LAHE KÖÖK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
LAHE KÖÖK OÜ-s oleme uhked, et pakume igapäevast menüüd, mis ühendab koduste toitude mugavuse ja kulinaarse innovatsiooni põnevuse. Meie menüü on loodud vastama

5 proovimist väärt toodet meie menüüst

LAHE KÖÖK OÜ-s oleme uhked, et pakume igapäevast menüüd, mis ühendab koduste toitude mugavuse ja kulinaarse innovatsiooni põnevuse. Meie menüü on loodud vastamaks meie mitmekesise klientuuri maitsele, alates kohalikest elanikest ja töötajatest kuni sündmuste planeerijateni, kes otsivad erakordseid catering-teenuseid. Siin on viis proovimist väärt toodet, mis on saanud meie klientide lemmikuteks.

1. Kodune traditsiooniline hommikusöök

Alusta oma päeva valgurikka omletiga, mis on valmistatud värskeimatest kohalikest munadest ja täidetud sinu valiku juustu, köögiviljade ja lihaga. See on kohandatav hommikusöögi klassika, mis ei valmista kunagi pettumust.

Meie rukkileib küpsetatakse igapäevaselt, kasutades põlvest põlve edasi antud traditsioonilist retsepti. See on täiuslik kaaslane igale hommikusöögile või lihtsalt nautimiseks võiga määrituna.

2. Värsked ja toitvad salatid

Meie salatid on elav segu hooajalisest saadusest, millele on lisatud ainulaadseid kastmeid ja peale puistatud gurmeelisandeid nagu röstitud pähklid või käsitööjuustud. Need pole lihtsalt salatid; need on pidu meeltele.

Neile, kes otsivad täitvamat valikut, on meie teraviljakauss täiuslik valik. Pakitud toitainete ja maitsetega, ühendavad need terad nagu kinoa või farro mitmesuguseid värskeid köögivilju ja valguvalikuid.

3. Gurmee võileiva valik

Meie Reuben võileib on proovimist väärt, sisaldades mahlast corned beef'i, Šveitsi juustu, hapukapsast ja Vene kastet, kõik täiuslikkuseni grillitud rukkileiva vahel.

Kergema, kuid samavõrra rahuldust pakkuvana proovige meie avokaado ja feta võileiba. Kreemjas avokaado, terav feta ja krõmpsuvad köögiviljad moodustavad värskendava ja tervisliku eine.

4. Päevasupp

Meie päeva supp on alati valmistatud nullist hooajaliste koostisosadega ja serveeritud koos tükiga koduse leivaga. See on täiuslik viis soojenemiseks külmal päeval või lihtsalt koduse maitse nautimiseks.

Võta meiega täna ühendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LAHE KÖÖK OÜ tegevusaruanne 2023

Lahe Köök OÜ alustas tegevusega jaanuaris 2015.Aruandeperiood oli kaheksas tegevusaasta.  Tööjõukulud aruandeperioodil koos maksudega olid 23 335 eurot .
ssb.ee
Lahe Köök OÜ alustas tegevusega jaanuaris 2015.Aruandeperiood oli kaheksas tegevusaasta. Tööjõukulud aruandeperioodil koos maksudega olid 23 335 eurot .

Täiusliku peolaua menüü kunst

Kui tegemist on meeldejääva sündmuse korraldamisega, on peolaua menüü pidustuste südameks. See ei ole lihtsalt toiduga laua täitmine; see on kogemuse loomine, m
ssb.ee
Kui tegemist on meeldejääva sündmuse korraldamisega, on peolaua menüü pidustuste südameks. See ei ole lihtsalt toiduga laua täitmine; see on kogemuse loomine, mis resoneerib sinu külalistega ja millest räägitakse kaua pärast viimast suutäit. Külaliste maitse-eelistuste ja toitumispiirangute tundmine on ülioluline. See võimaldab sul kohandada menüüd nii, et see meeldiks kõigile, tagades, et iga külaline tunneb end arvestatuna ja teenindatuna. Hooajalised koostisosad maitsevad mitte ainult paremini, vaid lisavad sinu menüüle ka autentsust. Värskus on võti kõrgekvaliteedilise toidukogemuse

Miks meie pannkoogid on linna jutuaineks

LAHE KÖÖK OÜ-s oleme muutnud lihtsa pannkookide söömise naudingu unustamatuks kogemuseks. Aga mis teeb meie pannkoogid linna jutuaineks? See on kombinatsioon me
ssb.ee
LAHE KÖÖK OÜ-s oleme muutnud lihtsa pannkookide söömise naudingu unustamatuks kogemuseks. Aga mis teeb meie pannkoogid linna jutuaineks? See on kombinatsioon meie salajasest retseptist, meie koostisosade kvaliteedist, pakutavast mitmekesisusest ja üldisest söögikogemusest, mida pakume. Oleme oma pannkookide retsepti aastate jooksul täiustatud. Kasutame jahude segu, mis annab meie pannkookidele ainulaadse tekstuuri ja maitse, mida ei leia kusagilt mujalt. Koostisosade tasakaal on hoolikalt mõõdetud, et tagada iga pannkoogi õhulisus, kergus ja vastupandamatu maitse. Uhkusega kasutame kõige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.