Rohkema info nägemiseks:

JARD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2102; jälgijaid - 1. Arvustusi - 2; Artikleid 5+ "Kirjuta JARD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast valdkonda, kus teie sõiduk ei ole lihtsalt liiklusvahend, vaid lõuend, mis peegeldab teie isikupära ja stiili. JARD OÜ-s usume, et iga auto väärivad särama ja oleme pühendunud kõrgeima kvaliteediga autode ilutööde pakkumisele, mis ületavad tavalist.

Meie teekond algas kirg autotäiuse ja detailidele pühendumise vastu. Mõistame, et teie sõiduk on oluline investeering ja meie missiooniks on kaitsta ja tõsta selle ilu meie spetsialiseeritud teenuste kaudu. Alates poleerimisest kuni keramiikkaitse ja salongi naha hoolduseni, pakume laia teenuste valikut, mis on mõeldud teie auto ainulaadsete vajaduste rahuldamiseks.

Meie eksperttehnikud on osavad kaitsva töötlusega poleerimise kunstis, tagades, et teie sõiduki iga toll sädeleb peegelsileda viimistlusega. Meie vahatamise teenused kasutavad parimaid tooteid, et pakkuda kaitsekihti, mis tõrjub mustust ja pori, samal ajal kui meie velgede keramiikkaitse kaitseb teie rattaid tee karmide elementide eest.

JARD OÜ-s oleme uhked meie põhjaliku müügieelse auto ettevalmistuse üle, mis on tõestanud müügiprotsessi kiirendamist, esitledes teie sõidukit selle parimas seisukorras. Meie mootoriruumi konserveerimise teenus tagab, et isegi teie auto süda on vaba mustusest ja prahtist, samal ajal kui meie auto sisemuse teenused, sealhulgas kabiini kiirpuhastus ja kabiini keemiline puhastus, taaselustavad teie sõiduki kabiini puhtuse ja mugavuse seisundisse.

Asudes Harju maakonna südames, on meie tipptasemel rajatis varustatud viimaste tööriistade ja tehnoloogiatega, et pakkuda võrdlematuid tulemusi. Olgu teie eesmärgiks taastada oma auto endine hiilgus või hoida selle laitmatut seisukorda, JARD OÜ on teie usaldusväärne partner autohoolduses.

Kogege erinevust, mida professionaalne detailimine võib teha. Külastage meid aadressil Tuleviku tee 4a Peetri, 75312 Harju maakond või võtke meiega ühendust numbril 55544814, et broneerida oma aeg.

Uuri lisaks!

JARD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Erki L.

Fantastiline kogemus Fantom Car Detailinguga!

- Hannes L.

Suurepärane teenindus ja sõbralik meeskond.

- Gerli T.

Fantom Car Detailing oskab tõesti autode iluhoolduse kunsti. Tulemused ületasid minu ootusi.

5 põhjust, miks keraamiline kaitse on seda väärt

Sõidukiomanikele, kes hindavad esteetikat ja pikaealisust, pakub keraamiline kaitse tipptasemel lahendust, mis säilitab teie auto välimuse, pakkudes samal ajal vastupidavat kaitset elementide eest. Kuid mis teeb keraamilised katted väärt investeeringuks? Siin on viis veenvat põhjust. Suurenenud vastupidavus ja kõvadus Keraamilised katted on tuntud oma kõvaduse poolest, mis oluliselt vähendab kriimustuste ja keeristähistuste tõenäosust. See kaitsekiht toimib kilbina, neelates lööke, mis muidu kahjustaksid teie auto värvi. Happeline vihm, linnu väljaheited ja puuvaik võivad teie värvitööd

Dropdown

kõik artiklid

Autode poleerimise kunst: tehnikad ja eelised

Auto poleerimine on põhjalik protsess, mis hõlmab abrasiivsete materjalide kasutamist sõiduki pinna peenest värvikihist eemaldamiseks, saavutades siledama ja pe
ssb.ee
Auto poleerimine on põhjalik protsess, mis hõlmab abrasiivsete materjalide kasutamist sõiduki pinna peenest värvikihist eemaldamiseks, saavutades siledama ja peegeldavama viimistluse. See on oluline osa autohooldusest, mis ületab pelgalt esteetika, aidates kaasa sõiduki värvkatte ja üldise seisukorra säilitamisele. Meie sihtgrupp koosneb sõidukiomanikest, kes hindavad nii esteetikat kui ka pikaealisust. Nad mõistavad, et hästi hooldatud auto peegeldab nende isiklikke standardeid ja võib samuti oluliselt mõjutada sõiduki järelturuväärtust. Autode poleerimise eelised Regulaarne poleerimine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.