EAGRONOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 5462 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommen

EAGRONOM OÜ hetkeolukord

Juba 5462 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2023

eAgronom OÜ on kantud äriregistrisse 04.08.2016.

eAgronom OÜ (kaubamärk eAgronom) on Euroopa juhtivaid agri-tehnoloogia (agtech) ettevõtteid, kes pakub täismahulist tarkvaralist infrastruktuuri põllumajanduses – seda nii igapäevaseks põllumajandustegevuse juhtimiseks (juhtimistarkvara) kui ka CO2 jalajälje mõõtmiseks ning jätkusuutlike põllumajanduspraktikate rakendamiseks. eAgronom lansseeris 2021. aastal edukalt süsinikuprogrammi, mille raames põllumehed saavad teenida lisatulu ning mille käigus eemaldatakse täiendavate põllumajanduspraktikate abil atmosfäärist CO2. 2023. aastal lisandus süsinikuprogrammi ka toiduettevõtete väärtusahelda emissioonide vähendamise programm (ingl.keeles insetting).

Süsinikuprogramm kasvas 2023. aastal kiiresti nii põllumeeste arvu kui ka hektarite poolest, saavutades aasta lõpuks 570 000 hektarit. Hinnanguliselt aitavad eAgronomi süsinikuprogrammiga liitunud põllumehed eemaldada igal aastal ca 450-500 tuhat tonni CO2.

eAgronomi süsinikuprogrammi metoodika on välja töötatud koostöös maailma parimate mulla- ja süsinikuteadlaste ning põllumajandusülikoolidega ning see on jätkusuutlik lahendus põllumajandusettevõtetele, mille abil parandada mullastiku kvaliteeti ja kasvatada tulusid. eAgronomi süsinikukrediidid sertifitseeritakse sõltumatu osapoole poolt, mis tagab krediitidele läbipaistvuse ja kindluse ostjate silmis. Nii võitleme me aktiivselt ka rohepesu vastu. Samuti on ettevõte sõlminud koostöölepingu maailma suurima müügikanaliga, mis omakorda tagab krediitide likviidsuse.

Põllumees, osaledes eAgronomi süsinikuprogrammis: 1. Parandab oma põllu mulla viljakust – rohkem toitaineid mullas tähendab väiksemat kulu väetistele.

2. Eemaldab rohkem CO2-te atmosfäärist, andes oma panuse kliima soojenemise peatamisele.

3. Teenib tulu loodud süsinikukrediidist.

4. Võib saada mitmeid muid lisanduvaid hüvesid, nt madalama intressiga laenud pankadest, paremad renditingimused, kõrgem vilja hind jne.

Ettevõte tegutses 2023. aastal peamiselt Kesk- ja Ida-Euroopas, Hispaanias ning Ida-Aafrika riikides. 2023. Aastal laieneti Tšehhi ja Rumeenia turgudele.

Suurimateks turgudeks on 2023.a lõpu seisuga Poola ja Hispaania.

2024.aasta eesmärk on rohkem kanda kinnitada Euroopas.

eAgronom OÜ on asutanud oma müügitöö paremaks korraldamiseks seitse tütarettevõtet: OÜ eAgronom Africa ja eAgronom SPV OÜ Eestis, UAB E.

Agronomas Leedus, eAgronom Czechia s.r.o. Tšehhis, S.L eAgronom Iberia Hispaanias, eAgronom Spólka z o.o. ning Eagronom West Pomerania Sp. z o.o.

Poolas.

2023. aastal kaasas ettevõtte raha summas 5,3 miljonit eurot. Kaasatud investeeringuid rahastas muuhulgas Euroopa Liit - NextGenerationEU.

eAgronom OÜ juhatus koosneb 2 liikmest.

Suhtarvud: 2023 2022

Aktivate rentaablus (ROA %) -30.77 -45.27

Omakapitali rentaablus (ROE %) -313.68 -72.35

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 0.34 1.38

EBITDA -1 923 669 -1 949 274

Suhtarvude metoodika

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.