Rohkema info nägemiseks:

MKM AUTOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete autoremondi ja hooldusteenuste pakkumisele, hõlmates kõike alates rehvitöödest ja kliimasüsteemi hooldusest kuni diagnostika ja mootoriremontideni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas teie sõiduk vajab hädasti tähelepanu? Ärge muretsege enam! MKM Autod OÜ on siin, et pakkuda teile parimat autoremondi ja hooldusteenust Vändras ja selle ümbruses. Oleme usaldusväärne ettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmesugustele teenustele alates kliimasüsteemi täitmisest kuni generaatorite ja starterite remondini. Meie kogenud meeskond on valmis lahendama kõik teie sõiduki mured kiiresti, professionaalselt ja taskukohase hinnaga.

Tagame, et teie auto kliimasüsteem toimib sujuvalt, tagades teie mugavuse igal aastaajal. Oleme eksperdid hammasrihmade vahetuses, mis on teie mootori oluline komponent. Pakume kiiret ja usaldusväärset rihmade vahetust.

Kas teie auto käitub veidralt? Meie täpne diagnostikateenus aitab tuvastada igasuguse probleemi ja lahendada selle kiiresti. Rehvivahetus on oluline, et tagada teie sõiduki ohutus. Meie meeskond vahetab teie rehvid kiiresti ja professionaalselt.

Alates mootorite remondist kuni õlivahetuse ja generaatori remondini - me teeme kõike. Teie auto on meie prioriteet. Kui teie mootor vajab remonti, siis oleme siin, et aidata. Meie eksperdid tagavad teie mootori tõrgeteta toimimise. Õigeaegne õlivahetus on teie mootori eluiga pikendava oluline tegur. Me teostame kiireid ja efektiivseid õlivahetusteenuseid.

MKM Autod OÜ meeskond koosneb asjatundlikest ja sõbralikest spetsialistidest, kes on pühendunud teie sõiduki parandamisele ja hoidmisele tipptasemel. Meie teenindus on kiire, usaldusväärne ja taskukohane.

Kui olete hädas autohädadega või vajate lihtsalt regulaarset hooldust, ärge kartke võtta meiega ühendust. Oleme siin, et pakkuda teile parimat teenust Vändras ja selle ümbruses. Teie rahulolu on meie prioriteet.

Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meil leida teile parim lahendus. Teie sõiduki heaolu on meie kätes!

Kontakt:

+372 5684 4901

MKM AUTOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu M.

Nad lahendasid minu automured kiiresti ja efektiivselt. Aitäh!

- Liina R.

Neil on oskuslikud tehnikud ja sõbralik teenindus. Kindlasti naasen nende juurde tulevikus.

- Martin P.

Hind oli mõistlik ning nad suutsid lahendada keerulise mootoriprobleemi. Olen väga rahul!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MKM AUTOD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ MKM Autod, mis on registreeritud äriregistris 25. juulil 2014 registrikoodiga 12695160, on tuntud ja usaldusväärne ettevõte, mis asub Spordi tn 4 Vändra alev Põhja-Pärnumaa vald Pärnu maakond. Selle ettevõtte asukoht on ideaalne, pakkudes lihtsat juurdepääsu nii kohalikele elanikele kui ka neile, kes tulevad kaugemalt. Ettevõtte põhitegevuseks on autoremondi- ja autode diagnostikatööd. Nad on spetsialiseerunud erinevatele autotööstuse valdkondadele, pakkudes laia valikut teenuseid, mis hõlmavad kõike alates lihtsatest hooldustöödest kuni keerukamate remonditöödeni. Nende meeskond koosneb

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas rehvide eest hoolt kanda?

Kui tegemist on teie sõiduki ohutusega, on üks olulisemaid aspekte selle juures korralikud ja nõuetekohaselt hooldatud rehvid. Rehvivahetus on üks neist asjades
ssb.ee
Kui tegemist on teie sõiduki ohutusega, on üks olulisemaid aspekte selle juures korralikud ja nõuetekohaselt hooldatud rehvid. Rehvivahetus on üks neist asjadest, mis võib esmapilgul tunduda lihtne toiming, kuid omab sügavat mõju teie sõiduki käitumisele ja ohutusele teeoludel. MKM Autod OÜ spetsialistid jagavad oma teadmisi ja kogemusi, selgitades, miks õigeaegne rehvivahetus on hädavajalik ning andes näpunäiteid, kuidas valida õiged rehvid vastavalt erinevatele teeoludele. Rehvimustrid mõjutavad otseselt teie sõiduki haardumist teepinnaga. Sügavad mustrid aitavad paremini vesi eemaldada ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.