MKM AUTOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Suve saabumine tõotab päikeselist ilma ja sooje päevi, kuid see tähendab ka suuremat survet teie auto kliimasüsteemile. Kuumus võib muuta teie auto sõitjateruum

Kuidas vältida kliimasüsteemi stressi: MKM Autod OÜ eksperdinõuanded suveks

Suve saabumine tõotab päikeselist ilma ja sooje päevi, kuid see tähendab ka suuremat survet teie auto kliimasüsteemile. Kuumus võib muuta teie auto sõitjateruumi kui sauna, kui kliimasüsteem pole korralikult hooldatud. Õnneks on MKM Autod OÜ eksperdid koostanud mõned kasulikud nõuanded, kuidas hoida oma kliimasüsteem talitlushäireteta ning tagada, et teie sõiduk oleks valmis vastu võtma suve soojimad päevad.

Teie auto kliimasüsteem vajab korrapärast täitmist külmaainega, et tagada piisav jahutus. Soovitatav on lasta spetsialistidel süsteemi regulaarselt kontrollida ja täita vastavalt tootja juhistele. Õige külmaaine tase tagab, et õhk puhub piisavalt külmana isegi suvekuumuses.

Kliimasüsteemi lekked võivad olla märk suurematest probleemidest. MKM Autod OÜ eksperdid soovitavad süsteemi korrapäraselt kontrollida lekete suhtes, et vältida olukorda, kus süsteem kaotab järk-järgult külmaainet. See tagab süsteemi tõrgeteta toimimise ning väldib suuremaid remonditöid hiljem.

Juhenduge oma auto kliimasüsteemi nõuetekohaseks kasutamiseks. Vältige järske temperatuuri muutusi ja laske süsteemil järk-järgult jahtuda, et vältida ülekoormust. Lisaks pidage meeles, et kliimasüsteemi filtreid tuleks regulaarselt vahetada, et tagada õhu puhtus ja süsteemi efektiivsus.

Kui olete mures oma auto kliimasüsteemi seisukorra pärast või kui märkate jahutusega seotud probleeme, ärge kartke pöörduda MKM Autod OÜ ekspertide poole. Meie spetsialistid on valmis jagama oma teadmisi ja kogemusi ning leidma parima lahenduse, et teie sõiduk püsiks jahedana ka suve kõrgeimal kuumusel.

Nüüd, kui olete varustatud teadmistega, kuidas hoida oma auto kliimasüsteemi suveks valmis, on aeg tegutseda. Hoidke oma sõidukit jahedana ja mugavana, sõltumata sellest, kui kuumaks ilm muutub.

Kui teil on küsimusi oma kliimasüsteemi hoolduse kohta või kui vajate professionaalset abi, ärge kartke võtta meiega ühendust. MKM Autod OÜ meeskond on siin, et pakkuda teile parimat nõu ja teenust. Laske meil leida optimaalne lahendus, et tagada teie auto kliimasüsteemi sujuv ja efektiivne toimimine suvekuudel. Teie mugavus ja ohutus on meie prioriteet.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MKM AUTOD OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ MKM Autod on registreeritud äriregistris 25.07.2014.a. registrikoodiga 12695160  Äriühing tegutseb Spordi tn 4 Vändra alev Põhja-Pärnumaa vald Pärnu maakond.
ssb.ee
OÜ MKM Autod on registreeritud äriregistris 25.07.2014.a. registrikoodiga 12695160 Äriühing tegutseb Spordi tn 4 Vändra alev Põhja-Pärnumaa vald Pärnu maakond. Ettevõte põhitegevuseks on autoremondi- ja autode diagnostikatööd. Teenust pakutakse nii Põhja-Pärnumaa valla, Vändra alevi ning ka kogu Pärnu maakonna füüsilistele ning juriidilistele isikutele. Üksikud tellimused on ka mujalt Eestist. Martin Madisson 19.02.2024.a.

Kuidas rehvide eest hoolt kanda?

Kui tegemist on teie sõiduki ohutusega, on üks olulisemaid aspekte selle juures korralikud ja nõuetekohaselt hooldatud rehvid. Rehvivahetus on üks neist asjades
ssb.ee
Kui tegemist on teie sõiduki ohutusega, on üks olulisemaid aspekte selle juures korralikud ja nõuetekohaselt hooldatud rehvid. Rehvivahetus on üks neist asjadest, mis võib esmapilgul tunduda lihtne toiming, kuid omab sügavat mõju teie sõiduki käitumisele ja ohutusele teeoludel. MKM Autod OÜ spetsialistid jagavad oma teadmisi ja kogemusi, selgitades, miks õigeaegne rehvivahetus on hädavajalik ning andes näpunäiteid, kuidas valida õiged rehvid vastavalt erinevatele teeoludele. Rehvimustrid mõjutavad otseselt teie sõiduki haardumist teepinnaga. Sügavad mustrid aitavad paremini vesi eemaldada ja

Kuidas auto alati sõidukorras hoida?

Kui teie auto on teie igapäevaelu lahutamatu osa, on selle tervis ja töökindlus teie mugava liikumise võti. MKM Autod OÜ kogenud meeskond jagab teiega eksklusii
ssb.ee
Kui teie auto on teie igapäevaelu lahutamatu osa, on selle tervis ja töökindlus teie mugava liikumise võti. MKM Autod OÜ kogenud meeskond jagab teiega eksklusiivseid nõuandeid, kuidas tagada, et teie sõiduk püsiks kaua tipptasemel. Alates mootori südamest, õlitasetest ja hammaste rihmadest kuni kliimasüsteemi ja rehvideni - siin on mõned olulised hooldusnipid, mis aitavad teil hoida oma auto töökorras ja ohutuna iga tee jaoks. Õlivahetus on üks lihtsamaid, kuid kõige olulisemaid hooldustoiminguid teie auto mootori jaoks. Vahetage mootoriõli ja õlifiltrit regulaarselt vastavalt tootja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.