Rohkema info nägemiseks:

OPTES BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1580; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta OPTES BALTIC OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus seiklus ja vastutustundlikkus käivad käsikäes. OPTES BALTIC OÜ-s usume, et iga pere teekond peaks olema täis rõõmu, mugavust ja sügavat austust meie planeedi vastu. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Pakume kvaliteetsete, keskkonnasõbralike jalutuskärude ja lisavarustuse valikut aktiivsele perele.

Tutvustame Bumbleride Speed jalutuskäru – see on enamat kui lihtsalt transportvahend teie väikesele. See on teie elustiili avaldus, pühendumus jätkusuutlikkusele ja kaaslane kõigil eesootavatel seiklustel. Valmistatud pehmest ja vastupidavast 100% ümbertöödeldud polüetüleentereftalaadist (PET), on Bumbleride Speed hoidnud alates 2011. aastast prügilatest eemal üle poole miljoni veepudeli. See ei ole meie jaoks lihtsalt valik või uuendus – see on õige tegu.

Kujundatud mitmekülgsust silmas pidades, ühendab Speed jalutuskäru probleemideta energilise hommikuse jooksu ja rahuliku jalutuskäigu pargis. Kõigi rataste vedrustuse ja õhktäidetavate rehvidega tagab see teie lapsele sujuva sõidu, samal ajal kui uuenduslik ergonoomiline käepide võimaldab vaevata kokkupanekut. Varustatud lisapeegeldite ja täiustatud päikesevarjuga, pakub see rohkem ruumi ja tõhusat päikesekaitset, nii et saate alustada oma järgmist seiklust, kui soov tekkib.

Valige värvipalett, mis peegeldab teie isiklikku stiili: Maritime Blue, Camp Green, Dawn Grey Mint või Matte Black. 

Kuid meie pühendumus ei lõpe Bumbleride Speediga. Tutvuge meie täieliku jalutuskärude valikuga – Era, Indie ja Indie Twin – ja leidke oma pere vajadustele vastav täiuslik valik. Ja ärge unustage lisavarustust! Meie hoolikalt kujundatud lisad suurendavad teie jalutuskäru funktsionaalsust ja teie lapse mugavust.

Liituge meie kogukonnaga ja olge osa meie eduloo. Koos ei navigeeri me mitte ainult lapsevanemaks olemise teel – me kujundame paremat tulevikku meie lastele. Seiklus ootab, vastutustundlikult!

Otsetellimuste jaoks või lähima kaupluse asukoha leidmiseks palun Võtke meiega ühendust. Jagage armastust ja saage teada, miks kliendid, kes valivad OPTES BALTIC OÜ, jäävad OPTES BALTIC OÜ juurde.

OPTES BALTIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Miina K.

Ülimugavad jalutuskäigud meie uue Speediga. Soovitan soojalt!

- Priit S.

Meie pere lemmik! Aitäh, OPTES BALTIC OÜ, et muutsite meie jalutuskäigud nii meeldivaks.

- Kadri T.

Olen äärmiselt rahul! Parim jalutuskäru, mida olen kunagi kasutanud.

Meie Edulugu

Bumbleride on rohkem kui lihtsalt jalutuskäru - see on pühendumus lapsevanematele, kes soovivad ühendada mugavust, stiili ja keskkonnateadlikkust oma igapäevaelus. Sündinud San Diegos, Californias 2004. aastal, on Bumbleride loojad Matt ja Emily Reichardt pühendunud looma tooteid, mis vastavad aktiivse pere vajadustele, tagades samal ajal planeedi heaolu. Disain loodud seiklusteks Bumbleride\'i loodud jalutuskärud on disainitud pisikeste seiklejate jaoks. Olgu see siis terviserajal jooksmine või kohalikul turul jalutamine, igale olukorrale on loodud sobiv lahendus. Lähtudes lapsevanemate

Sündinud San Diegos, Californias 2004. aastal, olles inspireeritud oma esimese lapse Ella sünnist, panid Matt ja Emily Reichardt oma kodus San Diegos aluse Bumbleride’i kaubamärgile. Lastega aktiivses elurütmis elamine ja igapäevaselt kasutatavate toodete vahetu mõju tunnetamine sütitab Bumbleride’i loomingulisust veel

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.