SÄRLIM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 146 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommente

SÄRLIM OÜ hetkeolukord

Juba 146 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Juhatus deklareerib oma vastutust OÜ Särlim raamatupidamise aastaaruande koostamise eest ja kinnitab, et: 1. raamatupidamise aastaaruande koostamisel kasutatud arvestuspõhimõtted on vastavuses Eesti hea raamatupidamistavaga; 2. raamatupidamise aastaaruanne kajastab õigesti ja õiglaselt OÜ Särlimi finantsseisundit, majandustulemust ja rahavoogusid; 3. OÜ Särlim on jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Majandusaasta perioodil 01.01-31.12.23 tegutseti eesmärgipäraselt oma tegevusvaldkonnas ja perioodil 01.01-31.12.24 jätkatakse majandustegevust deklareeritud tegevusvaldkonnas.

OÜ Särlim osakute väärtus on kokku 5 000 eurot, millest 3 000 eurot kuulub Vahur Kotkasele ja 2000 eurot Liina Nagelile, kes mõlemad on osaühingu omanikud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.