Rohkema info nägemiseks:

TANFORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme usaldusväärne elektritööde ja turvalahenduste ettevõte, pakkudes tipptasemel teenuseid nutikodu lahendustest kuni andmeside ja häire- ning valvesüsteemideni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

TANFORT OÜ on Tallinna ja Harjumaa piirkonnas tegutsev tuntud elektritööde ettevõte, millel on kümneaastane kogemus alal. Oleme pühendunud klientide vajaduste rahuldamisele kõigis elektritööde valdkondades, olles spetsialiseerunud eelkõige siseinstallatsiooni töödele. Meie ettevõte on rajatud erakapitalil, mis tagab meile paindlikkuse ja suutlikkuse pakkuda kõrgekvaliteedilisi teenuseid vastavalt teie vajadustele.

Oleme eksperdid tugevvoolu siseinstallatsioonitöödes, tagades elektrisüsteemide usaldusväärsuse ja ohutuse. Meie kogenud meeskond viib läbi nii lihtsamad kui ka keerukamad elektritööd, pakkudes teile parimaid lahendusi. Pakume tipptasemel andmesideteenuseid, mis hõlmavad nii struktureeritud kaablivõrke kui ka traadita lahendusi. Tagame kiire ja stabiilse andmevahetuse, mis vastab tänapäeva nõudmistele.

Meie spetsialistid on eksperdid häire- ja valvesüsteemide paigaldamisel. Tagame teie vara turvalisuse kõrgkvaliteediliste seadmete ja süsteemide abil, mis on kohandatud vastavalt teie turvavajadustele. Pakume kaasaegseid videovalvesüsteeme, mis võimaldavad teil oma vara jälgida ja kaitsta igal ajal ja igas kohas. Meie süsteemid tagavad selged pildid ja usaldusväärse jõudluse.

Lisaks pakume nutikodu lahendusi, mis muudavad teie kodu või äriruumid nutikamaks, mugavamaks ja turvalisemaks. Meie kogenud meeskond aitab teil valida sobivad nutikodu lahendused vastavalt teie vajadustele ja eelarvele.

Oleme uhked, et oleme lõpule viinud üle 100 eduka projekti, mis kõik on saavutatud tänu meie pühendumusele tipptasemele ja kliendikesksele teenindusele.

Kui otsite usaldusväärset partnerit elektritööde valdkonnas, siis ärge kartke võtta meiega ühendust. Oleme siin, et pakkuda teile parimaid lahendusi vastavalt teie vajadustele ja soovidele. TANFORT OÜ on teie usaldusväärne valik elektritööde ja turvalahenduste partneriks.

Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse teie projektile!

KONTAKT

TANFORT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Merle K.

Nende meeskond oli kiire, professionaalne ja sõbralik. Soovitan soojalt!

- Liina V.

Suurepärane kogemus! Elektritööd tehti täpselt ja kiiresti.

- Toomas L.

Väga hea teenindus! Kohusetundlikud ja professionaalsed elektrikud

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TANFORT OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Tanfort OÜ põhitegevuseks on elektriinstallatsioonitööd siseruumides. Sarnaselt eelmisele aastale olid ka 2022. aastal kõige suurema mahuga projektid moodulehitiste elektritööd. Lisaks mitmed uusarendused, nii ridaelamud kui ka üksikeramud. Väga suure mahuga projekt oli ka kogu õppehoone valgustuse vahetus. Tulud, kulud 2022. aasta müügitulu oli 513 526 (2021: 283 935) eurot. Müügitulu kasvas 80,86% võrreldes 2021. aastaga. Kõige suurema osa müügitulust moodustas moodulehitiste tehasele pakutavad teenused, mis oli 51% kogutulust. Personal 2022. aasta lõpu seisuga töötas Tanfort

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada turvaline tulevik?

Turvalisus on väärtus, mida ei saa alahinnata. Meie igapäevaelu on täis hinnalisi hetki ja väärtuslikke asju, mis vajavad kaitset. TANFORT OÜ mõistab, et turval
ssb.ee
Turvalisus on väärtus, mida ei saa alahinnata. Meie igapäevaelu on täis hinnalisi hetki ja väärtuslikke asju, mis vajavad kaitset. TANFORT OÜ mõistab, et turvalisus ei ole mitte ainult privileeg, vaid ka inimõigus. See on põhjus, miks meie missiooniks on teha teie kodu, ettevõte või muu vara turvalisemaks kui kunagi varem. Meie häire- ja valvesüsteemid ei ole lihtsalt seadmed, vaid turvalisuse kilp, mis pakub mitte ainult kaitset, vaid ka meelerahu. Üks suurimaid väljakutseid turvalisuse tagamisel on see, et iga vara on erinev. Iga kodu, iga ärihoone, iga vara vajab ainulaadset lähenemist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.