TANFORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 9588 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja komment

TANFORT OÜ hetkeolukord

Juba 9588 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

Tanfort OÜ põhitegevuseks on elektriinstallatsioonitööd siseruumides. 2023. aastal sai installatsioonitöid tehtud peamiselt eramutele. Sealhulgas kortermajad, rida- ja üksikeramud.

Tulud, kulud 2023. aasta müügitulu oli 1 004 700 (2022: 513 526) eurot. Müügitulu kasvas 95,65% võrreldes 2022. aastaga. Kõige suurema osa müügitulust moodustas kortermajade elektritööd, milleks oli 41%. Väga hea müük tuli ka rida- ja üksikelamutele pakutavatest installatsioonitöödest, mis moodustasid 26% müügitulust. Moodulehitiste elektritööd võrreldes aasta tagusega olid tagasihoidlikumad ning moodustasid aruandeaastal 21% müügitulust. Arvestatava mahuga olid õppehoonete valgustuse rekonstrueerimine, mis moodustasid 9% aasta mahust.

Personal 2023. aasta lõpu seisuga töötas Tanfort OÜ-s 8 töötajat. Ettevõtte poolt arvestatud töö -ja puhkusetasude üldsumma koos sotsiaal - ja töötuskindlustusmaksu kuluga oli 2023. aastal 227 099 (2022: 188 960) eurot, millest ettevõtte võtmetöötajale (juhatuse liikmele) makstud töö- ja puhkusetasud moodustasid koos sotsiaal- ja töötuskindlustusmaksu kuluga 33 321 (2022: 29 447) eurot. Osaühingu juhatus koosneb ühest liikmest.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2024. aastal Tanfort OÜ jätkab elektriinstallatsioonitööde pakkumisega, keskendudes jätkuvalt teenuse kvaliteedile ning hea koostöö hoidmisele.

Kokkuvõte

Aasta 2023 oli Tanfort OÜ-le väga hea, töös oli mitu suurarendust, mis pakkusid suurt mahtu kogu aasta vältel. Mahud olid oodatust palju suuremad, seetõttu tuli kaasata alltöövõtjate abi. Prognoosime, et ehitussektor suudab piisavas koguses tööd anda ka järgnevateks aastateks.

Majanduskeskkond

Eesti SKP kahanes 2023. aastal 3%, mis tähendas majanduse kahanemist juba teist aastat järjest. Sektoritest on majanduslanguse taga peamiselt energeetika, töötlev tööstus ning veondus ja laonduse. Tarbijahinnaindeks tõusis Statistikaameti andmetel Eestis 2023. aastal 2022.

aasta keskmisega võrreldes 9,2%. Tarbijahinnaindeksi suurimateks mõjutajateks olid 2023. aastal toit ja mittealkohoolsed joogid, mis kallinesid 15,8%. Hinnatõusu kasvu tempo küll aasta teises pooles aeglustus, kuid püsis endiselt kõrge 4–5% vahemikus.

Maa-ameti andmetel toimus eesti kinnisvaraturul 2023. aastal kokku 51 107 võõrandamistehingut, millest 40 584 olid ostu-müügitehingud. 2022.

aastaga võrreldes vähenes tehingute arv 2023. aastal 29%, sh ostumüügitehingute arv 16%. Vähenenud nõudlus mõjutas ka kinnisvaraturul tehtud tehingute rahalist kogumahtu, kuid hinnatasemed vähenenud nõudluse taustal veel oluliselt ei langenud. Tehingute koguväärtus vähenes võrreldes 2022. aastaga 17% võrra, olles 5,0 miljardit eurot.

Võrdluseks oli 2021. aastal tehtud kinnisvaratehingute koguväärtus rekordilised ligi 6 miljardit eurot ning veel varasem rekord pärineb 2006. aastast, mil kinnisvaraturu käive oli 4,7 miljardit eurot.

Kinnisvaraturgu hoiab endiselt surve all kõrged intressimäärad, mis on muutnud ühelt poolt laenu(teenindamise) kallimaks ning teisalt on tekkinud investoritele mõistlik alternatiiv võlakirjade ja hoiuste näol, mida nullintressikeskkond ei pakkunud. Uus Maa hinnangul on siiski lao- ja tootmispindade sektor pidanud kriisile kõige paremini vastu tulenevalt e-kaubanduse kiirest arengust, spekulatiivse kinnisvara väikesest osakaalust ja lokaalse investeerimise osatähtsuse kasvust.

Finantssuhtarvud € 2023 2022

Koguvarad 163 763 83 906

Koguvarade puhasrentaablus 22,67% 26,60%

Omakapital 75 217 41 292

Omakapitali puhasrentaablus 49,37% 54,05%

Puhaskasum 37 133 22 320

Koguvarade puhasrentaablus (ROA) = puhaskasum / koguvarad

Omakapitali puhasrentaablus (ROE) = puhaskasum / omakapital

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada turvaline tulevik?

Turvalisus on väärtus, mida ei saa alahinnata. Meie igapäevaelu on täis hinnalisi hetki ja väärtuslikke asju, mis vajavad kaitset. TANFORT OÜ mõistab, et turval
ssb.ee
Turvalisus on väärtus, mida ei saa alahinnata. Meie igapäevaelu on täis hinnalisi hetki ja väärtuslikke asju, mis vajavad kaitset. TANFORT OÜ mõistab, et turvalisus ei ole mitte ainult privileeg, vaid ka inimõigus. See on põhjus, miks meie missiooniks on teha teie kodu, ettevõte või muu vara turvalisemaks kui kunagi varem. Meie häire- ja valvesüsteemid ei ole lihtsalt seadmed, vaid turvalisuse kilp, mis pakub mitte ainult kaitset, vaid ka meelerahu. Üks suurimaid väljakutseid turvalisuse tagamisel on see, et iga vara on erinev. Iga kodu, iga ärihoone, iga vara vajab ainulaadset lähenemist.

Milline on andmeside maailm täna?

Andmeside on tänapäeva ühiskonnas eluliselt oluline, mõjutades nii äri- kui ka igapäevaelu kõiki aspekte. Kiire ja usaldusväärne andmeside on saanud peamiseks m
ssb.ee
Andmeside on tänapäeva ühiskonnas eluliselt oluline, mõjutades nii äri- kui ka igapäevaelu kõiki aspekte. Kiire ja usaldusväärne andmeside on saanud peamiseks mootoriks innovatsiooni ja efektiivsuse suurendamisel. Siiski, tänu kiirele tehnoloogilisele arengule, peab andmeside olema mitte ainult kiire, vaid ka paindlik, turvaline ja kohandatav vastavalt iga ettevõtte või kodu vajadustele. Siinkohal astub sisse TANFORT OÜ, olles esirinnas, kui tegemist on tuleviku võrgunõudmistega silmitsi seismisega. Kiirus ja usaldusväärsus on märksõnad, mis iseloomustavad meie pakutavaid andmesideteenuseid.

Millised on nutikodu mugavused?

Tulevik on jõudnud meie kodudesse, muutes elu kordades mugavamaks ja turvalisemaks kui kunagi varem. Mõelge hetkeks kodule, mis tunneb teie soove ja vajadusi ni
ssb.ee
Tulevik on jõudnud meie kodudesse, muutes elu kordades mugavamaks ja turvalisemaks kui kunagi varem. Mõelge hetkeks kodule, mis tunneb teie soove ja vajadusi ning reageerib nendele ainult ühe nupuvajutusega. See pole enam ulme - see on reaalsus, mille poole liigume tänu nutikodu lahendustele. TANFORT OÜ on selles valdkonnas juhtiv ekspert, kes ühendab kõrgtehnoloogilised elektrilahendused mugavuse ja turvalisusega, luues kodu, mis on täielikult kohandatud teie vajadustega. Üks suurimaid eeliseid nutikodu lahenduste juures on mugavus, mida need pakuvad. Tõstke kodu temperatuuri, reguleerige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.