TRANSLATIOM GLOBAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 335 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga komment

TRANSLATIOM GLOBAL OÜ hetkeolukord

Juba 335 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

TranslatiOm on kogenud ja kaasaegne tõlkebüroo. Oleme aastate jooksul osutanud tõlketeenuseid nii kohalikele kui ka rahvusvahelistele klientidele.

Osaühingu TranslatiOm Global netokäive 2023.a. majandusaastal oli 271 tuhat eurot.

Aruandeaasta lõppes osaühingul TranslatiOm Global kahjumiga, mille suuruseks oli 17 tuhat eurot.

2023. aasta oli kogu tõlketööstuse jaoks täis turbulentse, eriti neljandas kvartalis. Kvartali lõpuks sai väga selgeks, et äritegevuse jätkamiseks on vaja täiendavaid müügi- ja turundusmeetmeid. Seetõttu osales TranslatiOm Global kahes sponsorluses: Meet Central Europe'i tõlkijate konverents Budapestis oktoobris 2023 ja Põhjapõdrajooks (Porocup) 2024. aasta kevadel, et suurendada brändi tuntust meedias ning reisi- ja hotellinduses Lapimaal. Lisaks on kokku lepitud sponsorlus ProComi seminari jaoks juuni alguses. ProComi seminarile oodatakse üle 300 kommunikatsioonispetsialisti.

Turunduse seisukohast töötati välja kaks tootekujundust: ProDoc ohutuskaartide tõlkimiseks ja Perfect UX tarkvaratööstuse jaoks. Neotar Oy on alates kolmandast kvartalist 2023 pakkunud teenustoodete disaini, veebisaidi uuendamist ja sotsiaalmeediapostitusi. Leping on tähtajatu ning sisaldab 2 sotsiaalmeediapostitust kuus ja 6 uudiskirja aastas.

Lisaks on "külma kõnena" võetud ühendust üle 100 Soome ettevõttega, et tutvustada eelnevaid teenuseid ja TranslatiOm Globali teenuseid üldiselt. Järgmine klienditeeninduskõnede voor peaks toimuma septembris-oktoobris 2024. Teenust osutab Konstniekka Oy, kes teeb kõnesid

TranslatiOm Globali nimel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.