RONERAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Siseruumide õhukvaliteedi parandamine on oluline tervislikuma ja mugavama elukeskkonna loomiseks. Siin on mõned tõhusad viisid, kuidas saavutada parem siseruumi

Kuidas parandada siseruumide õhukvaliteeti: 12 tõhusat nõuannet tervislikuma elukeskkonna loomeks

Siseruumide õhukvaliteedi parandamine on oluline tervislikuma ja mugavama elukeskkonna loomiseks. Siin on mõned tõhusad viisid, kuidas saavutada parem siseruumide õhukvaliteet:

Ventileerige regulaarselt oma kodu: Korralik ventilatsioon on oluline, et tuua värske õhk väljast sisse ja eemaldada seest seisnud õhk, saasteained ja lõhnad. Avage aknaid ning kasutage köögis ja vannitoas väljatõmbeventilaatoreid, et soodustada õhu liikumist.

Kasutage õhupuhasteid: Õhupuhastid, millel on HEPA-filtrid, aitavad eemaldada õhust osakesi, nagu tolm, õietolm, lemmikloomade karvad ja suits. Kaaluge nende paigutamist ruumidesse, kus veedate kõige rohkem aega, näiteks magamistuppa ja elutuppa.

Kontrollige niiskust: Hoidke niiskustase vahemikus 30-50%, et vältida hallituse ja seente kasvu. Kasutage niiskuse eemaldajaid niisketes piirkondades ja parandage lekked või veega seotud probleemid õigeaegselt.

Koristage ja tolmutage regulaarselt: Tolmuimege vaipu ja põrandaid regulaarselt tolmuimejaga, millel on HEPA-filter. Pühkige pindu niiske lapiga, et kinni püüda tolm, mitte ainult seda õhku paisata.

Vältige suitsetamist siseruumides: Sigaretisuits sisaldab kahjulikke saasteaineid, mis võivad õhus püsida pikka aega. Vältige suitsetamist siseruumides, et hoida paremat õhukvaliteeti.

Valige madala lenduvate orgaaniliste ühenditega (VOC) tooted: VOC-id eralduvad mitmetest majapidamistarvetest, näiteks värvist, puhastusvahenditest ja mööblist. Valige madala või null VOC-iga tooteid, et vähendada siseruumides olevate saasteainete hulka.

Hoidke siseruumides taimi: Mõned siseruumides kasvavad taimed, näiteks rahulill, rahvapuu ja neiuvaip, aitavad parandada õhukvaliteeti, neelates teatud saasteaineid ja eraldades hapnikku.

Hooldage lemmikloomi regulaarselt: Kui teil on lemmikloomi, siis hooldage neid regulaarselt, et vähendada karvade ja nahaosakeste levikut õhku.

Vahetage õhufiltreid: Vahetage regulaarselt kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete õhufiltreid, et vältida tolmule ja saasteainetele õhu taaskasutusse jõudmist.

Kontrollige toiduvalmistamise suitsu: Kasutage toiduvalmistamise ajal väljatõmbeventilaatoreid, et eemaldada köögis tekkivaid suitsu ja saasteaineid õhust.

Vältige sünteetilisi lõhnaaineid: Sünteetilised õhuvärskendajad ja lõhnastatud tooted võivad eraldada kahjulikke kemikaale. Kasutage looduslikke alternatiive, nagu eeterlikud õlid või söögisooda, et värskendada õhku.

Testige radoni ja süsinikmonooksiidi suhtes: Radon ja süsinikmonooksiid on nähtamatud ja lõhnatud gaasid, mis võivad olla kahjulikud. Paigaldage andurid ja kontrollige nende esinemist regulaarselt.

Neid meetmeid rakendades saate oluliselt parandada siseruumide õhukvaliteeti oma kodus või töökohal, mis omakorda toetab paremat tervist ja heaolu teie enda ja teie pere jaoks.

 

Kvaliteetse ventilatsioonisüsteemi paigaldamiseks võtke ühendust meiega. 

võtke ühendust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

RONERAN OÜ tegevusaruanne 2022

Roneran OÜ on Eesti kapitalil põhinev erafirma, mis on pühendunud oma tegevuse jätkusuutlikkusele ja kasumlikkusele. See on ettevõte, mis väärtustab usaldusväär
ssb.ee
Roneran OÜ on Eesti kapitalil põhinev erafirma, mis on pühendunud oma tegevuse jätkusuutlikkusele ja kasumlikkusele. See on ettevõte, mis väärtustab usaldusväärsust ja kindlaid töösuhteid oma koostööpartneritega, olles seeläbi suutnud luua tugeva ja stabiilse ärimudeli. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline, mis tähendab, et kõik otsused tehakse ühe inimese poolt. See võib tunduda riskantne, kuid Roneran OÜ on tõestanud, et see mudel võib olla väga tõhus, kui juht on pühendunud ja kompetentne. Roneran OÜ on ka tööandja, kellel on kaks töölepinguga töötajat. Tööjõukulu 2022. aastal oli 42174

Kuidas valida sobiv õhksoojuspump?

Õhksoojuspump on tõhus ja mugav viis ruumide kütteks ja jahutamiseks. See on suurepärane valik, kui soovite saavutada optimaalse temperatuuri oma kodus või kont
ssb.ee
Õhksoojuspump on tõhus ja mugav viis ruumide kütteks ja jahutamiseks. See on suurepärane valik, kui soovite saavutada optimaalse temperatuuri oma kodus või kontoris. Siin on mõned olulised aspektid, mida tuleks arvesse võtta, valides sobiva õhksoojuspumba: Suurus ja võimsus: Esimene samm on välja selgitada, milline on teie ruumi suurus, mida soovite õhksoojuspumbaga kütta või jahutada. Suuremate ruumide jaoks vajate võimsamat soojuspumpa, samas kui väiksemates ruumides piisab väiksemast võimsusest. Tõhusus ja energiaklass: Uurige erinevate mudelite energiatõhusust ja nende energiaklassi.

Miks on korralik ventilatsioonisüsteem oluline?

Hea siseõhu kvaliteet on meie tervise ja heaolu jaoks ülioluline ning selle saavutamisel mängib olulist rolli korralik ventilatsioonisüsteem. Ventilatsioon mitt
ssb.ee
Hea siseõhu kvaliteet on meie tervise ja heaolu jaoks ülioluline ning selle saavutamisel mängib olulist rolli korralik ventilatsioonisüsteem. Ventilatsioon mitte ainult ei taga värsket õhku, vaid aitab ka vältida niiskuse kogunemist, ebasoovitavate lõhnade levikut ja õhus olevate saasteainete kontsentratsiooni suurenemist. Siin on mõned põhjused, miks korralik ventilatsioonisüsteem on hädavajalik: Tervislikum elukeskkond: Õige ventilatsioon aitab eemaldada siseõhust kahjulikke aineid, sealhulgas tolmu, hallitusseente eoseid, baktereid ja viirusi, mis võivad põhjustada hingamisteede

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.