BTSE HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 291 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

BTSE HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 291 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

BTSE Holding OÜ on haldusettevõte, kellele kuulus 2023. aastal 2 tütarettevõtet: Baltania OÜ, Baltania Supply OÜ (uus ärinimi Perpetual Next

Vägari OÜ).

Baltania OÜ-s teostatakse arendustöid biosüsiniku tootmise optimeerimiseks torrefitseerimistehnoloogia abil. Ettevõtte ainulaadne positsioon turul seisneb selles, et see on esimene omataoline, kes toodab biosüsinikku tööstuslikus mastaabis. Kavandatud tootmismaht on 160 000 tonni biosüsinikku isemajandaval alusel. 2023. aastal töötas Baltania HTT4 torrefitseerimistehnoloogia masinatega ja teeniti tulusid üle 1,1 miljoni euro. Kogu selle protsessi käigus tuvastati, et HTT2 torrefitseerimise masinad ja tehnoloogia on põhimõtteliselt vigased - isemajandavat protsessi ei saa juhtida projekteerimis- ja tööprobleemide tõttu. See tõi kaasa nende immateriaalsete ja materiaalsete põhivarade väärtuse languse summas 11 480 320 eurot . Edaspidi kavatseb ettevõte kasutada teistsugust HTT4 sarnast tehnoloogiat koos partneriga, kes suudab suurendada mastaabisäästu reaktori kohta ja genereerida soovitud tootmismahtu. Juhtkond loodab kaasata välisfinantseeringut, et investeerida nende tootmisliinide täiendavasse CAPEX-i vajadustesse ja viia tehas järgmisele etapile, st täismahus nimivõimsusega tööstuslikule tootmisele.

Perpetual Next Vägari OÜ asutati arendama lisaks Baltania OÜ-le veel 160 000 tonni biosüsinikujaama ja 250 MW gaasigeneraatorit. Gaasistaja hakkab tootma sünteetilist gaasi, kasutades kahe biosüsiniku tehase tootmismahtusid. Sünteetiline gaas muudetakse metaniseerimisetapiga 220 000 tonniks biometanooliks. Biometanool on metanoolisektoris biotoode, millel on mitu lõppkasutajat, näiteks merendus- ja keemiasektor.

Praegu hõlmab arendus lisaks kohaspetsiifilisele projekteerimisele ka lubade ja toetuste taotlemist.

Finantsinfo

BTSE Holding OÜ ei ole 2023. aastal teeninud tulusid (2022: 0 eurot). Ettevõte teenis 2023. aastal kahjumit summas 20 411 770 eurot.

Seisuga 31.12.2023 oli BTSE Holding OÜ omakapital negatiivne summas 11 352 538 eurot. Aruande koostamise ajaks on emaettevõte

Perpetual Next Biocarbon B.V. klassifitseerinud osa pikaajalisest laenust ümber vabatahtlikuks reserviks summas 11 804 086 eurot. Tehingu järgselt vastab BTSE Holding OÜ omakapital seaduses esitatud nõuetele.

Ettevõttes töötajad puudusid.

Ettevõttel on positiivsed väljavaated oma tulevase tegevus- ja finantseerimisrahavoo osas, et täita nii investeerimis- kui ka tegevuskohustusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.