HOOGASTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kuna maailma rahvastik jätkuvalt kasvab, suureneb ka toidutootmise nõudlus, muutes jätkusuutliku maastikuhalduse oluliseks praktikaks väikestele ja keskmise suu

5 nõuannet jätkusuutliku maastikuhalduse jaoks

Kuna maailma rahvastik jätkuvalt kasvab, suureneb ka toidutootmise nõudlus, muutes jätkusuutliku maastikuhalduse oluliseks praktikaks väikestele ja keskmise suurusega põllumajandusettevõtetele, keskkonnateadlikele maaomanikele ja põllumajandusettevõtetele. Jätkusuutlik maastikuhaldus tagab mitte ainult maa pikaajalise kasutuse, vaid toetab ka keskkonnasõbralikke põllumajandustavasid, mis aitavad kaasa keskkonna üldisele tervisele.

Integreeritud kahjuritõrje (IPM) rakendamine

Integreeritud kahjuritõrje (IPM) on keskkonnasõbralik lähenemine kahjurite ohjamisele. See ühendab erinevaid juhtimisstrateegiaid ja tavasid, et kasvatada tervislikke kultuure ja minimeerida pestitsiidide kasutamist. IPM-i eesmärk on hallata kahjurikahjustusi kõige majanduslikumal viisil, põhjustades võimalikult vähe ohtu inimestele, varale ja keskkonnale.

IPM aitab vähendada sõltuvust keemilistest pestitsiididest, mis võivad viia pestitsiidiresistentsuseni ja kahjustada sihtimata organisme, sealhulgas kasulikke putukaid, metsloomi ja isegi inimesi. IPM-i kasutades saavad põllumehed saavutada jätkusuutlikuma põllumajandussüsteemi, mis on nii tootlik kui ka keskkonnasõbralik.

Mulla tervise edendamine

Tervislik muld on tootliku põllumajanduse alus. Tehnikad nagu põllukultuuride vaheldumine, kattekultuuride kasutamine ja orgaanilise komposti lisamine võivad suurendada mulla viljakust ja struktuuri. Need praktikad parandavad mitte ainult mulla veepeetust, vaid soodustavad ka mullaelustiku õitsengut.

Mulla säilitamise praktikad nagu minimeeritud mullaharimine, terrassimine ja looduslike tuulekaitsete kasutamine võivad ära hoida mulla erosiooni ja degradeerumist. Mulda kaitstes tagavad põllumehed, et nende maa püsib tootlik ka tulevastele põlvedele.

Vee säästmise strateegiad

Vesi on põllumajanduses väärtuslik ressurss. Tõhusate niisutussüsteemide, nagu tilk- või sprinklerkastmine, rakendamine võib oluliselt vähendada vee kasutamist. Need süsteemid toimetavad vee otse taime juurtele, minimeerides aurustumist ja äravoolu.

Vihmavee kogumine ja reovee taaskasutamine võivad pakkuda täiendavaid veeressursse põllumajandusettevõtetele. Need praktikad mitte ainult ei säästa vett, vaid vähendavad ka põllumajandusettevõtte üldist veekasutusjälge.

Põllukultuuride mitmekesistamine

Põllukultuuride mitmekesistamine läbi põllukultuuride vaheldumise ja polükultuuri võib viia vastupidavama põllumajandussüsteemini. Need praktikad aitavad katkestada kahjurite ja haiguste tsükleid ning võivad parandada mulla tervist, varieerides maal kasvatatavate kultuuride tüüpe.

Biodiversiteet on oluline jätkusuutliku põllumajandusmaastiku jaoks. Mitmekesine taimeliikide valik võib pakkuda elupaika kasulikele putukatele ja metsloomadele, mis mängivad rolli kahjuritõrjes ja tolmeldamises.

Taastuvate energiaallikate kasutamine

Taastuvenergia allikad nagu päikese-, tuule- ja biomassienergia võivad olla integreeritud põllumajandusettevõtete toimingutesse, et vähendada sõltuvust fossiilkütustest. Need energiaallikad võivad toita põllumajandusseadmeid, niisutussüsteeme ja isegi pakkuda kütet kasvuhoonetele.

Taastuvenergia tehnoloogiate omaksvõtt võib viia pikaajaliste kokkuhoiuni ja vähendada süsinikujalajälge. Põllumehed võivad kasutada valitsuse stiimuleid ja toetusi, et aidata kompenseerida taastuvenergia süsteemide paigaldamise algkulusid.

Otsid jätkusuutliku maastikuhalduse lahendusi? Võta ühendust HOOGASTE OÜ-ga, et saada asjatundlikku nõu tõhusa maahalduse kohta, mis on kohandatud sinu vajadustele!
Kontakt:

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Maheviljeluse eelised teravilja kasvatamisel

Mahepõllumajandus on terviklik tootmise juhtimissüsteem, mis edendab ja tugevdab ökosüsteemi tervist, sealhulgas bioloogilist mitmekesisust, bioloogilisi tsükle
ssb.ee
Mahepõllumajandus on terviklik tootmise juhtimissüsteem, mis edendab ja tugevdab ökosüsteemi tervist, sealhulgas bioloogilist mitmekesisust, bioloogilisi tsükleid ja mulla bioloogilist aktiivsust. See põhineb minimaalsel välistoiteainete kasutamisel ja juhtimispraktikatel, mis taastavad, säilitavad ja tugevdavad ökoloogilist harmooniat. Tervise ja keskkonnasäästlikkuse suureneva globaalse teadlikkusega on mahepõllumajanduslik teraviljakasvatamine märkimisväärselt kasvanud. Teravilju nagu nisu, oder, kaer ja rukis kasvatatakse üha enam maheprotokollide järgi, et rahuldada kasvavat nõudlust

Kuidas keskkonnasõbralik sööt teie kariloomadele kasuks tuleb?

Keskkonnasõbralik sööt viitab kariloomade söödale, mis on toodetud viisil, mis minimeerib keskkonnamõju, toetab loomade tervist ja heaolu ning aitab kaasa jätku
ssb.ee
Keskkonnasõbralik sööt viitab kariloomade söödale, mis on toodetud viisil, mis minimeerib keskkonnamõju, toetab loomade tervist ja heaolu ning aitab kaasa jätkusuutlikule põllumajandussüsteemile. Keskkonnasõbraliku sööda tähtsus seisneb selles, et see pakub vastutustundlikku alternatiivi tavapärastele söötadele, mis sageli hõlmavad keskkonnale kahjulikke tavasid, nagu pestitsiidide, herbitsiidide ja geneetiliselt muundatud organismide (GMO) kasutamine. Keskkonnasõbraliku sööda turg kasvab, kuna tarbijad muutuvad teadlikumaks oma toiduvalikute keskkonna- ja tervisemõjudest. See

HOOGASTE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Hoogaste on asutatud 2016.aastal. Ettevõtte põhitegevus on teraviljakasvatus mahetootmisena ja kaasnevaks tegevuseks on teenustööde osutamine. 2022.aasta müü
ssb.ee
OÜ Hoogaste on asutatud 2016.aastal. Ettevõtte põhitegevus on teraviljakasvatus mahetootmisena ja kaasnevaks tegevuseks on teenustööde osutamine. 2022.aasta müügituluks kujunes 146 843 eurot ja aruande aasta puhaskasum 79 906 eurot. Majandusaastal aktiivselt investeeriti ja teostati kulusid põllumajandus valdkonna arendamisse. 2023.aastal jätkatakse samadel tegevusaladel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.