FROGEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tehnoloogia areneb pöörase kiirusega ja teatud vidinad kerkivad esile, millel on potentsiaal oluliselt muuta meie igapäevaelu. Selles postituses uurime viit sel

5 tehnoloogiavidinat, mis muudavad teie elu

Tehnoloogia areneb pöörase kiirusega ja teatud vidinad kerkivad esile, millel on potentsiaal oluliselt muuta meie igapäevaelu. Selles postituses uurime viit sellist seadet, mis lubavad tuua mugavust, tõhusust ja turvalisust teie maailma, puudutades seda, kuidas nad vastavad meie mitmekesise sihtrühma vajadustele.

1. Nutikad koduabilised

Nutikad koduabilised on häälkäsklustega juhitavad seadmed, mis aitavad teil hallata oma kodu ja elu lihtsate häälkäskluste kaudu. Nad suudavad juhtida nutikodu seadmeid, pakkuda teavet ja abistada ülesannete täitmisel nagu meeldetuletuste seadmine või internetis ostlemine.

Tehnoloogiahuvilistele ja koduomanikele võivad nutiabilised lihtsustada kodu haldamist, samal ajal kui pered saavad nautida ühendatud ja reageerivat elukeskkonda. Toitumishuvilised hindavad retseptide ja kokkamisnõuannete koheseid juurdepääsu, ning ettevõtted saavad kasutada neid assistente ajakava ja meeldetuletuste jaoks.

2. Kantavad fitness-jälgijad

Tervise ja heaolu suurenenud tähelepanu all on kantavad fitness-jälgijad muutunud paljude jaoks asendamatuks. Nad jälgivad erinevaid tervisenäitajaid nagu pulss, une kvaliteet ja aktiivsuse tase.

Need seadmed võimaldavad inimestel võtta kontrolli oma tervise üle, pakkudes reaalajas andmeid ja teadmisi. Peredele võivad nad julgustada kollektiivset lähenemist tervisele ja ettevõtetele võivad nad olla osa ettevõtte terviseprogrammist.

3. Nutitermostaadid

Nutitermostaadid õpivad teie kütmise ja jahutamise eelistusi ning kohandavad vastavalt teie kodu temperatuuri, viies olulise energiasäästuni.

Koduomanikud, kes otsivad kvaliteetseid parandusi ja täiustusi, leiavad, et nutitermostaadid on mängumuutjad, samas kui ettevõtted saavad efektiivse kliimakontrolliga vähendada üldkulusid.

4. Täiustatud turvasüsteemid

Kaasaegsed turvasüsteemid pakuvad funktsioone nagu kaugjälgimine, nutilukud ja integreeritud kaamerad, pakkudes teie kodule või ettevõttele enneolematut turvalisust.

Pered võivad rahulikult puhata, teades, et nende kodud on kaitstud, ja ettevõtted saavad oma varasid kaitsta täiustatud jälgimise ja juurdepääsu kontrolliga.

5. Kaasaskantavad päikeselaadijad

Kaasaskantavad päikeselaadijad võimaldavad teil laadida oma seadmeid kõikjal kasutades päikese jõudu, mis on täiuslik keskkonnateadlikule tehnikakasutajale.

Neile, kes on huvitatud kodu- ja aiaparandustest, pakuvad kaasaskantavad päikeselaadijad võimalust integreerida taastuvenergiat oma ellu, samas kui ettevõtted saavad näidata oma pühendumust jätkusuutlikkusele.

Avastage, kuidas FROGEST OÜ saab integreerida neid elumuutvaid vidinaid teie maailma. Võtke meiega ühendust innovaatiliste tehnoloogiliste lahenduste jaoks, mis vastavad teie elustiili ja äri vajadustele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Koduremondi käsiraamat

Kodune hooldus on koduomaniku oluline aspekt, mis hõlmab kodu struktuuri, välimuse ja funktsionaalsuse säilitamist. See hõlmab tegevusi rutiinsest puhastamisest
ssb.ee
Kodune hooldus on koduomaniku oluline aspekt, mis hõlmab kodu struktuuri, välimuse ja funktsionaalsuse säilitamist. See hõlmab tegevusi rutiinsest puhastamisest kuni katkiste seadmete ja süsteemide parandamiseni. Korrapärased koduinspektsioonid aitavad tuvastada potentsiaalseid probleeme enne, kui need muutuvad suuremateks muredeks, säästes pikas perspektiivis aega ja raha. Need on hädavajalikud kodu ohutuse ja väärtuse säilitamiseks. Ise tehtud koduremondi näpunäited Enamiku ise tehtud koduremondi projektide jaoks on vaja põhilist tööriistakomplekti, mis sisaldab esemeid nagu haamer,

Muuda oma aed nende lihtsate näpunäidete abil

Oma aia elavdamine võib olla tasuv ettevõtmine, mis mitte ainult ei suurenda teie kodu ilu, vaid pakub ka rahulikku pelgupaika lõõgastumiseks ja nautimiseks. Ol
ssb.ee
Oma aia elavdamine võib olla tasuv ettevõtmine, mis mitte ainult ei suurenda teie kodu ilu, vaid pakub ka rahulikku pelgupaika lõõgastumiseks ja nautimiseks. Olgu teie eesmärgiks luua elav ruum meelelahutuseks või rahulik roheline oaas, need lihtsad näpunäited aitavad teil muuta oma aia kauniks välistingimusteks, mis on teie kodu pikenduseks. Oma ruumi ja kliima mõistmine Enne istutamist võtke aega oma aia paigutuse tõeliseks mõistmiseks. Kaaluge, kui palju päikesevalgust erinevad alad saavad, ruumi loomulikku voolu ja kuidas soovite iga sektsiooni kasutada. See aitab teil teha teadlikke

FROGEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Frogest ettevõtte, mis tegeleb põhitegevuseks internetimüük.  Eelmise aasta majandust plaanit täideti edukati, firma lõpetas aasta ärikasumiga 257 eurot.  20
ssb.ee
OÜ Frogest ettevõtte, mis tegeleb põhitegevuseks internetimüük. Eelmise aasta majandust plaanit täideti edukati, firma lõpetas aasta ärikasumiga 257 eurot. 2022. aastal moodustas OÜ Frogest müügitulu 6.5 mln. eurot, 96% saadud tulu Peaettevõttes. OÜ Frogest keskmine töötajate arv majandusaastal oli 9 töötajat. Ettevõtte juhatusele ei ole 2022. aastal tasu makstud. OÜ Frogest põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on suurendada kaubasortimenti, laiendada klientituru tehes meedia ja välireklaami.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.