VEMEK GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1466 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommen

VEMEK GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 1466 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Vemek Grupp OÜ alustas tegevust 11.12.2014 aastal.

Toodame erinevad tolmutõkke lahendusi ning oleme kiiresti arenev ja kasvav ettevõte ja 2016 aastast ka Eesti Kaubandus-Tööstuskoja liige.

Oleme juhtiv tolmutõkke lahenduste müüja Soome, Eesti ja Rootsi turul ning ekspordime oma tooteid lisaks Saksamaale, Hollandisse, USA-sse jne. Meie toodete valik täieneb pidevalt ja see võimaldab rahuldada ka kõige nõudlikuma kliendi vajadusi. Pöörame suurt rõhku toodete kvaliteedile ja kiirele tarnele. Oleme oma müügistrateegiat edukalt ellu viinud ja saavutanud klientide rahulolu ja tuntuse.

Maailmamajandus on hetkel keerulises olukorras. Senini kestvale Ukraina sõjale lisandus 2023. aastal veel Iisraeli – Hamasi konflikt ning selline ärev õhkkond ja inflatsiooni jätkuv tõus on suurendanud tarbijate ebakindlust ja pärssinud ostujõudu. Ehitusturg on ebastabiilne, uusi arendusi ehitatakse võrreldes varasemaga oluliselt vähem ning ka renoveerimiste maht on kukkunud nii meil kui ka meie põhiturgudel Rootsis, Soomes ja

Saksamaal.

Saime 2023 aastal võimaluse suurendada oma toodete valikut (teisaldatavad ja korduvkasutatavad tolmutõkke seinad, kangast riietuskabiinid jne.) ning laieneda läbi edasimüüja ka Norra turule.

Tänu sellele vähenesid meie müügimahud vaid 3% võrreldes eelneva 2022. aastaga ning seda võib lugeda hetke ehitusturgude seisu vaadates küllaltki positiivseks.

Kuna aga maailmamajanduse hetkeseis on jätkuvalt väga ebakindel ja meie peamiste eksporditurgude mahud võivad veel väheneda siis võime prognoosida ka 2024. aastal müügimahtude ca 5% vähenemist.

Vemek Grupp OÜ 2023.aasta käive oli 545,8 tuh. eurot ning kasum 11,2 tuh. eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.