P3 DISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 152 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteerit

P3 DISAIN OÜ hetkeolukord

Juba 152 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

P3 Disain OÜ 2023. majandusaasta põhitegevuseks oli lasergraveerimise ja laserlõikuse teenuse pakkumine EMTAK 16291 (kingitused, karikasildid, meened, medalid jne.), samuti ehete, meenete, kingituste, reklaamtoodete valmistamine.

Majandusaasta tulem oli positiivne - kasum 2268 ja müügitulu teeniti 9795 eurot.

Ettevõtte tegevus on suunatud Eestimaise disaini ja rahvusliku sümboolika kasutamisse erinevate toodete valmistamisel ning seeläbi Eesti kui disainiliselt ilusa maa populariseerimisse. Samuti oleme leidnud püsikliendid ning leidnud positiivset tagasisidet üle Eesti.

2022 aasta lõpus lisandus uus masin/seade, tänu millele saame edaspidi pakkuda graveerimise teenust ka metallile.

2021 aastal kõrvalharuna alustatud uus teenus "laserlahing" (aktiivsusmäng, mille eesmärk on suunatud inimeste aktiivsuse, koostöö ja otsustusvõime tõstmisele ning arendamisele) osutus edukaks. Seoses sellega sai soetatud 2022 ja 2023 aastal juurde mängu varustust.

Aastal 2023 jätkasime lasergraveerimise ja laserlõikuse teenusega, pakkusime lisaks cnc graveerimise ja lõikuse teenust kingituste, meenete ja reklaamtoodete valmistamisel ning tegelesime aktiivsusmängu "laserlahing" läbiviimisega.

Järgneval aastal jätkame antud tegevustega.

Maarja Paekivi juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.