OPTES BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Bumbleride on rohkem kui lihtsalt jalutuskäru - see on pühendumus lapsevanematele, kes soovivad ühendada mugavust, stiili ja keskkonnateadlikkust oma igapäevael

Meie Edulugu

Bumbleride on rohkem kui lihtsalt jalutuskäru - see on pühendumus lapsevanematele, kes soovivad ühendada mugavust, stiili ja keskkonnateadlikkust oma igapäevaelus. Sündinud San Diegos, Californias 2004. aastal, on Bumbleride loojad Matt ja Emily Reichardt pühendunud looma tooteid, mis vastavad aktiivse pere vajadustele, tagades samal ajal planeedi heaolu.

Disain loodud seiklusteks

Bumbleride'i loodud jalutuskärud on disainitud pisikeste seiklejate jaoks. Olgu see siis terviserajal jooksmine või kohalikul turul jalutamine, igale olukorrale on loodud sobiv lahendus. Lähtudes lapsevanemate tagasisidest ja reaalelulistest vajadustest, pakuvad Bumbleride'i tooted kõrgetasemelist mugavust ja funktsionaalsust.

Materjalide olulisus

Materjalide valikul keskendutakse vastupidavusele, ohutusele ja keskkonnasõbralikkusele. Kõik Bumbleride'i toodetes kasutatavad tekstiilid, alumiinium ja plastik on valitud äärmise hoolikusega, tagades nende ohutuse ning keskkonnasõbralikkuse. Materjalid on sertifitseeritud vastavalt OEKO-TEX Standard 100 1. klassile ning valmistatud 100% ümbertöödeldud veepudelitest.

Pühendumine tootmisele

Bumbleride teeb koostööd Taiwani perefirmaga, kes on pühendunud oma oskustööle ja kvaliteedile. Tänu unikaalsele partnerlussuhtele on võimalik säilitada tugevad sidemed tarnijatega, tagades Bumbleride'i toodete kõrge kvaliteedi ja innovatsiooni.

Bumbleride'i lubadus

Bumbleride ei paku mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka veatut teenindust ja tugevat tuge oma klientidele. Olles teadlikud sellest, kui oluline on igapäevaelus sujuv toimimine, on Bumbleride pühendunud tagama oma klientidele parima kogemuse.

Bumbleride usub aktiivse elustiili olulisusesse ning pakub tooteid, mis võimaldavad teil nautida elu täiel rinnal. Olgu selleks siis igapäevane jalutuskäik või seiklusrikas matk looduses, Bumbleride'i tooted tagavad teie ja teie pisikeste mugavuse ja ohutuse.

Bumbleride on rohkem kui lihtsalt jalutuskäru - see on elustiil, pühendumus ja seiklus koos vastutustundlikkusega. Tere tulemast Bumbleride'i perre!

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.