HARJU KORSTNATOHTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui olete kodu- või äriomanik, kellel on traditsiooniline kamin, tahkeküttekeha või saun, on teie korstna hooldamine oluline ohutuse ja tõhususe tagamiseks. Hoo

Kuidas mõjutab korstnapühkimine küttesüsteemi ohutust ja tõhusust?

Kui olete kodu- või äriomanik, kellel on traditsiooniline kamin, tahkeküttekeha või saun, on teie korstna hooldamine oluline ohutuse ja tõhususe tagamiseks. Hooletusse jäetud korsten võib põhjustada ohtlikke olukordi, sealhulgas majapõlenguid ja vingugaasimürgitusi. Korstna pühkimist vajavate märkide äratundmine võib ära hoida need ohud ja tagada, et teie küttesüsteem töötab parimal viisil.

Korstnapühkimise tähtsuse mõistmine

Regulaarne korstnapühkimine on oluline, et vältida süttivate ainete nagu kreosoot kogunemist, mis võivad süttida ja põhjustada korstnapõlenguid. Need tulekahjud võivad olla plahvatusohtlikud ja levida kiiresti, ohustades teie vara ja lähedasi.

Puhas korsten võimaldab paremat õhuvoolu, mis on vajalik efektiivseks põlemiseks ja soojuse ülekandmiseks. See parandab mitte ainult teie küttesüsteemi jõudlust, vaid vähendab ka suitsu ja kahjulike heitgaaside hulka.

Regulaarne hooldus, sealhulgas pühkimine, võib oluliselt pikendada teie korstna ja küttesüsteemi eluiga, hoides ära korrosiivsete ainete kahjustused korstna vooderdusele ja struktuurile.

Nähtav tahma ja kreosoodi kogunemine

Kreosoot on puidu põlemisel tekkiv väga süttiv kõrvalsaadus, mis võib koguneda teie korstna siseseintele. See ilmub musta või pruuni jääkidena ja võib olla tõrva-sarnase, tilkuva konsistentsiga või kõva, läikiva glasuurina, sõltuvalt kogunemise astmest.

Visuaalse kontrolli käigus, kui märkate korstnas olulist tahma kihti või läikivaid, tõrva-sarnaseid ladestusi, on see selge märk, et pühkimine on vajalik. Professionaalne korstnapühkija saab hinnata kogunemise taset ja eemaldada selle ohutult.

Kehv tule jõudlus ja suitsuprobleemid

Kui teil on raskusi tule süütamisega või selle põlemisel hoidmisega, võib see olla tingitud blokeeritud või osaliselt blokeeritud korstnast. Piiratud õhuvool võib takistada tulel saada vajalikku hapnikku efektiivseks põlemiseks.

Suits peaks minema korstnasse, mitte teie tuppa. Kui suits tuleb eluruumi, on see märk, et korsten ei tõmba õhku korralikult, mis võib olla tingitud kreosoodi kogunemisest või takistustest.

Ebameeldivad lõhnad kaminast

Mitmed tegurid, sealhulgas liigne niiskus, kreosoodi ladestused või loomajäätmed, võivad põhjustada halbu lõhnu teie korstnast. Need lõhnad võivad muutuda tugevamaks soojal või niiskel ilmal.

Lisaks ebameeldivale lõhnale võivad korstna lõhnad samuti viidata kahjulike ainete nagu hallitus või lagunevate loomade jäänuste olemasolule, mis võivad kujutada terviseriske elanikele.

Ebatavaliselt palju loomade aktiivsust

Loomad nagu linnud, oravad või pesukarud võivad valida teie korstna pesitsuskohaks. Kuulake ebatavalisi helisid nagu kraapimine või siristamine ning otsige pesamaterjale või väljaheiteid korstna aluselt.

Pesamaterjalid võivad blokeerida korstna ja kujutada endast tuleohtu. Lisaks võivad loomad kahjustada korstna struktuuri ja luua sissepääsupunkte veele ja prahtidele.

Viimasest pühkimisest on möödunud üle aasta

Rahvusvaheline Tulekaitse Assotsiatsioon soovitab, et korstnad, kaminad ja ventilatsiooniavad tuleks vähemalt kord aastas kontrollida, et tagada nende korrasolek ja ladestustevaba seisund. Pühkimist soovitatakse tavaliselt osana sellest aastasest kontrollist.

Korstnapühkimise edasilükkamine võib põhjustada ohtlike ainete kogunemist, suurendada korstnapõlengute riski ja vähendada kütte tõhusust. On oluline järgida regulaarseid hooldusgraafikuid, et vältida neid riske.

Mures oma korstna seisukorra pärast? Võtke ühendust HARJU KORSTNATOHTER OÜ-ga ekspertide korstnapühkimise ja hooldusteenuste saamiseks, tagades teie ohutuse ja meelerahu.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas erinevad omavahel kivikorstnad ja moodulkorstnad?

Korstnate valikul seisavad paljud kodu- ja äriomanikud silmitsi küsimusega: kas valida kivikorstnad või hoopis moodulkorstnad? Mõlemal on oma eelised ja omaduse
ssb.ee
Korstnate valikul seisavad paljud kodu- ja äriomanikud silmitsi küsimusega: kas valida kivikorstnad või hoopis moodulkorstnad? Mõlemal on oma eelised ja omadused ning HARJU KORSTNATOHTER OÜ eksperdid aitavad teil mõista nende kahe tüübi erinevusi. Kivikorstnad Kivikorstnad on ehitatud tellistest, betoonist või plokkidest ning need on olnud aastakümneid populaarsed valikud. Nende peamiseks eeliseks on nende vastupidavus ja pikaajaline kestvus. Kivikorstnad suudavad taluda suuri temperatuurikõikumisi ning pakuvad tugevat tuleohutust. Lisaks on kivikorstnad esteetiliselt meeldivad ja neid

Kuidas käib korstnate remontimine?

Korstnate remontimine võib tunduda keeruline ja mõneti salapärane protsess, kuid tegelikult on see oluline osa kodu või ärihoone tervise tagamisel. HARJU KORSTN
ssb.ee
Korstnate remontimine võib tunduda keeruline ja mõneti salapärane protsess, kuid tegelikult on see oluline osa kodu või ärihoone tervise tagamisel. HARJU KORSTNATOHTER OÜ spetsialistid jagavad teiega mõningaid põhiteadmisi sellest, kuidas meie ettevõte käib korstnate remonditöödel. 1. Esmane hindamine ja probleemi diagnoosimine Enne kui me midagi ette võtame, teostame põhjaliku hindamise ja korstna seisukorra diagnoosimise. Selle käigus tuvastame võimalikud probleemid nagu pragunenud tellised, kahjustunud korstnavooder või ummistused. 2. Plaanide koostamine ja klientide nõustamine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.