HELLIKE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 275 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommente

HELLIKE OÜ hetkeolukord

Juba 275 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Üldinformatsioon

Ettevõte on asutatud septembris 2016. aastal osakapitali sissemakset tegemata. Osakapitali suurus on 2500 eurot. Osaühingul on kaks võrdse osalusega omaniku. Juhatus on kahe liikmeline.

Ettevõtte tegevusalaks on ilusalongi pidamine ja haldamine ning iluteenuste osutamine. Ilusalong asub Järvamaal Türi linnas ja tuntakse nimetuse all "Ilupaviljon". Ettevõte kinnisvara ei oma vaid salongi ruumid on renditud.

Ettevõte pakub salongi ruumides iluteenuse osutajatele klientide teenindamiseks sobiliku töö tegemise kohta mõõduka tasu eest. Lisaks korraldatakse huvilistele ilu- ja hooldusteemalisi üritusi. Ettevõte on ka BonBon toodete edasimüüja. Aktiivselt on tegutsetud alates novembrist 2018.a.

Koostatud aastaaruanne hõlmab perioodi 01.01.2023 kuni 31.12.2023.a.

Aruandeaasta tegevus

Ettevõtte tegevusaastatega on saavutatud stabiilsus ning klientide teenindamiseks salongi ruumide ja teeninduskohtade kasutajad on olnud üldjuhul püsivalt samad. Teeninduskohtade kasutamisest teeniti renditulu kokku 9 365 (2022 a.10 955) eurot. Lisaks iluprotseduuridele pakutakse ka rullmassaazi ja solaariumiteenust.

Ettevõtte aruandeaasta müügitulu kokku oli 33 131 (2022 a. 29 502) eurot.

Majandustegevuse tulemuseks kujunes kasum 25 (2022 a. 83) eurot.

Tööjõukulud kokku olid 2 693 (2022 a. 6 251) eurot.

Tegevusplaanid

Ilusalongi eesmärk on pakkuda klientidele professionaalset ja mitmekülgset teenindust, õdusat atmosfääri ning rahulolutunnet. Iga päev avame salongi uksed selleks, et kinkida oma klientidele võimalus olla kaunis.

Osaühing on arenev ja jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.