ONOFFAPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2084 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja komment

ONOFFAPP OÜ hetkeolukord

Juba 2084 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2023

Onoffapp OÜ on 100% Onoff Telecom SAS-i omanduses, mis on Prantsusmaal asuv ettevõte.

Onoffapp OÜ loodi 2014. aastal eesmärgiga luua mobiilirakendus nimega onoff. 2021. aastal müüs Onoffapp OÜ kogu oma intellektuaalomandi (lähtekoodi, andmebaasi, patendid, kaubamärgid jne) emaettevõttele Onoff Telecom SAS summas 5,6 miljonit eurot.

2021. aasta jaanuari algusest sai Onoff Telecom SAS-ist kliendiga suhtlev üksus, aga ka üksus, mis esitab arveid kasutajatele Onoffappi (erakliendile suunatud lahendus) ja Onoff Businessi (ärikliendile suunatud lahendus) eest.

Onoffapp OÜ on nüüd üksus, mis vastutab uute funktsioonide arendamise ja tehnilise lahenduse hooldamise eest (hooldus, kvaliteedikontroll, tootmiskeskkond, kasutajakogemus, disainid). Onoffapp OÜ ei tegele omaette uurimis- ja arendustegevuse projektidega. Siiski, olles Onoff

Telecom SAS-i alltöövõtja, tegeleb ettevõte emaettevõtte poolt määratletud ja tellitud uurimis- ja arendusprojektidega.

Alates 2020. aastast keskendub Onoffapp OÜ ärikliendile suunatud lahenduse arendamisele. 2023. aastal keskendus üksus uute funktsioonide arendamisele (kõnede sosistamine, kõnede salvestamine, SMS-ide ajastamine, integratsioonid uute CRM-idega, kohandatud andmeanalüütika) ja üldise kasutajakogemuse, sealhulgas kõnede kvaliteedi parandamisele. 2024. aastal jätkab grupp keskendumist kvaliteedile, et pakkuda paremat kliendikogemust ja tagada parem kliendibaasi säilitamine. Onoffi grupp usub, et kvaliteet on võtmetähtsusega eelis konkurentide ees.

Onoffi eesmärk on saada globaalseks telekommunikatsiooni platvormiks ja uued funktsionaalsused on osa pikaajalisest tegevuskavast, mis võimaldab meil konkureerida Aircalli, Ringoveri või RingCentraliga.

Onoff usub, et nende rakendus võib aidata ettevõtetel vähendada ka oma keskkonna jalajälge, kuna nende teenuste kasutamiseks ei ole vaja täiendavat telefoni.

Onoffapp OÜ ainuke klient on Onoff Telecom ja seetõttu on ettevõtte tegevus väga stabiilne. Onoffapp OÜ esitab emaettevõttele arveid kulupõhise meetodi alusel lisades ettevõtte kuludele kokkulepitud juurdehindluse. Seetõttu on ettevõtte tegevus kasumlik sõltumata üldisest majanduskeskkonnast.

Finantsriski seisukohast ei ole Onoffapp valuutakursside kõikumistele avatud (kuna kõik arved on eurodes) ja krediidirisk sõltub emaettevõtte maksevõimest.

Olulisemad majandusnäitajad 2023 2022

Müügitulu 7 978 737 7 097 872

Aruandeaasta kasum (kahjum) 977 289 872 939

Omakapital 1 162 337 5 350 657

Varad kokku 1 687 298 5 859 797

Töötajate keskmine arv 67 67

Maksevõime üldine tase 3.13 11.38 (käibevara/lühiajalised kohustised)

Esther Perez

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.