TERRMENTEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegemist on olnud söögikohaga Põhja-Tallinnas. Tänaseks vaatavad asutajad aga oma loomingut kui pidalitõbist ning hoiavad sellest nii kaugele kui saab. TERRMENT

TERRMENTEL OÜ: mitte iga hipsteri mõttevälgatus ei vii igavesele õnnele

Tegemist on olnud söögikohaga Põhja-Tallinnas. Tänaseks vaatavad asutajad aga oma loomingut kui pidalitõbist ning hoiavad sellest nii kaugele kui saab. TERRMENTEL OÜ uus juht on tankist ja omanik võlamaias endine e-resident.
  • Asutatud: 2014. aastal
  • Juht: Alexander Urmas Vest
  • Käive 2017. aastal: 375 000 eurot
  • Käive 2018. aasta I kvartalis: 0 eurot
  • Maksuvõlg: 30 124 eurot
Varem, kui juhid veel püüdsid ärile eluvaimu sisse puhuda, oli restorani nimi MAITSELEVI OÜ ja seda juhtisid Oliver Lell ja Dan Nurmik. Nende teine söögikoht, TÄNAVAGURMEE OÜ, on endiselt vilgas ja müüb Viimsis peenemat sorti burgereid. Selle aasta esimese kolme kuuga läks burksi kaubaks koguni 227 000 euro eest. Dan Nurmik juhib ka osaühingut DRINKSTAR, mis samuti probleemideta tegutseb. TERRMENTEL OÜ värske juht Alexander Urmas Vest, kes asus ametisse eelmise aasta lõpus on tuntud oma jamade poolest. Tema ei hakka kindlasti enam restoraniäri edendama või maksuvõla pärast pead murdma. Vesti juhitud ettevõtetest on võlgades 64, esitamata aruandeid on aga 20 firmal. Veel põnevam lugu on restorani uue omanikuga. Nimelt kuulub see nüüd CORPORATE SERVICES INTERNATIONAL OÜ-le, mille omanikuks on Filipiini päritolu variisik Jann Leigh Javellana Lope. Ta on esimene e-resident, kes on sellest staatusest oma sahkerdamiste tõttu ilma jäänud. Muidugi ei tähenda see, et ta ei võiks Eesti ärimaastikul vett ka tulevikus sogaseks ajada. TERRMENTEL OÜ ootab aga vaikselt oma lõppu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.