JARD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sõidukiomanikele, kes hindavad esteetikat ja pikaealisust, pakub keraamiline kaitse tipptasemel lahendust, mis säilitab teie auto välimuse, pakkudes samal ajal

5 põhjust, miks keraamiline kaitse on seda väärt

Sõidukiomanikele, kes hindavad esteetikat ja pikaealisust, pakub keraamiline kaitse tipptasemel lahendust, mis säilitab teie auto välimuse, pakkudes samal ajal vastupidavat kaitset elementide eest. Kuid mis teeb keraamilised katted väärt investeeringuks? Siin on viis veenvat põhjust.

Suurenenud vastupidavus ja kõvadus

Keraamilised katted on tuntud oma kõvaduse poolest, mis oluliselt vähendab kriimustuste ja keeristähistuste tõenäosust. See kaitsekiht toimib kilbina, neelates lööke, mis muidu kahjustaksid teie auto värvi.

Happeline vihm, linnu väljaheited ja puuvaik võivad teie värvitööd söövitada ja plekkida. Keraamiline kaitse pakub keemiliselt vastupidavat pinda, mis takistab nende saasteainete sidumist teie auto välispinnaga.

Erakordsed hüdrofoobsed omadused

Keraamiliste katete hüdrofoobne olemus tähendab, et vesi koguneb tilkadena ja veereb pinnalt maha, viies endaga kaasa mustuse ja pori. See teeb teie sõiduki puhastamise lihtsaks ja vähem sagedaseks.

Keraamilise kaitsega püsib teie auto kauem puhtana. Libe pind takistab mustuse ja tolmu kinnitumist, mis tähendab, et teie sõiduk nõuab vähem teie aega ja vaeva, et säilitada oma laitmatut seisukorda.

Värvi sära säilitamine

Keraamiline kate mitte ainult ei kaitse; see tõstab esile. See lisab teie auto värvile rikkaliku läike ja sügavuse, tagades, et see näeb alati välja värskelt vahatatud.

UV-kiired võivad aja jooksul põhjustada teie värvi tuhmumist ja oksüdeerumist. Keraamilised katted sisaldavad UV-inhibiitoreid, mis blokeerivad neid kahjulikke kiiri, säilitades teie värvi elujõulisuse ja värvi aastateks.

Sõiduki suurenenud edasimüügiväärtus

Hästi hooldatud auto on potentsiaalsetele ostjatele atraktiivsem. Keraamiline kaitse hoiab teie auto kauem uueväärilisena, mis võib oluliselt suurendada selle edasimüügiväärtust.

Teie auto välisilme seisukorda peetakse sageli üldise hoolduse näitajaks. Keraamilise kattega auto viitab hoolikale omanikule, mis võib olla otsustav tegur edasimüügi ajal.

Keraamiliste katete kulutõhusus

Kuigi keraamilise katte esialgne maksumus võib olla kõrgem kui traditsioonilisel vahal, kestab see palju kauem. See tähendab, et pikas perspektiivis säästate raha, kuna te ei pea seda nii tihti uuesti peale kandma.

Keraamilise kaitsega kaasnev puhastamise lihtsus ja harvem vajalik detailne hooldus tähendab hoolduskulude kokkuhoidu. Aja jooksul võivad need säästud olla märkimisväärsed.

Säilitage oma sõiduki ilu ja väärtus JARD OÜ premium keraamilise kaitse teenustega. Võtke meiega täna ühendust, et tõsta oma autohoolduse kogemust.

UURI LISAKS!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Autode poleerimise kunst: tehnikad ja eelised

Auto poleerimine on põhjalik protsess, mis hõlmab abrasiivsete materjalide kasutamist sõiduki pinna peenest värvikihist eemaldamiseks, saavutades siledama ja pe
ssb.ee
Auto poleerimine on põhjalik protsess, mis hõlmab abrasiivsete materjalide kasutamist sõiduki pinna peenest värvikihist eemaldamiseks, saavutades siledama ja peegeldavama viimistluse. See on oluline osa autohooldusest, mis ületab pelgalt esteetika, aidates kaasa sõiduki värvkatte ja üldise seisukorra säilitamisele. Meie sihtgrupp koosneb sõidukiomanikest, kes hindavad nii esteetikat kui ka pikaealisust. Nad mõistavad, et hästi hooldatud auto peegeldab nende isiklikke standardeid ja võib samuti oluliselt mõjutada sõiduki järelturuväärtust. Autode poleerimise eelised Regulaarne poleerimine

Auto sisustuse säilitamine: pikaealisuse näpunäited

Paljude sõidukite omanike jaoks on auto rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on isiklik pühakoda, mobiilne kontor või hinnatud omand. Auto sisustuse säilit
ssb.ee
Paljude sõidukite omanike jaoks on auto rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on isiklik pühakoda, mobiilne kontor või hinnatud omand. Auto sisustuse säilitamine on oluline mitte ainult esteetika, vaid ka selle väärtuse säilitamiseks aja jooksul. See kõikehõlmav juhend annab teile praktilisi näpunäiteid, kuidas hoida oma auto sisustust sama puhtana kui päeval, mil te selle salongist välja sõitsite. Teie auto sisemuses kasutatavate materjalide mõistmine Nahksisu väljendab luksust ja nõuab erilist hooldust, et vältida pragunemist ja tuhmumist. Regulaarne puhastamine pehme lapiga ja

JARD OÜ tegevusaruanne 2022

JARD OÜ soov on pakkuda kodukasutajale professionaalseks kasutamiseks mõeldud paberit, keemiat jne. Tootevalikus on kõik vajalik, et pesta oma autot või korista
ssb.ee
JARD OÜ soov on pakkuda kodukasutajale professionaalseks kasutamiseks mõeldud paberit, keemiat jne. Tootevalikus on kõik vajalik, et pesta oma autot või koristada kodu! JARD OÜ majandustegevus lõppes kahjumiga -621 (2021; 1323 ) eurot. JARD OÜ juhtkond on teadlik, et aruande netovara ei vasta 31.12.2022 seisuga seaduses toodud nõuetele. Osaühingu omakapitali on järel vähem kui pool osakapitalist või vähem kui seadusega lubatud minimaalne osakapitali suurus (2 500 eurot). Juhtkonna hinnangul suudetakse omakapital viia seadusega nõutud tasemeni tavapärase majandustegevuse käigus järgmise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.