LINDA KAKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 674 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komment

LINDA KAKS OÜ hetkeolukord

Juba 674 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Linda Kaks põhitegevus on Narvas aadressil Linda 2 asuva keskuse arendamine ja käitamine.

Omanike nägemuse kohaselt on keskuse eesmärk pakkuda Narvas 21. sajandi kogemusi, elamusi, teenuseid ja võimalusi, mida seni pole Narvas võrreldaval tasemel pakutud ja mis rikastavad Eesti suuruselt kolmanda linna elukeskkonda, mõjuvad positiivselt selle rahvastiku arengule ja linnast lähtuvale uudisvoole ning toovad linna turiste nii mujalt Eestist kui välismaalt. Erinevalt tavapärasest kinnisvaraettevõttest on keskuse olemusliku eesmärgi elluviimine omanikele üürivoo maksimeerimisest olulisem, samal ajal mõistagi arvestades, et ettevõte finantsseisund ja kapitaliseeritus peavad püsima heal tasemel.

Aasta 2023 oli ettevõttele ja Linda 2 keskusele stabiilne.

Kenasti jätkus Linda 2 keskuse ankurtegijate tavapärane töö. Suurema mõjuga üürnikud ehk SA

Vaba Lava, Eesti Rahvusringhääling, Integratsiooni Sihtasutus koos Eesti Keele Majaga ja Tartu

Ülikooli Kliinikumi Meestearstikeskus on tegutsemistingimuste ehk Linda 2 vaimse ja materiaalse keskkonnaga jätkuvalt rahul ja tõstavad seda positiivselt esile. Vaba Lava poolt augustis 2023 korraldatud Vabaduse festival pälvis Eesti Kultuurkapitali näitekunsti valdkonna aasta peapreemia ehk tegu oli teatriaasta tippsündmusega Eestis. Tingimustega on rahul ka Narva aktiivsete noorte seas populaarne ja sisulistelt tulemustelt edukas SA Narva Loomeinkubaator, mis tegutseb Linda 2 keskuses kaubamärgi OBJEKT nime all – Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium andis sihtasutusele tugevas konkurentsis tiitli Ettevõtluse Edendaja 2023, mis on sihtasutuse tegevusvaldkonnas kõrgeim võimalik tiitel. Samas ei ole tiitel kaasa toonud riiklikku tegevustoetust, mistõttu sihtasutuse üürivõlg aastal 2023 kasvas. Alanud 2024. aasta märtsis asus tegutsema sihtasutuse uus juhatus eesmärgiga augusti 2024 lõpuks sihtasutus jätkusuutlikule majandamisele viia.

Finantsmõõtmes oli ettevõttele olulisim oluliselt kasvanud intressikulude keskkonnas veatult pangalaene teenindada, mis on õnnestunud. Aastaga vähenes OÜ Linda Kaks varadega tagatud pangalaenude põhiosa ligi 200 000.- euro võrra.

Aastal 2024 jätkub üürnikele soodsate tegutsemistingimuste hoidmine Linda 2 keskuses, uute sobivate üürnike otsimine Linda 2-4 kahte vakantsesse ruumi ning olulisima arenguna tingimuste loomine ca 120-toalise 4* hotelli rajamiseks Linda 2 hoone torniossa Õiglase Ülemineku Fondi kaasabil.

OÜ Linda Kaks on likviidne, rahavoog kasvab ning omanikel on võime lisainvesteerida.

Finantssuhtarvud: 31.12.2023 31.12.2022

Maksevõime tase 1 1 käibevarad/lühiajalised kohustused

Kiireloomuliste maksete tase 1 1 (käibevara-varud)/lühiajalised kohustused

Rahaliste vahendite tase 0,12 0,27 raha ja väärtpaberid/lühiajalised kohustused

Käibevara tase 6,51 5,81

Põhivara tase 93,49 94,19

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.