ANADI6 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 661 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

ANADI6 OÜ hetkeolukord

Juba 661 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

ANADI OÜ tegevusaruanne 2023

Anadi OÜ asutati 24. aprillil 2014. Ettevõtte põhitegevuseks on kvaliteetsete iluteenuste osutamine, mille hulka kuuluvad maniküür, pediküür, juuksuri- ning kosmeetilised teenused. Lisaks positsioneerib ilusalong ennast koolituskeskusena, pakkudes mitmekülgseid koolitusi iluteenuste valdkonnas.

2023. aasta kokkuvõte 2023. aastal kinnitas Iluproff tugevaid positsioone iluteenuste, koolituste ja -kaubamüügi turul. Teenuseid pakuti nagu eelnevalt kahes Tallinna salongis, mis asuvad Kristiines ja Viru Keskuses. Aruandeaasta jooksul avasime ka uue esinduse Rocca al Mares, mis laiendas meie teenuste kättesaadavust ja suurendas kliendibaasi.

Aruandeaastal sai investeeritud seadmetesse 42 500 eurot. Uued seadmed võimaldavad pakkuda lisaks professionaalsele laserepilatsioonile ka kõrgema klassi kosmeetilisi protseduure parimate aparaatide abil. Müügikäive majandusaastal kasvas 52% ning majandusaasta lõppes kasumiga. Eriti rõõmustav on asjaolu, et kauba tulu kahekordistus võrreldes eelmise aastaga.

Professionaalne personal

Majandusaastal kasvatasime oma professionaalset personali, mis võimaldas pakkuda veelgi kvaliteetsemaid ja mitmekülgsemaid teenuseid.

Meie töötajate pidev koolitamine ja arendamine on taganud klientide rahulolu ja usalduse.

Tulevikuplaanid

Tuleval aastal plaanib juhatus avada uusi salonge, värvata uusi spetsialiste ning investeerida uutesse seadmetesse, et pakkuda oma klientidele veelgi laiemas valikus iluteenuseid. Jätkame investeerimist nii inimressurssidesse kui ka tehnoloogiasse, et püsida turul konkurentsivõimelisena ja rahuldada meie klientide kõrgeid ootusi.

Kokkuvõttes oli 2023. aasta Anadi OÜ jaoks edukas ja kasvule orienteeritud. Oleme kindlad, et jätkuvad investeeringud ja laienemisplaanid aitavad meil saavutada veelgi suuremaid edusamme tulevikus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.