (cid:127) investorid on meie meie müügikanal: GBF on start-up maailma juhtimise best practice, M&A partnerlus –> 70% ülevõtmistest ebaõnnestub, kuna organisatsioonides tekib kultuuriline konflikt (cid:127) SKP (SEB Kasvuprogramm) on Empowermendi põhjamaade müügikanal (kaasa arvatud Läti ja Leedu) (cid:127) Empowermentil on täiuslik kvaliteetne digiplatvorm, mis võimaldab skalleeruda välisturgudele.

meeskonna arendus (cid:127) uute konsultantide kaasamine ja onboardimine, kes on võimelised tegema aastas 150 000 EUR käivet;

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.