ARION FINANCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 584 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommen

ARION FINANCE OÜ hetkeolukord

Juba 584 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Arion Finance OÜ on 2016. aastal asutatud Eestis registreeritud varahaldusettevõte, mis paigutab omaniku varasid kapitali kasvu ja jooksva tulu saamise eesmärgil. Investeeringud tehakse nii Eestis kui ka mujal maailmas, tulenevalt investeerimisvõimaluste atraktiivsusest ja maksukeskkonnast. Kuna Eesti maksukeskkond on investeeringuid soosiv, siis sobib Eesti investeerimisettevõte lisaks Eesti investeeringutele ka rahvusvaheliste investeeringute jaoks.

2023. aastal Arion Finance OÜ tegeles jätkuvalt investeeringutega - nii uute kui olemasolevatega. Toimus tütarettevõtete varade ümberhindlus aasta lõpu seisuga. Summus B varad müüdi ja tekkis kahjum võrreldes eelneva aasta ümberhindlusega, mis mõjutas ka Arion Finance OÜ kasumit.

Lühiajalised kohustised ületavad 31.12.2023 seisuga käibevarasid, kuid kuna lühiajalised kohustised koosnevad valdavalt omanikuga seotud laenukohustiste intressivõlgadest, mille tagastamine tuleb omavahel osapooltel kokku leppida ning väljamaksed sõltuvad eelkõige vabade vahendite olemasolust ettevõttes, siis juhtkonna hinnangul ettevõttel sellest probleeme ei teki.

Osauühingul on kaks juhatuse liiget, kes 2023. aastal juhatuse liikme tegevuse eest tasu ei saanud.

2024. aastal planeerib ettevõte jätkata senist tegevust. Juhtkond hindab, et ettevõte on järgmise 12ne kuu jooksul jätkuvalt tegutsev. Juhtkond jätkab pidevalt keskkonna potentsiaalse mõju jälgimist ja rakendab kõikvõimalikud meetmed, et leevendada mistahes mõjusid. Omanik on aktiivselt kaasatud otsuste langetamisse ja omab piisavat likviidsust ning omavahendeid.

Peamised suhtarvud on esitatud järgmises tabelis: 31.12.2023 31.12.2022

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades)= käibevara/lühiajalised kohustused 0,23 0,12

ROA (%) (puhaskasum/varad kokku * 100) -21,93 17,39

ROE (%) (puhaskasum/omakapital kokku * 100) -40,22 32,19

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.