JOBBATICAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4976 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komment

JOBBATICAL OÜ hetkeolukord

Juba 4976 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 24 korda.

Tegevusaruanne 2022

Jobbatical OÜ asutati 2014. aastal ning tema põhitegevuseks on täna immigratsiooni- ja ümberasumise teenuse ja tehnoloogia arendamine.

Kõigi aegade suurim tööjõupuudus maailmas mõjutab aina enam piiriülest liikumist. Isegi need ettevõtted, kes varasemalt värbasid ainult koduriigist, on sunnitud hakkama vaatama väljapoole. Lisaks sellele aina enam ettevõtteid töötavad projektipõhiste töötajatega, kes lühiajaliselt piiriüleselt liiguvad.

Sellest tulenevalt immigratsiooni ja ümberasumise hulk on viimaste aastatega aina enam kasvanud. See omakorda tähendab suuremat turgu Jobbaticalile. Kui maailmamajanduse jahenemine lühiajaliselt mõjutas Jobbaticali ühte suurimat kliendigruppi - kiiresti kasvavad tehnoloogia ettevõtted, siis pikaajaliselt probleemid finantsturgudel aitavad Jobbaticalil kiiremini turgu ära võtta vanakooli immigratsiooni ja ümberasumise agentuuridelt, kellel puudub tehnoloogia ja kes selletõttu on klientide jaoks tunduvalt kõrgema hinnaga.

Kuna immigratsiooni ja ümberasumiste hulk on seotud sellega, kui palju ja millal ettevõte värbab, siis sõltub ka hooajalisus värbamishooajaga. Üldiselt on kõrghooaeg märts-mai ja september- detsember.

Jobbaticali tehnoloogia vähendab tunduvalt paberi hulka, mida immigratsiooni ja ümberasumise protsessis ettevõtted, nende töötajad ja riigiasutused peavad kasutama. Paberi eemaldamine sellest ümdiselt väga paberipõhisest protsessist, aitab säästa ka maailma loodust. Lisaks aitab Jobbaticali tehnoloogia erinevast rahvustest inimestel kiiremini ja läbipaistvamalt uute riiki kolida, mis suurendab paljude jaoks võimalusi oma perekonna heaolu parandamiseks.

Kui 2019 aasta oli kontsernile murranguline seoses kontserni suunamuutusega ja uue platvormi arendamise alustamisega, siis 2022. aasta näitas, et tehtud suunamuudatused olid õiged. 2022. aasta esimesel poolel kontserni müügimahud kasvasid ülikiiresti. Alustati koostööd 199 uue kliendiga sealhulgas tipp-ettevõtted nagu Personio, EPAM, Adevinta ja Rituals. Kokku oli kontsernil 2022.aasta lõpuks 459 klienti. Kolmandas ja neljandas kvartalis maailmamajanduse jahenemise tõttu, mille tulemusena klientide värbamismahud kahanesid, kasv aeglustus. Kokku kasvas 2022. aastal kontserni käive 2021. aastaga võrreldes 2,5 korda. 2022. aasta mais jõudis kontsern esmakordselt nii rahavoo kui positiivse EBITDA-ni.

2022. aastal sisenes kontsern edukalt Portugali turule ning juba 1,5 kuuga jõuti uuel turul kasumisse.

2022. aastal alustati ka Prantsuse ja Ameerika Ühendriikide turgudele sisenemisega. 2022. alustati

Suurbritannias immigratsiooni valdkonnas iseseisvaks tegutsemiseks OISC (Office of the Immigration

Services Commissioner) litsentsi taotlemist ja litsents saadi 2022. aasta jaanuaris.

Lisaks müügimahtude kasvatamisele keskendus kontsern 2022. aastal immigratsiooni - ja ümberasumise tarkvara edasiarendamisele investeerides sinna enam kui 0,7 miljonit eurot.

Ettevõtte tulud (ja ka kulud) tehti 2022 aastal suuresti eurodes, ning sellest tulenevalt ei kasutanud etteõvte valuutariskide haldamiseks erinevaid spetsiaalseid finantsinstrumente.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

JOBBATICAL OÜ juht ajas Facebookis udujuttu

Möödunud aasta 27. novembril kirjeldas ettevõtja Karoli Hindriks Facebooki-postituses, kuidas Põhja-Tallinnas Stroomi rannas loobiti tema ameeriklannast sõbrann
ssb.ee
Möödunud aasta 27. novembril kirjeldas ettevõtja Karoli Hindriks Facebooki-postituses, kuidas Põhja-Tallinnas Stroomi rannas loobiti tema ameeriklannast sõbrannat ja tema koera kividega, vahendab Eesti Ekspress. Nüüd tuleb välja, et tegemist oli valega. Meie aga vaatame, kuidas on  Karoli Hindriks il läinud ettevõtluses. Karoli Hindriks alustas äritegevusega juba 17 aastat tagasi, olles tol ajal 18-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 4 ettevõtet, täna on ta 2 ettevõtte juhatuses ja 2 neist on aktiivse majandustegevusega (sh. käibemaksukohuslased). Karoli Hindriks on

Kes on värbamisportaali haldava JOBBATICAL OÜ noor juht Karoli Hindriks?

Jobbatical vahendab töökuulutusi üle terve maailma, sest nii nagu seisab ka portaali tutvustuses - tänapäeval on oskused passist tähtsamad ning tööd tuleb teha
ssb.ee
Jobbatical vahendab töökuulutusi üle terve maailma, sest nii nagu seisab ka portaali tutvustuses - tänapäeval on oskused passist tähtsamad ning tööd tuleb teha seal, kus inimene on õnnelik. Vaatame firmale ja selle juhile veidi lähemalt otsa. JOBBATICAL OÜ alustas peaaegu 5 aastat tagasi, mil juhatuse liige Karoli Hindriks selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 13 aastat. Firma valdkond on tööhõiveagentuuride tegevus. Samas valdkonnas ( EMTAK 78101 ) on tegutsevaid ettevõtteid 2018 aasta seisuga kokku 115 tükki, kes annavad tööd kokku 796-le inimesele ja kogu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.