Rohkema info nägemiseks:

HARJU KORSTNATOHTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme korstnapühkimise, saunakeriste paigaldamise ja korstnaga ühendamisega, tahkekütteseadmete paigalduse, remondi ja hooldusega ning korstnate ehituse, remondi ja renoveerimisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme ettevõte, mis pakub kvaliteetseid korstnapühkimise ja kütteseadmete hooldusteenuseid Tallinnas ja Harjumaal. Oleme pühendunud tagama teie kodu või ärihoone tuleohutust ning pakkuma usaldusväärset abi kõigis korstnaga seotud küsimustes.

Meie teenuste hulka kuulub mitmekülgne valik korstnapühkimise teenuseid, alates traditsioonilistest korstendest kuni kaasaegsete metallmoodulkorstendeni. Pakume ka professionaalset saunakeriste paigaldust ja korstnaga ühendamist, tagades teie sauna turvalise ja efektiivse töö. Lisaks tegeleme tahkekütteseadmete paigalduse, remondi ja hooldusega, et teie kodus või äris oleks alati soe ja mugav.

Meie kogenud meeskond omab teadmisi ja oskusi erinevate korstnaprobleemide lahendamiseks ning korstnate ehituse ja renoveerimise valdkonnas. Pakume ka ummistuste likvideerimise teenust, et tagada teie küttesüsteemi sujuv ja ohutu toimimine.

HARJU KORSTNATOHTER OÜ eesmärk on pakkuda kliendisõbralikku ja professionaalset teenust, mis rahuldaks ka kõige nõudlikumate klientide vajadusi. Meie moto on- Oleme teie tuleohutuse võtnud oma südameasjaks- ja meie meeskond töötab selle nimel, et tagada teie kodu või ärihoone turvalisus ja meelerahu.

Usaldage oma korstna hooldus meie kätte ja võtke meiega ühendust juba täna, et saada parimat teenust korstnapühkimise ja kütteseadmete hoolduse valdkonnas!

Kontakt

HARJU KORSTNATOHTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Suurepärane teenindus, korstnapühkija oli väga professionaalne.

- Kadi S.

Minu korstnast ei osanud keegi arugi võtta, kuni nemad selle korda tegid.

- Mart P.

Üllatavalt kiire ja tõhus teenus, jäin väga rahule.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas erinevad omavahel kivikorstnad ja moodulkorstnad?

Korstnate valikul seisavad paljud kodu- ja äriomanikud silmitsi küsimusega: kas valida kivikorstnad või hoopis moodulkorstnad? Mõlemal on oma eelised ja omadused ning HARJU KORSTNATOHTER OÜ eksperdid aitavad teil mõista nende kahe tüübi erinevusi. Kivikorstnad Kivikorstnad on ehitatud tellistest, betoonist või plokkidest ning need on olnud aastakümneid populaarsed valikud. Nende peamiseks eeliseks on nende vastupidavus ja pikaajaline kestvus. Kivikorstnad suudavad taluda suuri temperatuurikõikumisi ning pakuvad tugevat tuleohutust. Lisaks on kivikorstnad esteetiliselt meeldivad ja neid

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas käib korstnate remontimine?

Korstnate remontimine võib tunduda keeruline ja mõneti salapärane protsess, kuid tegelikult on see oluline osa kodu või ärihoone tervise tagamisel. HARJU KORSTN
ssb.ee
Korstnate remontimine võib tunduda keeruline ja mõneti salapärane protsess, kuid tegelikult on see oluline osa kodu või ärihoone tervise tagamisel. HARJU KORSTNATOHTER OÜ spetsialistid jagavad teiega mõningaid põhiteadmisi sellest, kuidas meie ettevõte käib korstnate remonditöödel. 1. Esmane hindamine ja probleemi diagnoosimine Enne kui me midagi ette võtame, teostame põhjaliku hindamise ja korstna seisukorra diagnoosimise. Selle käigus tuvastame võimalikud probleemid nagu pragunenud tellised, kahjustunud korstnavooder või ummistused. 2. Plaanide koostamine ja klientide nõustamine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.